26 Ekim 2025 Pazar

19:40   “MERSIN GENÇLIK FESTIVALI’NE TEOMAN DAMGASı! MEYDANı İNLETEN GECE…”   19:20   MIMARLıK FESTIVALI ADANA’DA HAYAT BULDU: KÜLTÜR, KENT VE İNSAN BULUŞTU   11:43   “YARGı SOPA OLMAZ, KÜLTÜR YANDAŞLARA TESLIM EDILEMEZ!”   11:36   SEÇER’DEN YENIŞEHIR’DE TARIHI MESAJ: “CHP’LI ÜYELER SOKAKTA VICDANıMıZ OLMALı”   07:23   İMAMOĞLU’NA DESTEK YOLCULUĞU POLIS TARAFıNDAN DURDURULDU   07:12   “AKDENIZ’IN NABZı CHP’DE ATıYOR: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE DIRLIK VURGUSU”   10:07   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:47    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:24   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:16   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:03   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:25   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:15   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:13   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ  
 
     
   

CHP’li milletvekillerinden MHP’li Kılavuz’a çok sert tepki


CHP MHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde PKK’lilerin işe alındığı iddiasını ortaya atan MHP’li milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert sözlerle tepki gösterdi.

 

Tarih : 20 Ocak 2022 Perşembe 00:54   Okunma : 1300

CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, PKK'li teröristlerin Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde işe alındığını iddia eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert tepki gösterdi.

"Türkiye’de bir yalanlar ittifakı, iftiralar birlikteliği, haysiyet cellatlığı koalisyonun olduğunu, bunun da adının AKP ve MHP ittifakı olduğunu" belirten Antmen, “Geçtiğimiz günlerde MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Meclis’te basın açılaması yaparak Mersin Büyükşehir Belediyesinin kadrolarının PKK'lılara peşkeş çekildiği iftirasını attı. Bu iftira yetmezmiş gibi Ülkemizin kurucu ve kurtarıcı Partisi CHP’yi utanmadan sıkılmadan PKK ile yan yana anmaya cüret etti. Bu beyefendi teröristi belediyede boşuna aramasın; ben adres vereyim; gitsin, terörist başının kardeşini devletin kanalı TRT’ye çıkartanların arasında arasın!” dedi.

AKP MHP ittifakının nefret diliyle, ırkçı söylemlerle, şiddete eğilimli yapılarıyla ülke ve Mersin’deki barış ve kardeşlik iklimine engel olduğunu söyleyen Antmen, “Bunlar, ülkemizdeki barış ve kardeşlik için artık çok açık bir engel oluşturuyorlar. Bitmiş siyasetlerini ayakta tutmak, oylarının erimesine engel olmak için bu halkı birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Halka hizmet etmek için gece gündüz çalışan belediye başkanlarımıza iftira atıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, yönetimiyle birlikte ranta değil halka ve Mersinli’ye hizmet etmeye başladı ve devam ediyor. Belediyenin gelirlerini birkaç yandaşa değil; vatandaşa aktardığı için de o yandaş çetesi rahatsız oluyor” ifadelerini kullandı.

"BU İDDİALARI İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZLERDİR!"

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de MHP'li milletvekili Olcay Kılavuz’un iddialarını ispatlamakla yükümlü olduğunu söyleyerek “Devletin kurumları var. Madem belediyede terörist var, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet güçleri izler ve gerekeni yapsın o zaman. Türk Mahkemeleri de konuyla ilgili gereken kararı verir. Böyle bir iftira ile Mersin'deki barış ve kardeşliği bozamayacaklar. Mersin, Türkiye'nin minyatürüdür. Her görüşten her inançtan insan huzur içinde bir arada yaşar. Bu kardeşliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Buradan şunu söylüyorum; Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lıları işe aldığını iddia edenler bunu ispatlamazsa şerefsizlerdir" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA