26 Mayıs 2026 Salı

14:35   ANKARA’DA BAYRAM MASASı KURULDU AMA İKI KRITIK ÇATLAK VAR! SIYASETIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNDA ŞOK CHP DETAYı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İZMIR GÜNDOĞDU’DA TARIHI ÇıKıŞ: ’İLK KEZ BU SOKAKLARDA BÜYÜK BIR ÖFKE GÖRÜYORUM’   13:34   CHP’DE DIJITAL KRIZ PATLAK VERDI! ASU KAYA’DAN ZEHIR ZEMBEREK ’SARAY’ ÇıKıŞı: ’İSIMLERIMIZI SILEBILIRSINIZ AMA...’   12:42   CHP GENEL MERKEZI’NDE SıCAK SAATLER: KURULTAY KARARı SONRASı BARIKATLAR KURULDU, İŞTEN ÇıKARMALAR BAŞLADı!   12:40   ERDOĞAN’DAN BAYRAM MESAJı: ’O SÜRECI SAMIMIYETLE MENZILINE GÖTÜRÜYORUZ!’   12:35   LIDERLERIN KURBAN BAYRAMı PROGRAMı BELLI OLDU! ERDOĞAN, ÖZEL, BAHÇELI VE SIYASI LIDERLER BAYRAMDA NEREDE OLACAK?   12:20   MITING YASAĞıNA SERT TEPKI: ’İKTIDARı BÜYÜK BIR KORKU SARDı, SOKAKLARDAYıZ!’   11:28   KıLıÇDAROĞLU SESSIZLIĞINI BOZDU: CHP’DE ’GÖLGE BAKAN’ VE ’GRUP BAŞKANLıĞı’ KRIZI! ÖZGÜR ÖZEL’E İKINCI ŞOK...   11:21   YARGıTAY’DAN FLAŞ CHP KARARı: ÖZGÜR ÖZEL SILINDI, KEMAL KıLıÇDAROĞLU YENIDEN LISTEDE!   11:05   İŞ DÜNYASı VE GENÇLIK BU NOKTADA BULUŞUYOR: MERSIN’DE YENI NESIL İNOVASYON DALGASı!   11:03   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı: ’PAYLAŞMA KÜLTÜRÜMÜZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   10:51   AKDENIZ’DE BAYRAM COŞKUSU! CHP İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT:    10:50   BAŞKENTTE ÇIFTE BAYRAMLAŞMA: ÖZGÜR ÖZEL HALKLA BULUŞACAK, KıLıÇDAROĞLU GENEL MERKEZ’DE OLACAK!   10:18   CHP’DE TABELALAR SÖKÜLDÜ, İNTERNET SITESI BOŞALTıLDı: BÜYÜK KRIZDE YENI PERDE!   20:06   KıLıÇDAROĞLU’NUN PROGRAMı BELLI OLDU: 30 MAYıS’TA GENEL MERKEZE GELECEK, PM VE YDK 1 HAZIRAN’DA TOPLANACAK   20:02   EMEP’TEN TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’E ZIYARET... ASLAN: "BIRLIKTE MÜCADELE IÇERISINDE OLACAĞıZ"   20:01   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NUN BAYRAMLAŞMA PROGRAMı DEĞIŞTI: 30 MAYıS’TA CHP GENEL MERKEZI’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNA KATıLACAK   20:01   BILGI ÜNIVERSITESI YENIDEN AÇıLDı: BUGÜN BILGI’YE YAPıLAN YARıN BAŞKA BIR ÜNIVERSITEYE YAPıLABILIR   19:59   ABD BAŞKANı TRUMP: "İRAN ILE ANLAŞMA SONRASı TÜRKIYE DAHIL BÖLGE ÜLKELERI, ABRAHAM ANLAŞMALARı’NA KATıLMALı"   19:48   CAN ATALAY: "APAÇıK GERÇEĞIMIZ, ANAYASASıZ BIR ÜLKE OLDUĞUMUZDUR"  
 
     
   

Başkan Necmi Ağaoğlu’ndan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı


DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Necmi Ağaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın çalışanlarını ziyaret ederek, onların toplum üzerindeki etkisine dikkat çekti.

 

Tarih : 9 Ocak 2026 Cuma 16:32   Okunma : 375

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Necmi Ağaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın çalışanlarını ziyaret ederek, onların toplum üzerindeki etkisine dikkat çekti. Ağaoğlu, gazetecilerin sahadaki gözlem ve araştırmaları sayesinde halkın gündeminin oluştuğunu belirtti.

Ağaoğlu, basının sadece olay aktarmakla kalmayıp, toplumu bilgilendirerek yön verdiğini vurguladı. “Bir şehirdeki projeler, sosyal değişimler ve kamuoyunu ilgilendiren gelişmeler, gazetecilerin titiz çalışması sayesinde görünür oluyor. Her haber, halk için bir yol haritası sunar ve karar süreçlerini etkiler” dedi.

“Zorluklar ve fedakârlıklar göz ardı edilmemeli”

Ağaoğlu, basın çalışanlarının karşılaştığı ekonomik ve sosyal zorluklara da değindi: “Yoğun tempo, düşük imkanlar ve hızlı değişen haber akışı, gazetecilerin görevini zorlaştırıyor. Buna rağmen halkın doğru bilgiye ulaşabilmesi için gösterilen çaba takdire şayandır.”

“Halkın bilgiye güveni, gazetecilerin emeğiyle sağlanır”

Ağaoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Toplumun bilgiye güven duyması, basının bağımsız ve kararlı çalışmasına bağlıdır. Bu nedenle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, özveriyle çalışan tüm gazetecileri kutluyor, çalışmalarında başarı diliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA