2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

CHP’li heyetten Divriği’de işten çıkarılan madencilere destek ziyareti


CHP Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun ve beraberindeki heyet, Divriği’deki madende işten çıkarmaların ardından nöbete başlayan işçileri ziyaret etti. Yılmaz, işçilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, Dev Maden Sen Genel Başkanı Ahmet Remzi Atasoy da "Bu mücadeleyi birlikte götürebilirsek bunu hem emekçilerimizin hem Divriği’nin hem Sivas’ın kazanımıyla kapatırız. Bunu yapabileceğimize inanıyorum, bu irade Divriği’de var. Çok ciddi bir kamuoyu, esnaf desteği var" dedi.

 

Tarih : 3 Aralık 2025 Çarşamba 14:29   Okunma : 706

DİSK'e bağlı Dev Maden-Sen, Divriği'deki madenlerin faaliyetlerine devam etmesi ve işten çıkarmaların durdurulması, işçilerin yeniden işe alınması için başladığı nöbeti sürdürüyor. CHP Sival İl Başkanı Yılmaz Coşkun ve beraberindeki heyet, işçilere destek destek ziyaretinde bulundu.ziyaret etti. Coşkun, ziyaretin ardından, "Her zaman yanınızdayız. Üzerimize düşeni de yapacağız" diye konuştu. Dev Maden Sen Genel Başkanı Ahmet Remzi Atasoy da heyete ziyaret için teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Yapılmak istenilen şey, Divriği’yi yok saymak ama bunu becerebileceklerine ihtimal vermiyorum. Burası OYAK’a geçtikten sonra ocakta sorunlar yaşanmaya başlanmış, bu bir birikimin sonucu. Geldiğimiz noktada bu direniş çadırı, kaçınılmaz oldu. Geçen yıl 2024 yılında madenimiz 460 milyon dolay netkar açıkladı ama ne Sivas’a ne Divriği’ye hiçbir katkıda bulunulmadı. Avrupa’da demir çelik anlamında ikinci sıradayız. Taş üstüne taş koymadılar onun için bu mücadeleyi birlikte götürebilirsek bunu hem emekçilerimizin hem Divriği’nin hem Sivas’ın kazanımıyla kapatırız. Bunu yapabileceğimize inanıyorum, bu irade Divriği’de var. Çok ciddi bir kamuoyu, esnaf desteği var. Siyasi partilerimiz de bu konuyla ilgili açıklamalar yapılıyor. Ayın 9’unda Genel Başkan’ımız Arzu Çerkezoğlu geliyor buraya. Onunla burada bir dizi ziyaretlerde bulunup basın açıklaması yapacağız. Tepkimizi gösterdiğimiz bir de yürüyüş planlıyoruz." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA