3 Nisan 2026 Cuma

16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!   09:10   MERSINLI KADıNLAR "ETIKET" PEŞINDE! HAMZABEYLI KÖY ATÖLYESI’NDE ÜRETIMIN ŞIFRELERI ÇÖZÜLDÜ   06:05   İBB DAVASıNDA SıCAK GELIŞME: NURI ASLAN’DAN SILIVRI KAPıSıNDA ‘ADALET’ MESAJı!   05:58   ADALET MÜCADELESINDE İLK ADıM: İBB DAVASıNDA TAHLIYE KARARı SONRASı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT MESAJ!   05:13   TOROSLAR’DA RENKLI EL İZLERI DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR! 2 NISAN’DA UMUT DOLU BULUŞMA   16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"   16:35   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ARA SEÇIM" DEĞERLENDIRMESI: "ŞU ANDA EN TEMEL GÜNDEMIMIZ, ÜLKENIN DEMOKRATIKLEŞMESI"   16:33   2 NISAN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ... CHP’LI NAZLıAKA: "BIR EBEVEYNIN ’BENDEN SONRA ÇOCUĞUMA NE OLACAK?’ SORUSU VARSA, ORADA SOSYAL DEVLET YOKTUR"   15:54   FRANSA CUMHURBAŞKANı MACRON: HÜRMÜZ BOĞAZı’Nı ZORLA AÇMAK GERÇEKÇI DEĞIL  
 
     
   

TACİZ İDDİASIYLA YARGILANIP MEMURİYETTEN ATILAN, YENİDEN GERİ DÖNEN ÖĞRETMEN ESKİŞEHİR`DE MÜDÜR OLARAK ATANDI


Kocaeli`nde `kız öğrencilere cinsel taciz` iddiasıyla yargılanmış olan öğretmen E.K.`nın Eskişehir`in Mihalgazi İlçesine Halk Eğitim Müdürü olarak atandığı ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı`nın E.K.`yı “kız öğrencilere yönelik cinsel istismar eylemi” iddiasıyla devlet memurluğundan ihraç ettiği, ancak mahkeme kararıyla yeniden memuriyete döndüğü öğrenildi. E.K. “saldırgan ve kadına karşı uygunsuz olan hareketlerde bulunduğu” iddiasıyla Şubat ayı sonunda Kaymakamlıkça açığa alındı. 

 

Tarih : 15 Mart 2022 Salı 17:39   Okunma : 616

ÖZGE ZAİM

Kocaeli`nde `kız öğrencilere cinsel taciz` iddiasıyla yargılanmış olan öğretmen E.K.`nın Eskişehir`in Mihalgazi İlçesine Halk Eğitim Müdürü olarak atandığı ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı`nın E.K.`yı “kız öğrencilere yönelik cinsel istismar eylemi” iddiasıyla devlet memurluğundan ihraç ettiği, ancak mahkeme kararıyla yeniden memuriyete döndüğü öğrenildi. E.K. “saldırgan ve kadına karşı uygunsuz olan hareketlerde bulunduğu” iddiasıyla Şubat ayı sonunda Kaymakamlıkça açığa alındı. 

E.K.`nın Kocaeli`nde görev yaptığı sırada `küçük yaştaki kız öğrencilere cinsel istismar` iddiasıyla Gebze Ağır Ceza Mahkemesi`nde yargılandığı ve 8 ay tutuklu kaldığı, bu sırada Milli Eğitim Bakanlığı`nca, “kız öğrencilere yönelik cinsel istismar” nedeniyle devlet memurluğundan ihraç edildi. Ancak mahkeme kararıyla göreve geri dönen E.K. isimli öğretmen Han ilçesinde görev yaparken eski İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt tarafından 15/09/2021 tarihinde Mihalgazi İlçe Halk Eğitim Müdürü olarak atandı.

KADIN ÖĞRETMEN DE ŞİKAYET ETTİ

Mihalgazi Halk Eğitim Müdürlüğü`nde görevli bir kadın öğretmenin Eskişehir Valiliği`ne yaptığı şikâyet üzerine, Mihalgazi Halk Eğitim Müdürü E.K. “saldırgan ve kadına karşı uygunsuz olan hareketlerde bulunduğu” iddiasıyla Şubat ayı sonunda Kaymakamlıkça açığa alındı. 

MEB YÜKSEK DİSİPLİN KURULU`NDA OYBİRLİĞİYLE İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu`nun 23 Mayıs 2018 tarihli kararı ile E.K. devlet memurluğundan çıkarıldı. Sendika temsilcisinin imzasının da bulunduğu memuriyetten çıkarma kararı oybirliğiyle alındı. MEB kararında görevlendirilen müfettişlerin yaptığı inceleme sonuçlarına da yer verildi. Buna göre E.K.; Dilovası Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni ve Dilovası Hacı Seyit Taşan İlkokulu müdür yardımcısı iken 3 ayrı kız öğrenciyi 2. sınıftan itibaren hediyeler vererek, korkutarak, odasına çağırarak “özel bölgelerine dokundu, kucağına oturtmaya çalıştı ve nitelikli bir şekilde cinsel istismarda” bulundu.

Öte yandan eski kız öğrencisini kaçırmakla suçlanan ve `kız öğrencilere cinsel taciz` suçlamalarıyla karşı karşıya kalan M.K. isimli bir başka öğretmenin de yeni atama döneminde okul müdürü olarak atanması tepki çekmişti. Öğretmen M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt da MEB tarafından görevden alınmıştı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA