19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Çukurova Bölgesel Havalimanı 29 Ekim’de Açılıyor


Mersin Valisi Ali İhsan Su, ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın hizmete açılacağı tarihi açıkladı

 

Tarih : 17 Şubat 2022 Perşembe 18:31   Okunma : 756

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın hizmete açılacağı tarihi açıkladı

Kısa bir süre önce göreve seçilen Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adana ve Mersin’deki temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çukurova Bölgesi’nin sosyal, toplumsal ve ekonomik kalkınmasına yönelik çabalarını artıran ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Adana’da gerçekleştirdiği temasların ardından bu kez de Mersin Valisi Ali İhsan Su ile bir araya geldi.

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANI 29 EKİM’DE AÇILIYOR

Önemli buluşmada bir de önemli açıklama yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, Adana ve Mersin’in geleceği  için büyük önem taşıyan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın 29 Ekim 2022’de, Türkiye’nin bayramında, Cumhuriyet Bayramı’nda açılacağını kaydetti. Vali Su, Türkiye’nin 5. Büyük havalimanının hem kargo hem de yolcu taşımacılığında hizmet vereceğini dile getirdi.

Görüşmede ayrıca Adana ve Mersin’in tam ortasında, iki kent için de katma değer üretecek ortak bir fuar merkezi oluşturulması görüşü de ağırlık kazandı. Adana ve Mersin’in ayrı zamanlarda düzenlediği aynı fuarın iki kent için de gerek ziyaretçi katılımı ve profili, gerekse ekonomik döngü açısından olumsuzluk oluşturduğunu dile getiren Başkan Hüseyin Kış, Adana ve Mersin protokolü, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edip ortak bir fuar merkezi oluşturulması için gayret edeceklerini ifade etti.

VALİ ALİ İHSAN SU, DESTEK VERDİ

Tarımdan turizme, enerjiden sağlığa, hizmet sektöründen gastronomiye uzanan geniş bir yelpazeye sahip iki kentin Türkiye’nin kalkınmasında önemli bir rolü olacağına inandığını ifade eden Başkan Kış, ortak fuar merkezi için girişimleri hızlandıracaklarını dile getirdi.

Başkan Hüseyin Kış’ın önerilerini dikkatle dinleyen Vali Ali İhsan Su, Çukurova Bölgesi’nin ortak bir uluslararası fuar alanı kazanmasına sevineceğini söyledi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi’nin Çeşmeli-Kızkalesi bölümü ile ilgili ihalenin sonuçlandığını ve yer teslimi yapıldığı bilgisini de iletti.

Ziyarette Başkan Hüseyin Kış ile birlikte ÇUKUROVA SİFED Başkan Yardımcısı Gül Akyürek Balta, Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Gelbul, Ayferi Tuğcu, Mürvet Beydağı, Ahmet Polat ve Selahattin Balkan da yer aldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇUKUROVASİFED, BAŞKAN, HÜSEYİN KIŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA