10 Aralık 2025 Çarşamba

10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:46   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:39   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:37   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR   12:48   MERSIN’DE KıBRıS GAZILERI KUYULUK TABIAT PARKı’NDA BULUŞTU: DAYANıŞMA VE VEFA PIKNIĞI   12:40   OSMAN KAVALA’DAN HUKUK VURGUSU: “YANLıŞ DELILLE DOĞRU SONUÇ OLAMAZ”   11:37   AYM’DEN KRITIK KARAR: SÖZLÜ SıNAV ONAYLANDı, EĞITIM YÖNETMELIĞI İPTAL EDILDI   11:15   TÜRKIYE’DE REKOR: FAIZ ZIRVEDE, BÜTÇE DIPTE!   10:48   TOROSLAR’DAN DÜNYA ARENASıNA: ÇIFTE MADALYA GURURU   10:31   “MERSIN’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE OYNUYOR”   18:30   “KAYSERI’DE DEMOKRASI ÇAĞRıSı: ÖZGÜR ÖZEL CUMHURIYET MEYDANı’NDA HALKLA BULUŞUYOR”   18:20   “MERSIN’DE VIZYONER ADıMLAR: MECLISTEN MARATON VE YıLBAŞı COŞKUSU”  
 
     
   

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’dan Başarılı Sporculara Madalya


Bayraklı Belediyesi, Aerobik Cimnastik İzmir İl Yarışması’na ev sahipliği yaptı. İzmir ve çevresinden 67 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenler ödüllerini Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın elinden aldı. Başkan Sandal, "Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı vizyon projemizle dünya çocukları ve gençleri Bayraklı’ da buluşacak. Bilim, kültür, sanat, spor festivalleri düzenleyeceğiz. Sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Tüm katılımcılarımızı kutluyorum" dedi.

 

Tarih : 11 Mart 2021 Perşembe 14:32   Okunma : 848

Bayraklı Belediyesi, Aerobik Cimnastik İzmir İl Yarışması'na ev sahipliği yaptı. İzmir ve çevresinden 67 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenler ödüllerini Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın elinden aldı. Başkan Sandal, "Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı vizyon projemizle dünya çocukları ve gençleri Bayraklı' da buluşacak. Bilim, kültür, sanat, spor festivalleri düzenleyeceğiz. Sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Tüm katılımcılarımızı kutluyorum" dedi. 

Aerobik Cimnastik İzmir İl Yarışması, Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 takımın 67 sporcuyla katıldığı müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. 4 kategoride düzenlenen yarışmaya, 7-8, 9-11, 12-14 ve 15-17 yaş grubundan sporcular katıldı.

Cimnastik Federasyonu izniyle Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin ev sahipliğindeki karşılaşmalarda, İzmir Elit Jimnastik Spor Kulübü Derneği, Kolektif Jimnastik Kulübü Derneği, Karşıyaka Koleji Spor Kulübü Derneği, Estetik Jimnastik Spor Kulübü Derneği, Selçuk Zuhal Fitness Spor Kulübü Derneği, Aydın Zeygym Stüdyo Spor Kulübü Derneği, Kolektif Spor Kulübü Derneği'nden sporcular, şampiyonluk için kıyasıya yarıştı.

Sporcular parke üzerinde becerilerini sergilerken aileleri de tribünden onlara destek verdi. Etkinlik sonunda dereceye girenlere madalya ve Türkiye Cimnastik Federasyonu hakemlerine, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal plaket takdim etti. Türkiye Cimnastik Federasyonu milli hakemi ve aynı zamanda Türkiye Cimnastik Federasyonu Teknik Komite Başkanı Bahadır Uygur da desteklerinden dolayı Başkan Sandal'a teşekkür plaketi verdi. 

DÜNYA ÇOCUKLARI VE GENÇLERİ BAYRAKLI'DA BULUŞACAK

Başkan Sandal, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Biz Dünya Çocuk Ve Gençlik Kenti Bayraklı projemizi kültürel ve tarihsel mirasımıza sahip çıkmak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmak, 19 Mayıs ve 23 Nisan'ı referans alarak Bayraklı'yı marka bir kent yapmak için tasarladık ve bu süreç içinde temellerini atacağız. Bundan sonra da dünyanın dört bir yanından gelecek çocuklar, Bayraklı'da buluşacak. Hayallerini, umutlarını, projelerini, geleceğe dair beklentilerini söyleyecekler. Bayraklı'da dünya çocukları ve gençleriyle birlikte bilim, kültür, sanat, spor festivalleri düzenleyeceğiz. Bu nedenle bugün böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

PANDEMİ SÜRECİNDE BAYRAKLI'DA EZBER BOZULDU

Türkiye Cimnastik Federasyonu Teknik Komite Başkanı Bahadır Uygur, "Pandemi sürecinde bu kadar hareketsiz hayata alışmışken bu ezberi bozan ve bize katkı sağlayan Başkan Sandal ve ekibine teşekkür ederim. Pandemi sürecinde birçok yarışma ertelendi veya iptal edildi. Ama sporcuların aktif kalabilmesi için kendi bölgelerinde yarışma izni verilmesiyle yarışmaların ilki İzmir'de yapıldı. Tüm emeği geçenlere spora desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN GELECEĞİN SPORCULARINA ÖVGÜ

Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonu Ferhat Arıcan da sporcuların pandemi dolayısıyla zor günler geçirdiğini belirterek, çok önemli bir etkinlikte geleceğin başarılı sporcularını bir araya getiren Bayraklı Belediyesi ve Cimnastik Federasyonu, takımlar ve ailelere teşekkür etti. Dünya cimnastik literatüründe kendi adına tescilli 3 hareketi olan ilk sporcu olma başarısını gösteren Arıcan, tüm sporculara başarılar diledi.

SPORA HİZMETE HER ZAMAN HAZIRIZ

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği  Başkanı hamza Işık ise "Pandemi, gençlerimizi ve çocuklarımızı daha çok etkiledi. Evlere kapanmak zorunda kaldılar. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Ümit ediyorum bu yarışma bir nebze de olsa çocuklarımız için yeni dönemin bir başlangıcı olur. Bu tür yarışmalara her türlü hizmeti vermeye hazırız" dedi.

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Yarışmanın 7-8 yaş grubu trio kategorisinde Kolektif Jimnastik Spor Kulübü dördüncü, Karşıyaka Koleji Spor Kulübü üçüncü oldu. İkinci ve birinci ise Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü takımından çıktı. Çiftli  kategoride de Bayraklı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü birinciliği elde etti. 

9-11 yaş grubu trio kategorisinde Kolektif Spor Kulübü dördüncü, Aydın Zeygm Stüdyo Kulübü üçüncü, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Kolektif Spor Kulübü birincilik kürsüsünde madalya sahibi oldu. Tekli kategoride Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü dördüncülüğü, Aydın Zeygym Stüdyo üçüncülüğü ve ikinciliği kazanırken, birincilik kürsüsüne çıkan takım Kolektif Spor Kulübü oldu.

12-14 yaş tekli kategoride Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 4'üncülüğü, 2'nciliği ve birinciliği elde etti. Karşıyaka Koleji ise bu kategoride 3'üncü oldu. Bu yaş gurubu trio kategorisinde Kolektif Spor Kulübü 3'üncü, Kolektif Spor Kulübü 2'nci, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 1'inci oldu.

15-17 yaş grubunda ise Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 2'ncilik ve birincilik kürsüsünde madalyanın sahibi oldu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAYRAKLI, BELEDİYE, BAŞKANI, SANDAL’DAN, BAŞARILI , SPORCULARA, MADALYA,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA