17 Ocak 2026 Cumartesi

13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA  
 
     
   

Büyükşehir Ekipleri Kar Mesaisinde


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu kırsal bölgelerde sürdürdüğü çalışmalarla yolların sürekli açık kalmasını sağlıyor. İlk karın düştüğü yerlerden biri olan Toroslar İlçesi Arslanköy Mahallesi’nde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü karla mücadele çalışmaları ile yolların kapanması engelleniyor.

 

Tarih : 28 Aralık 2019 Cumartesi 06:11   Okunma : 1207

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu kırsal bölgelerde sürdürdüğü çalışmalarla yolların sürekli açık kalmasını sağlıyor. İlk karın düştüğü yerlerden biri olan Toroslar İlçesi Arslanköy Mahallesi’nde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü karla mücadele çalışmaları ile yolların kapanması engelleniyor.

Mut ve Silifke’de de karla mücadele çalışmaları sürüyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mut İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Mut Dağpazarı Grup Yolu ve Kozlar Yolu’nda, Silifke İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda ise 6 mahallede karla mücadele çalışmaları yürütülüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu kırsal bölgelerde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının ilk yaşandığı mahallelerden olan Toroslar İlçesi Arslanköy Mahallesi’nde devam eden çalışmalarla yolların kapanması engellenerek, yaşanabilecek sorunların önüne geçiliyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın ilçe müdürlükleri aracılığıyla Mut ve Silifke’de de karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu tüm bölgelerde olduğu gibi Arslanköy’de devam eden çalışmalarla karın birikmesini önlüyor. Bu sayede yolların açık kalması ve vatandaşların kapalı yollar dolayısıyla sorun yaşamaması sağlanıyor.

Ekipler yol güvenliğini kontrol altında tutuyor

Arslanköy Mahallesi Başpınar Yolu, Yedigöz, Çatak mevkiileri ve merkez yollarında, 2 greyder, 1 kazıcı yükleyici, 3 operatör ve 1 yardımcı personel ile çalışan ekipler, yol güvenliğini kontrol altında tutuyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerin tümünde kardan dolayı kapanan yolların açılması için karla mücadele çalışmasına devam ederken, mahsur kalan vatandaşların da imdadına yetişiyor.

Mut ve Silifke’de de ekipler aralıksız çalışıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanlığı Mut İlçe Müdürlüğü’nün öncülüğünde Mut’ta kar yağışından etkilenen yollarda karla mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Bu çerçevede, Mut’ta Dağpazarı, Kavaközü, Elmapazarı, Demirkapı, Çivi ve Ballı’dan oluşan Dağpazarı Grup Yolu ile Kozlar Yolu’nda karla kaplanan yollar ekiplerin çalışmasıyla açılıyor. Çalışmalar, 2 greyder, 2 operatör, 2 yardımcı personel ve 1 pikap olmak üzere iki vardiyada toplam 12 kişi tarafından yürütülüyor.

Silifke İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda da Mara, Çatak, Kıca, Ayaştürkmenli, Kocaoluk ve Ören Mahallelerinde karla mücadele çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar 2 greyder ve 2 destek aracıyla 6 personel tarafından sürdürülüyor.

Paylaş :
Etiketler :  MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI, YOL YAPIM BAKIM VE ONARIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA