4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

MHP Lideri Bahçeli’den Özel’e "tebrik telefonu"... Özel, kendisini arayan liderlere teşekkür etti


Partisinin 39’uncu Olağan Kurultayı’nda dördüncü kez genel başkan seçilen Özgür Özel’e siyasi parti liderlerinden tebrik telefonları geldi. Aralarında MHP DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Özel, "Türkiye’nin yaşadığı tüm sıkıntıları aşmanın yolu; toplumsal barış, sarsılmaz kardeşlik, daimi demokrasi ve eksiksiz adalettir. Yeni dönemden samimi dileğimiz, siyasetin rotasının milletin ihtiyaç ve beklentilerine çevrildiği; kavganın, kutuplaşmanın, düşmanlaştırmanın olmadığı bir Türkiye’dir" ifadesini kullandı.

 

Tarih : 3 Aralık 2025 Çarşamba 14:23   Okunma : 712

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 28-30 Kasım’da düzenlenen CHP 39’uncu Olağan Kurultayı’nda geçerli oyların tamamını alarak bin 333 oyla dördüncü kez CHP genel başkanı seçildi. Kendisini ilk arayarak tebrik eden genel başkanın MHP Lideri Devlet Bahçeli olduğu öğrenilirken Özel, siyasi parti liderlerinden kendisine gelen tebriklere ilişkin X hesabından paylaşım yaptı. Özel, şunları kaydetti:

“39’uncu Olağan Kurultayımızda yeniden genel başkanlığa seçilmem nedeniyle telefonla arayarak, mesaj yollayarak ya da sosyal medya paylaşımı yaparak tebriklerini ileten; DEM Parti Eş Genel Başkanları Sayın Tülay Hatimoğlulları ve Sayın Tuncer Bakırhan’a, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’na, DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Mahmut Arıkan’a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan’a, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Erkan Baş’a, Emek Partisi Genel Başkanı Sayın Seyit Aslan’a, Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal’a, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye, Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ’a, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Hüseyin Baş’a, Anahtar Parti Genel Başkanı Sayın Yavuz Ağıralioğlu’na teşekkür ediyorum. Dayanışma mesajlarını ileten yurt dışındaki kardeş partilerimize, ayrıca sendikalarımızın, meslek odalarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın değerli başkanlarına şükranlarımı sunuyorum.

"Son seçimlerin birinci partisi olan CHP, demokrasiye inanan tüm siyasi partilerle dayanışma içindedir”

Partimiz, tüm zorluklara rağmen, millet iradesinden başka hiçbir güce inanmadan yoluna devam etmektedir. Bundan sonra da hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımızı kapsayarak demokrasi ve adalet mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Son seçimlerin birinci partisi olan CHP, tüm demokratlarla ve demokrasiye inanan tüm siyasi partilerle dayanışma içindedir. Türkiye’nin yaşadığı tüm sıkıntıları aşmanın yolu; toplumsal barış, sarsılmaz kardeşlik, daimi demokrasi ve eksiksiz adalettir. Yeni dönemden samimi dileğimiz, siyasetin rotasının milletin ihtiyaç ve beklentilerine çevrildiği; kavganın, kutuplaşmanın, düşmanlaştırmanın olmadığı bir Türkiye’dir."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA