1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

CHP İlçe Başkanı Varal: CHP’li Belediyeler, Sosyal Belediyeciliğin En Güzel Örneklerini Sergilemektedir


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, koronavirüs (COVID-19) salgınının gündeme gelmesiyle birlikte olağanüstü tedbirler alıp, vatandaşa dokunan hizmetler sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediğini söyledi. Başkan Varal, iktidarın, CHP’li Belediyelerin halka dokunan çalışmalarını örnek alması gerektiğini dile getirdi.

 

Tarih : 23 Mart 2020 Pazartesi 15:22   Okunma : 1724

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, koronavirüs (COVID-19) salgınının gündeme gelmesiyle birlikte olağanüstü tedbirler alıp, vatandaşa dokunan hizmetler sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediğini söyledi. Başkan Varal, iktidarın, CHP’li Belediyelerin halka dokunan çalışmalarını örnek alması gerektiğini dile getirdi.

CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır ile Tarsus Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi'nde faaliyet gösteren Emekçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde ülkenin maske ihtiyacını karşılamak için durmaksızın çalışan kadın emekçileri ziyaret eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal “Toplumsal duyarlılık örneği gösteren ve ‘önce insan sağlığı’ diyerek çalışan kadın emekçilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

Koronavirüs konusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ve Tarsus Belediyesi’nin çok önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, koronavirüsün ülkemizde de görülmesinin ardından il genelinde kriz merkezi oluşturulması için düğmeye bastı. Büyükşehir ekipleri, 13 ilçede kamuya açık tüm alanlarda sık sık yapılan ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Evden çalışma sistemi, billboard ve afişlerde yer alan mesajlarla halkımız uyarılıyor. MESKİ tarafından borcu olan vatandaşların ve işyerlerinin suları kesilmiyor, kapalı durumda olan su abonelikleri ise yeniden açılıyor. Koronavirüsün yayılmasına karşı alınan önlemler ve hijyen tedbirleri kapsamında vatandaşlar evden çıkmadan işlemlerini MESKİ mobil uygulamadan gerçekleştirebiliyor. Yine Mülkiyeti Belediyeye ait olan ve kiracılar tarafından işletilen işyerlerinden İçişleri Bakanlığı’nın talimatı üzerine kapalı kaldıkları süre boyunca kira alınmayacak ” dedi.

Sağlık konusuna azami özen gösteren Büyükşehir Belediyesi’nin, bu kritik süreçte vatandaşların mağdur olmaması için çaba sarf ettiğine dikkati çeken Başkan Ozan Varal, “Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyemiz, kurduğu sistemle 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanları evde takip ve kontrol ediyor. İlaç ihtiyaçları için yardımcı olunuyor. Bu süreçte 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın, toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanması uygulaması da geçici süreyle durduruldu. Yine yaşlıların ve hastaların evde bakımı, ihtiyaç sahiplerinin yemeklerinin evlerine götürülmesi sürerken, mahalle mutfakları ve seyyar mutfaklarda hizmet vermeye başladı” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın da bu kritik süreçte attığı adımlarla takdir topladığını belirten Başkan Ozan Varal, “Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan’da 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların dışarı çıkmalarını önlemek ve evde kalmalarını sağlamak için 30 bin adet gıda kolisi hazırlığına başladı. 20 bin maske hazırlanması sağlayan Başkan Bozdoğan, belediye laboratuarında Dünya Sağlık Örgütü’nün formülasyonuna uygun olarak bu güne kadar 60 bin litre dezenfektan ürettirip, sağlık ocaklarına, eczanelere, otobüs duraklarına, toplu yaşam alanlarında dağıtımını sağladı. Başkan Bozdoğan’da toplumsal duyarlılığın ön planda tutulması içinde sık sık mesajlar vermeye devam ediyor” diye konuştu.

Koronavirüs tehlikesinden ülke olarak en az zararla çıkmak için toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Ozan Varal, “Bir kez daha lütfen evde kalın diyoruz. Ülke olarak el birliğiyle bu sıkıntılı süreci atlatacağız. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” temennisinde bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, COVİL-19, TARSUS BELEDİYESİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA