4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Yenişehir’de Müdürler Sokağa İniyor


-Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi bütün birimlerinde, günün her saatinde işlerin hızlı yürüdüğü, vatandaşın her sorusuna anında yanıt bulabildiği bir belediye olacak. Hızlı düşünen, hızlı hareket eden bir belediye olacağız. Bunun yolu sokakta olmaktan geçer. Ben hep sokaklardayım. Halkın sorunlarını yerinde görüp dinliyorum. Müdürlerimiz de sokakta olacak, halkın içinde olacak” dedi.

 

Tarih : 31 Temmuz 2019 Çarşamba 14:18   Okunma : 822

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, birim müdürleriyle bir araya geldi. Belediyenin tüm birimlerindeki müdürlerin katıldığı toplantıda ilk olarak her birim kendi sorumluluk alanıyla ilgili çalışmalarını anlattı ve çalışma planıyla ilgili bilgi verdi.
Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi’nin hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesi için çalışmalar yapacağını belirtti ve birim müdürlerinden bu konularda duyarlı olmalarını istedi.
 
‘YENİŞEHİR MASASI VATANDAŞIN İŞİNİ HIZLANDIRACAK’
Belediye ile vatandaş arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için önümüzdeki günlerde Yenişehir Masası uygulamasını hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Özyiğit, “Belediyede herhangi bir işi olan ya da belediyeye bir şikâyetini, derdini anlatmak için gelen vatandaşımız belediyede masa masa gezmeyecek. Ne yapacak? Yenişehir Masası’na gidecek. Sorununu, yapacağı işlemi anlatacak. Yenişehir Masası’ndaki arkadaşlarımız vatandaşımızı gitmesi gereken birime yönlendirecek. Vatandaşımızın okuması yazması yoksa, engelliyse, yaşlıysa bu arkadaşlarımız vatandaşımıza refakat de edecek. Böylece vatandaşımızın belediyedeki işi hızla çözülmüş olacak” dedi.
 
‘BEN HEP SOKAKTAYIM. MÜDÜRLERİMİZ DE SOKAKTA OLACAK’
Belediyenin sosyal yardımlarının doğru kişilere, en hızlı ve faydalı şekilde ulaşması için akıllı kart uygulamasına geçeceklerini de belirten Başkan Abdullah Özyiğit, akıllı kart altyapısının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Başkan Özyiğit,  “Yenişehir Belediyesi bütün birimlerinde, günün her saatinde işlerin hızlı yürüdüğü, vatandaşın her sorusuna anında yanıt bulabildiği bir belediye olacak.  Hızlı düşünen, hızlı hareket eden bir belediye olacağız. Bunun yolu sokakta olmaktan geçer.  Ben hep sokaklardayım. Halkın sorunlarını yerinde görüp dinliyorum.  Müdürlerimiz de sokakta olacak, halkın içinde olacak. Vatandaşın sorunu ne, mahallenin sorunu ne, bunları yerinde göreceğiz, anında çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA