17 Mayıs 2024 Cuma

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ihalesine 13 teklif


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesine 13 teklif verildi.

 

Tarih : 9 Ekim 2020 Cuma 21:05   Okunma : 1732

Mersin'in en önemli projeleri arasında gösterilen Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği ihaleye yerli ve yabancı iş ortaklarının da bulunduğu firmaların katılımıyla 13 teklif sunuldu.

Uluslararası birçok firmanın ilgi gösterdiği projenin ihalesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlandı.

İtiraz nedeniyle iptal edilmişti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın projeye ilişkin daha önce düzenlediği ihale, bir firmanın itirazı nedeniyle Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edilmişti.

Pandemi süreci nedeniyle sekteye uğrayan ihale için Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeniden ön yeterlilik ihalesini gerçekleştirdi.

“Mezitli - 3 Ocak Hafif Raylı Sistem Metro Hattının İnşaat ve Elektromekanik Sistemlerinin Temini, Montajı ve İşletmeye Alınması İşi” için Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihalede, İhale Komisyon Başkanlığı’nı Raylı Sistemler Şube Müdürü Salih Yılmaz yaptı.

Ön yeterlilik ihalesinde yurtiçi ve yurtdışından yerli ve yabancı iş ortaklarının da bulunduğu birçok firmanın gönderdiği 13 dosya incelendi.

“Mersinimiz için hayırlı olmasını diliyoruz”

İhale sonrası açıklama yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürü Salih Yılmaz, “Açılan tüm dosyalar ayrıntılı olarak komisyonumuz tarafından incelenip en kısa zamanda ihalemizin ikinci aşaması olan teknik ve mali yeterlilik kısmına davetlerimiz yapılacaktır. Mersinimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

İhaleye teklif sunan firmalar şu şekilde:

Dilingan Construction Int+Kiska-Kom İnş. Ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı

Cengiz İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Ziver İnşaat Taah. Mad. Turz. Paz.San.Tic. A.Ş.

China Overseas Engineering Group Co. Ltd+China Camc Engineering Co. Ltd+ Sistem Elektromekanik Tesis İş

Gülermak Ağır San. + Sınohydro Corpratıon İş Ortaklığı Ltd.

Dido-Ray, Ederay, HKS Ankara İnş.- En-Ez İnşaat Ve Ardalya İş Ortaklığı

Doğuş İnş. Ve Tic. A. Ş. - Yapı Merkezi İnşaat Ve Sanayi A.Ş. Ortak Girişimi

Smu Engeocom Ltd. + Met-Gün İnş. Taah. Ve Tic. A.Ş İş Ortaklığı

HSY Yapı İnş. Sana.+ Ermit Müh. İnş.+ Araz Enerji İnş.+Uluray Yapı İş Ortaklığı

Şenbay Madencilik Turizm-Azer İn. Servis Mmc

Alsim Alarko San. Tesisleri Ve Tic. A.Ş.

Pers Yapı İnş.+ Astro Üst Yapı A.Ş. İş Ortaklığı

Nurol İnşaat Ve Tic. A.Ş.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS, MERSİN, RAYLI SİSTEM PROJESİ’NİN, İHALESİNE, 13 TEKLİF, BAŞKAN, VAHAP SEÇER, COVID-19

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA