22 Aralık 2025 Pazartesi

12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR  
 
     
   

Dilek Ağacı Projesi İle İhtiyaç Sahibi Çocuklar Hayallerine Kavuşuyor


Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Dilek Ağacı Projesi’ ile dilekte bulunan ihtiyaç sahibi çocuklar hayallerine kavuşuyor. Proje kapsamında avukatlar, sivil toplum örgütleri, dernekler ve hayırsever vatandaşlar, çocukların ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Tarih : 16 Nisan 2021 Cuma 01:38   Okunma : 682

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Dilek Ağacı Projesi’ ile dilekte bulunan ihtiyaç sahibi çocuklar hayallerine kavuşuyor. Proje kapsamında avukatlar, sivil toplum örgütleri, dernekler ve hayırsever vatandaşlar, çocukların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Köy okullarındaki ihtiyaç sahibi çocuklar için  düzenlenen ‘Dilek Ağacı’ projesi kapsamında; Mersin Adliyesi Baro Odası ve ilçe baro odalarında dilek ağacı oluşturuldu. İhtiyaç sahibi çocukların, el yazılarıyla ihtiyaçlarını yazdığı küçük kâğıtlar zarfın içine konulup avukatlar tarafından dilek ağacına asıldı. Proje kapsamında avukatlar, sivil toplum örgütleri, dernekler ve hayırsever vatandaşlar, dilek ağacından dilediği zarfı çekerek, çocukların ihtiyaçlarını karşılıyor. İsteyen de bağışta bulunuyor.

Mersin Halkını projeye destek vermeye davet eden Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafında her yıl ihtiyaç sahibi çocuklar adına düzenlediğimiz Dile Ağacı projemiz, bu sene de baromuzda yerini aldı. Bu zarflarda köy okullarındaki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın hayalleri var. Bu zarflarda çocuklarımızın kendi el yazılarıyla yazmış oldukları hayallerini, taleplerini görüyoruz. Birçok avukatımız, sivil toplum örgütü ve sosyal medyadan bizlere ulaşan duyarlı vatandaşlarımız, bu ağaçtan zarfları tedarik ederek çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor. Siz de bir çocuğun hayalini, dileğini gerçekleştirmek istiyorsanız, Mersin Barosu adliye 4. katta ve ilçe baro odalarında dilek ağacımızdan bu zarflardan alarak içindeki dileği gerçekleştirmeniz mümkün. Çocuklarımızın dilek ağacına asmış olduğu ihtiyaçlarını, daha sonra okulları ziyaret edip kendilerine ulaştıracağız. Bunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projeyi belirli periyotlarda hayata geçirmeye devam edeceğiz.Gelin hep birlikte çocuklarımızın dileğini, hayalini gerçekleştirelim” diye konuştu.

Dilek ağacından zarf çeken Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a ise bir çocuğun kırmızı renkli uzaktan kumandalı araba hayali çıktı. Yeşilboğaz, “Ne güzel bir duygu, ne güzel bir dilek. Küçük bir arabayla dahi mutlu olabilecek. Onu daha da mutlu kılacak olan buküçük hayali gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, BAŞKANI, YEŞİLBOĞAZ, DİLEK, AĞACI, PROJESİ, İLE, İHTİYAÇ, SAHİBİ, ÇOCUKLAR, HAYALLERİNE, KAVUŞUYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA