5 Ocak 2026 Pazartesi

10:10   MERSIN’DE ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLERE GÜVENLI YAŞAM İÇIN MAHREMIYET EĞITIMI   09:58   TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASı: SPORUN BAŞKENTI OLMA YOLUNDA TARIHI ADıM   16:35   3 OCAK RUHU MERSIN’DE YANKıLANDı: KURTULUŞUN 104. YıLıNDA BIRLIK, DEMOKRASI VE BARıŞ VURGUSU   15:05   “TOROSLAR’DA 104 YıLLıK ZAFER ADıMLARı: BINLERCE MERSINLI TARIHE YÜRÜDÜ”   22:47   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   22:43   BAŞKAN V. ŞENER: “3 OCAK, MILLETIMIZIN BAĞıMSıZLıK İRADESININ BIR SIMGESI”   22:40   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ   13:25   MURAT ÇALıK: ZOR KOŞULLARDA DAHI HATıRLANMAK, DOSTLUĞUN VE DAYANıŞMANıN SıNıR TANıMADıĞıNı BIR KEZ DAHA GÖSTERIYOR   11:40   “MERSIN’IN 104 YıLLıK ONURLU DIRENIŞI: BAŞKAN ÖZYIĞIT’TEN KURTULUŞ MESAJı”   09:40   MERSIN’DE YENI YıL KAYNAR GELENEĞI: 130 BIN BARDAK ŞIFA DAĞıTıLDı!  
 
     
   

CHP’li milletvekillerinden MHP’li Kılavuz’a çok sert tepki


CHP MHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde PKK’lilerin işe alındığı iddiasını ortaya atan MHP’li milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert sözlerle tepki gösterdi.

 

Tarih : 20 Ocak 2022 Perşembe 00:54   Okunma : 1361

CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, PKK'li teröristlerin Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde işe alındığını iddia eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert tepki gösterdi.

"Türkiye’de bir yalanlar ittifakı, iftiralar birlikteliği, haysiyet cellatlığı koalisyonun olduğunu, bunun da adının AKP ve MHP ittifakı olduğunu" belirten Antmen, “Geçtiğimiz günlerde MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Meclis’te basın açılaması yaparak Mersin Büyükşehir Belediyesinin kadrolarının PKK'lılara peşkeş çekildiği iftirasını attı. Bu iftira yetmezmiş gibi Ülkemizin kurucu ve kurtarıcı Partisi CHP’yi utanmadan sıkılmadan PKK ile yan yana anmaya cüret etti. Bu beyefendi teröristi belediyede boşuna aramasın; ben adres vereyim; gitsin, terörist başının kardeşini devletin kanalı TRT’ye çıkartanların arasında arasın!” dedi.

AKP MHP ittifakının nefret diliyle, ırkçı söylemlerle, şiddete eğilimli yapılarıyla ülke ve Mersin’deki barış ve kardeşlik iklimine engel olduğunu söyleyen Antmen, “Bunlar, ülkemizdeki barış ve kardeşlik için artık çok açık bir engel oluşturuyorlar. Bitmiş siyasetlerini ayakta tutmak, oylarının erimesine engel olmak için bu halkı birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Halka hizmet etmek için gece gündüz çalışan belediye başkanlarımıza iftira atıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, yönetimiyle birlikte ranta değil halka ve Mersinli’ye hizmet etmeye başladı ve devam ediyor. Belediyenin gelirlerini birkaç yandaşa değil; vatandaşa aktardığı için de o yandaş çetesi rahatsız oluyor” ifadelerini kullandı.

"BU İDDİALARI İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZLERDİR!"

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de MHP'li milletvekili Olcay Kılavuz’un iddialarını ispatlamakla yükümlü olduğunu söyleyerek “Devletin kurumları var. Madem belediyede terörist var, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet güçleri izler ve gerekeni yapsın o zaman. Türk Mahkemeleri de konuyla ilgili gereken kararı verir. Böyle bir iftira ile Mersin'deki barış ve kardeşliği bozamayacaklar. Mersin, Türkiye'nin minyatürüdür. Her görüşten her inançtan insan huzur içinde bir arada yaşar. Bu kardeşliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Buradan şunu söylüyorum; Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lıları işe aldığını iddia edenler bunu ispatlamazsa şerefsizlerdir" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA