2 Nisan 2026 Perşembe

16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"   16:35   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ARA SEÇIM" DEĞERLENDIRMESI: "ŞU ANDA EN TEMEL GÜNDEMIMIZ, ÜLKENIN DEMOKRATIKLEŞMESI"   16:33   2 NISAN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ... CHP’LI NAZLıAKA: "BIR EBEVEYNIN ’BENDEN SONRA ÇOCUĞUMA NE OLACAK?’ SORUSU VARSA, ORADA SOSYAL DEVLET YOKTUR"   15:54   FRANSA CUMHURBAŞKANı MACRON: HÜRMÜZ BOĞAZı’Nı ZORLA AÇMAK GERÇEKÇI DEĞIL   15:53   ABD DıŞıNDAKI 35 ÜLKE BUGÜN İNGILTERE’NIN ÖNCÜLÜĞÜNDE HÜRMÜZ BOĞAZı KONUSUNU GÖRÜŞECEK   15:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, TUTUKLU BOLU BELEDIYE BAŞKANı ÖZCAN’A ZIYARET: "TÜRKIYE’DE MUHALIFSENIZ BIRBIRINIZI CEZAEVINDE ZIYARET ETTIĞINIZ BIR SÜREÇ IÇERISINE ITILIYORSUNUZ"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL: “BIZ MAÇı, MÜCADELEYI VE GELECEĞI ZIHNINDE KAZANMıŞ KADROLARıZ. ENINDE SONUNDA HEP BERABER KAZANACAĞıZ”   11:30   İBB DAVASıNDA KRITIK GÜN: EKREM İMAMOĞLU VE 407 SANıKLı DAVADA ARA KARAR BEKLENIYOR!   11:29   TÜRKIYE’NIN TIYATRO DEVLERI MERSIN’DE BULUŞTU: BU ŞEHIR SANATLA NEFES ALıYOR!   11:27   CHP’DEN "LÜKS ARAÇ" İDDIALARıNA DEKONTLU CEVAP: ÖZGÜR ÖZEL’IN MAKAM ARACı TARTıŞMASıNA SON NOKTA!   11:25   VATANDAŞA VERGI, LÜKSE MUAFIYET! GÜLCAN KıŞ TBMM’DE PATLADı: “İKTIDAR HÂLÂ ‘NASıL ALıRıM’ DERDINDE!”   10:01   AKDENIZ’DE TEHLIKE SAÇAN O YAPıLAR YERLE BIR EDILDI   09:58   ADANA’DA İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ RAHATLATACAK HAMLE: RUHSAT ÇILESI BITIYOR MU?   09:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETI SARSACAK ‘ARA SEÇIM’ HAMLESI: "SANDıKTAN KAÇAMAZLAR!"   09:03   MERSIN’DE ‘HALK KART’ MUCIZESI: 65 BIN HANEYE İLAÇ, ESNAFA CAN SUYU OLDU!   01:05   TEMED’DEN SERT AÇıKLAMA: AÇLıK SıNıRı 34 BIN TL, EMEKLI MAAŞı 20 BIN TL! MILLI GELIR NEREDE?   01:01   TOROSLAR’DA DEV SANAYI HAMLESI: 10 BIN DÖNÜMLÜK ALAN İÇIN TARIHI ÇAĞRı!   20:05   "BÜYÜKŞEHIR’DEN MEZITLI’YE SıCAK DOKUNUŞ: EKIPLER GIRDI, SOKAK DEĞIŞTI!"   20:03   TÜRKIYE’DE PIRINÇ ALARMı: İTHALAT YÜZDE 376 PATLADı, EDIRNE’DE ÜRETIM ÇÖKTÜ!   19:26   MERSIN LIMANı’NDA "TEKEL" İSYANı! CHP’LI GÜLCAN KıŞ TBMM’DEN SESLENDI: TICARET KAÇıYOR, ENFLASYON COŞUYOR!  
 
     
   

Mersin Gelecek Ailesi Her Geçen Gün Büyüyor


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış yaptığı çalışmalarla hem partililerin hem de vatandaşların takdirini topluyor.

 

Tarih : 20 Şubat 2022 Pazar 19:29   Okunma : 710

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Gelecek Partisinin Mersin’de her geçen gün daha da büyüdüğünü, partiye gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gelecek Mersin’in” Sloganıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Memleketimizin içinde bulunduğu ve iliklerimize kadar hissettiğimiz krizin aynı zamanda yönetim krizinin üstesinden gelecek bir anlayışla ve ekiple; yeni ve uygulanabilir projelerimizle memleketimizi yönetmeye talibiz; bu kutlu yolda Mersin’li hemşehrilerimizi de partimize üye olmaya davet ediyoruz. Mersin’in artık çınarı var. Gelecek Mersin’in Gelecek Türkiye’nindir. Mersin’li hemşehrilerimizi Gelecek Partimize kahve içmeye davet ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GELECEK, PARTİSİ, İL BAŞKANI, HAMİT KARIŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA