10 Eylül 2025 Çarşamba

16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:23   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”   15:37   CHP İSTANBUL’DA OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GIDIYOR: DELEGELER İMZAYLA HAREKETE GEÇTI   10:27   BELÇIKA ILE TICARETIN YENI ROTASı MERSIN’DEN GEÇIYOR   10:11   AVRUPA’DAN SERT TEPKI: “CHP’YE YAPıLANLAR DEMOKRASIYE DARBE”   02:46   FILENIN SULTANLARı’NıN GALATAPORT KUTLAMASı VALILIK KARARıYLA İPTAL EDILDI   02:37   DEM PARTI HEYETI CHP İL BINASıNA YÜRÜDÜ: “DEMOKRASI ÇEMBERI KIMIN?”   01:27   “DEMOKRASIYE ABLUKA: UYSAL’DAN AKP’YE SERT TEPKI”   01:20   İSTANBUL’DA TENCERELI DIRENIŞ: CHP İL BINASıNA ABLUKAYA TEPKI EVLERDEN YÜKSELDI   23:01   CHP İL BAŞKANLıĞı ÖNÜNDE DEMOKRASI NÖBETI:“BABA OCAĞıNA SAHIP ÇıK!”   22:51   ERKAN BAŞ’TAN CHP’YE DARBE TEPKISI: “DAYANıŞMA İÇIN GELIYORUZ”  
 
     
   

Kılıçdaroğlu’nun ,128 Milyar Dolarla Ne Yapılabilirdi, Konuşması İstanbul Meydanlarında Dinletildi


CHP’nin yurt genelinde il ve ilçe başkanlığı binalarına astırdığı

 

Tarih : 16 Nisan 2021 Cuma 02:18   Okunma : 666

CHP'nin yurt genelinde il ve ilçe başkanlığı binalarına astırdığı "128 milyar dolar nerede?" yazılı pankartlar, savcılık ve valilik kararlarıyla kaldırılırken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayıp olduğunu belirttiği 128 milyar dolar ile neler yapılabileceğine ilişkin sözleri İstanbul meydanlarda vatandaşlara dinletildi.

Siyasette Merkez Bankası'nın rezervlerinde eriyen 128 milyar dolar tartışmaları sürerken CHP İstanbul İl Örgütü tarafından kent meydanlarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "128 milyar dolarla ne yapılabilirdi?" konuşması hoparlörlerden dinletildi. İl ve ilçe binalarından indirilen "128 milyar dolar nerede?" pankartlarının yerine üzerine sadece "128" yazılı pankartlar asıldı. İlçe meydanlarında gruplar halinde toplanan partililer de üzerinde "128 milyar dolar nerede" yazılı dövizler açtı.

Kılıçdaroğlu'nun meydanlarda dinletilen konuşmasında, kayıp olduğu belirtilen 128 milyar dolarla neler yapılabileceğine ilişkin şu bilgiler verildi:

"128 milyar dolar ile ne yapılabilirdi? 10 milyon işsiz vatandaşımıza bir yıl boyunca her ay 3’er bin lira para verebilirdiniz. Ama bitmiyor. 1 milyon 300 bin esnafın 13 milyar liralık kredi borcunu faizleri ile sıfırlayabilirdiniz. Yine para bitmiyor. Çiftçilerin bankalardan aldıkları kredilerin tamamını sıfırlayabilirdiniz. KOBİ’lerin 16 milyar liralık kredi borcu var, onun da tamamını ödeyebilirdiniz. Yine para bitmiyor. Yoksulluk sınırı altında olan 1 milyon 600 bin hane var, bunların bir yıl süreyle doğalgaz parasını ödeyebilirdiniz. Biontech aşısı getirebilirdiniz, Her vatandaşa iki sefer yapabilirdiniz. 50 milyon vatandaşımız aşı olabilirdi. Yine para bitmiyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nda internete erişemeyen, EBA’ya erişemeyen 4 milyon evladımıza en gelişmiş bilgisayarı, tableti alırdınız. Yine para bitmiyor. Devletten 3 ay boyunca 1000’er lira veriyorlar, 806 bin esnafımıza her ay bir yıl süreyle 3 bin lira veriyorsunuz yine bitmiyor. Resmen devletin soyulduğu buradan belli. 2 milyon 83 bin çiftçi adına soruyorum; nerede kardeşim 128 milyar? Bu para nereye gitti?"

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, KILIÇDAROĞLU, 128 MİLYAR DOLARLA NEREDE, İSTANBUL, MEYDANLARI, CHP, KOBİ, BİONTECH

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA