28 Temmuz 2026 Salı

16:36   YENİ PARTI YDK TOPLANTıSı YAPıLDı   16:36   MANISA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı DUTLULU, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:35   DORUK MADENCILIK IŞÇILERI, ÇALıŞMA VE SOSYAL GÜVENLIK BAKANLıĞı ÖNÜNDE: "PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR GELIŞME OLMAZSA FARKLı AKSIYONLAR ALACAĞıZ"   16:34   TGC: GAZETECILIK FAALIYETININ SORUŞTURMA KONUSU HALINE GETIRILMESI KABUL EDILEMEZ   16:33   HATAY’DA CHP’LI ÜÇ MERKEZ ILÇE BAŞKANı VE YÖNETIMI PARTILERINDEN ISTIFA ETTI   15:39   RıZA AKPOLAT: “ÖZGÜR ÖZEL YENI BIR YOL AÇMıŞTıR. BU YOLDA YÜRÜYEN TÜM DOSTLARA SELAM OLSUN”   15:38   CHP YOZGAT İL BAŞKANLıĞı GÖREVINDEN ALıNAN YAŞAR: “YOLUMUZA DAHA GÜÇLÜ DEVAM EDECEĞIZ”    15:36   RıZA AKPOLAT: “‘CHP’NIN 38. KURULTAYı’YLA ILGILI KONUŞ, ÇıK’ DENILDI"   15:34   MECLIS’TE YENI OTURMA DÜZENI BELLI OLDU: CHP’LILER DEM ILE MHP ARASıNDA OTURACAK   15:32   TÜLAY HATIMOĞULLARı: "ÇERÇEVE YASADAN BEKLENTIMIZ BUGÜNÜN GEÇIŞINI DÜZENLERKEN YARıNıN DEMOKRATIK DÜZENINI GÜVENCEYE ALMAKTıR"   14:25   YENİ PARTI MILLETVEKILLERI KAPALı GRUP TOPLANTıSı ÖNCESINDE KONUŞTU: "PARTIMIZ BARıŞ, HUZUR, DEMOKRASI, HUKUK DEVLETI GETIRSIN"   14:25   YENİ PARTI KAPALı GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “YENİ PARTI KURULUŞUNU TAMAMLAMıŞTıR”   14:24   ERZIN BELEDIYE BAŞKANı ELMASOĞLU CHP’DEN ISTIFA ETTI   13:24   KARABAĞLAR BELEDIYE BAŞKANı HELIL KıNAY, CHP’DEN ISTIFA ETTIĞINI AÇıKLADı   13:22   YENİ PARTI KAPALı GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “YENİ PARTI MILLETIMIZIN IHTIYACıYDı”   13:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, UZUNCABURÇ’TA KADıN EMEĞINI TURIZMLE BULUŞTURACAK   08:52   CHP’DE DEPREM SÜRERKEN FLAŞ KARAR! BUKET MÜFTÜOĞLU,KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ÇıKTı: ’PARTIMDE KALıYORUM AMA...’   09:20   AKDENIZ’IN KıYıSıNDA UNUTULMAZ YAZ AKŞAMLARı: MERSIN’DE YıLDıZLARıN ALTıNDA SINEMA ŞÖLENI BAŞLADı!   01:46   SIYASETTE KARTLAR YENIDEN DAĞıTıLıYOR! CHP’DEN AYRıLAN 91 İSIM TÜZÜĞÜ YAYıMLADı: ADAYLıKTA VE TÜZÜKTE DEVRIM GIBI KARARLAR!   01:01   CHP’DEN AYRıLAN 91 MILLETVEKILININ KURDUĞU YENI PARTI’DEN TARIHI ÇıKıŞ: PARTI PROGRAMı İLAN EDILDI!  
 
     
   

Siyaset Kulislerini Hareketlendiren Paylaşım! İmamoğlu’nun Ofisinden Özgür Özel’e Net Destek: ’Hep Birlikte Yürüyelim’


Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nin sosyal medya hesabından gençlere yönelik çarpıcı bir çağrı yapıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e açık desteğin ilan edildiği paylaşımda, liyakatsizlik ve beyin göçü vurgusu dikkat çekti. İşte o açıklamaların perde arkası...

 

Tarih : 6 Haziran 2026 Cumartesi 14:30   Okunma : 936

Türkiye siyasetinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Özellikle genç seçmeni hedef alan ve ülkenin mevcut sosyo-ekonomik durumuna yönelik sert eleştiriler içeren paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e çok net bir destek mesajı verildi.

"Gençler Geleceğe Güvenmediği İçin Ülkeden Kaçıyor"

Aday ofisinden yapılan açıklamada, adaletin ve liyakatin ortadan kalktığı toplumlarda geleceğe dair ümitlerin tükendiği vurgulandı. Ülkedeki nüfus dinamiklerine ve beyin göçüne dikkat çekilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Adaletin, hukukun, hakkaniyetin bittiği; geleceğe dair ümidin tükendiği toplumlarda var olma şevki çöküşe geçer. İnsanlar geleceğe güvenmediği için aile kurmaktan çekinir, doğurganlık düşer, nesiller eksilir ve millet içten içe bir yok oluşa, erimeye sürüklenir. Liyakatsizliğin pençesinde umudunu da yitiren gençler, devletinden kaçar ve en büyük risklerden biri, beyin göçü başlar."

"Meydan Kifayetsiz Muhterislere Kaldı"

Türkiye'nin mevcut yönetim anlayışına yönelik eleştirilerin dozunu artıran açıklama, "Akıl sürgün edildiğinde devletin nizamı çöker, meydan bir avuç kifayetsiz muhterisle, dalkavuğa kalır. Güzel ülkemizde bugün olanlar tam da budur" sözleriyle devam etti. Yaşanan krizlerden çıkış formülü olarak ise kolektif bir mücadele işaret edildi.

Gençliğe Çağrı: "Özgür Özel ile Birlikte Yürüyelim"

Açıklamanın son bölümünde ise CHP lideri Özgür Özel'in arkasında kenetlenme çağrısı yapıldı. Değişim ve gelecek vurgusunun öne çıktığı çağrıda, "Sevgili gençler. Bu yürüyüş; adaletin, liyakatin, özgürlüğün, geleceğin yürüyüşüdür. Bereketin, refahın, huzurun, sevginin, 86 milyon insanın yürüyüşüdür. Hep birlikte, Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte yürüyelim arkadaşlar" denilerek birlik mesajı verildi.

Bu hamlenin, CHP içindeki dengeler ve önümüzdeki dönemin siyasi stratejileri açısından nasıl bir yankı uyandıracağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Paylaş :
Etiketler :  #Ekremİmamoğlu #ÖzgürÖzel #CHP #SiyasetHaberleri #GençlikHareketi #BeyinGöçü #SonDakika #SiyasetGündemi #Muhalefet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA