16 Mayıs 2025 Cuma

18:17   ESILA ÖZGÜRLÜĞÜNE, FOTOĞRAF MAKINESINE KAVUŞTU   15:44   ÖZGÜR ÖZEL: "DEVLET BEY GEÇMIŞTE OLDUĞU GIBI `SUÇLU YOKSA BERAAT ETSIN` DIYORSA O BERAATIN ZAMANı GELDI"   14:25   CHP`LI ÖZTÜRKMEN: "PKK, BINLERCE INSANıN CANıNA MÂL OLAN KANLı TERÖR TARIHININ FATURASıNı TÜRKIYE CUMHURIYETI`NIN KURULUŞ FELSEFESINE KESMEYE KALKıYOR"   14:01   ESILA AYıK IÇIN TAHLIYE KARARı... CHP`LI BAŞARıR: "SIYASI SAIKLERLE GENÇLERIMIZIN EĞITIM HAKLARıNı GASP EDEN, GELECEKLERINI KARARTMAYA ÇALıŞAN BU ZIHNIYETLE SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞIZ"   12:24   EKREM İMAMOĞLU: "SEVGILI GENÇLER ŞUNU BILIN KI HEP YANıNıZDAYıM. AZ KALDı, GIDIYORLAR, BU ONLARıN SON ŞıMARıKLıKLARı"   11:58   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN BELEDIYELERE ``YENI STATÜ`` AÇıKLAMASı... CHP`LI TORUN: "BU, HALKıN IRADESINI HIÇE SAYAN ANTIDEMOKRATIK BIR GIRIŞIMDIR``   11:27   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NIN ENGELSIZ KENT PROJESI`NE TÜBİTAK`TAN HIBE DESTEĞI   11:19   CHP`LI TANAL`DAN 15 MAYıS DÜNYA İKLIM GÜNÜ AÇıKLAMASı: “KANAL İSTANBUL`DA ıSRAR, ÖLÜM DEMEKTIR”   11:14   BAKAN TUNÇ: "YURT DıŞı SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYıTLı VATANDAŞLARıN ELEKTRONIK ORTAMDA OY VERMESINE ILIŞKIN ÇALıŞMALAR DEVAM ETMEKTEDIR"   11:09   ABD BAŞKANı TRUMP: “UYGUN OLURSA YARıN TÜRKIYE`YE GIDERIM”   10:19   KIRAZ ÜRETICISI CHP`LI BAŞEVIRGEN`E DERT YANDı: "BIR AĞAÇTAN 25-30 KILO ÜRÜN ALıNıYORDU, ŞIMDI 1 KILO BILE YOK"   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÖZEL BIREYLER IÇIN NOSTALJIK PARTI   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, IKLIM DEĞIŞIKLIĞINE KARŞı SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YOLUNDA ILERLIYOR   22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    22:20   OTIZMLI BIREYLER IÇIN AILELER MALATYA`DA SES YÜKSELTI: SESSIZLIĞIN BEDELI HAYATTıR   21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"  
 
     
   

Başkan Özyiğit, koltuğunu çocuklara devretti


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu İdil Onuş ve Derin Deniz Çelik’e devretti. Başkanlık koltuğuna oturan çocuk başkanlar, Başkan Özyiğit’ten Yenişehir’de yeşil alan ve parkların arttırılmasını isteyerek, sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarının karşılanması talebinde bulundu.

 

Tarih : 23 Nisan 2021 Cuma 19:40   Okunma : 827

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu İdil Onuş ve Derin Deniz Çelik’e devretti. Başkanlık koltuğuna oturan çocuk başkanlar, Başkan Özyiğit’ten Yenişehir’de yeşil alan ve parkların arttırılmasını isteyerek,  sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarının karşılanması talebinde bulundu.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğunu çocuklara devretti.  Başkanlık koltuğuna Barboros İlkokulu 4. sınıf öğrencisi İdil Onuş ile Müfide İlhan İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Derin Deniz Çelik oturdu. Başkanlık koltuğunu çocuk başkanlaradevreden Başkan Abdullah Özyiğit,  onlarla sohbet etti,  taleplerini dinleyerek not aldı.

İlk olarak başkanlık koltuğuna oturan Barboros İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi İdil Onuş, Yenişehir’de yeşil alanlarının arttırılması ve bu yöndeki planların bir an önce çıkarılması yönünde talimat verdi.  Onuş, çocuklar için kültür sanat etkinliklerinin de arttırılmasını belirtti. Onuş, yanında getirdiği Atatürk’ün Nutuk eserinide çocuklara dağıtılmasını istedi.  Talepleri dinleyen Başkan Özyiğit de, Yenişehir’de Çocuk Üniversitesi projesini hayata geçireceklerini belirterek, “Orada bilim sanatın kapılarını aralayıp çocuklarımızın yeteneklerine göre yönlendireceğiz” dedi.

İdil Onuş’un ardından başkanlık koltuğuna Müfide İlhan İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Derin Deniz Çelik oturdu. Çelik de Yenişehir’de çocuklar için oyun ve spor alanları oluşturulmasını isteyerek, bu alanlardan tüm çocukların yararlanmasını söyledi. Başkan Özyiğit’in Yenişehir Akademi’de hayata geçirdiği 0-3 yaş eğitimlerini başarılı bulduğunu dile getiren Çelik, sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarının da karşılanmasını istedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 101’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Özyiğit, minik İdil Onuş ve Derin Deniz Çelik’e içerisinde Atatürk’ün hayatının 4D teknolojisiyle anlatıldığı interaktif kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, ABDULLAH ÖZYİĞİT, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA