28 Mayıs 2025 Çarşamba

15:13   VAHAP SEÇER: “MERSIN BÜYÜKŞEHIR; MEMNUNIYET ORANı EN YÜKSEK BELEDIYELERIN BAŞıNDA GELIYOR”   15:07   TOROSLAR’DA ÇOCUKLAR ŞENLIKTE BULUŞTU   13:28   MTSO BAŞKANı SABRI TEKLI’DEN, İSO 500 LISTESINE GIREN FIRMALARA TEBRIK   13:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINI YAKıNDAN TAKIP EDIYOR   13:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN TEMIZLIK ÇAĞRıSı   13:19   NIDANUR VE NISA KARDEŞLER, HAYALLERINE KıR ÇIÇEKLERI ILE YÜRÜYOR   09:30   ŞEHIR TIYATROSU , GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZI’NDE   19:39   MERSIN BAROSU: “AYRıMCıLıĞıN GELDIĞI SON ACı NOKTA !”    15:02   TARSUS TSO YÜKSEK İSTIŞARE KURULU 2025 YıLı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:50   TOROSLAR’DA KADERINE TERK EDILEN GÖLET ALANıNDA ıSLAH ÇALıŞMALARıNA BAŞLANDı   09:42   BÜYÜKŞEHIR, DENIZ VE KıYı YAŞAMı İÇIN VATANDAŞ BILIMI ETKINLIĞINE EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:59   EUROLEAGUE ŞAMPIYONLUK HEYECANı, AHLATLıBEL`DE YAŞANDı   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ONKOLOJI HASTALARıNA ÜCRETSIZ ULAŞıM HIZMETI SAĞLıYOR   09:24   TARSUS`TA "25.05.2025"TE 20 ÇIFTIN NIKAHı KıYıLDı   22:49   ÖZGÜR ÖZEL: THY AVRUPA LIGI FINALINDE MONACO`YU MAĞLUP EDEREK ŞAMPIYON OLAN FENERBAHÇE BEKO BASKETBOL TAKıMıNı TEBRIK EDIYORUM   22:47   FENERBAHÇE BEKO, EUROLEAGUE FINAL FOUR MÜCADELESINDE MONACO`YU 81-70 MAĞLUP EDEREK IKINCI KEZ AVRUPA ŞAMPIYONU OLDU   23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK   22:05   EKREM İMAMOĞLU: GENÇLERIMIZ HALA AILELERINE, ARKADAŞLARıNA, ÖĞRETMENLERINE HASRET BIR ŞEKILDE ADALET BEKLIYOR   21:03   TRENDYOL SÜPER LIG`IN 37. HAFTASı: GÖZTEPE EVINDE GALATASARAY`A 2-0 MAĞLUP OLDU   19:50   DERVIŞOĞLU: “MEMLEKETIN BAŞıNA YÜZYıLıN SON ÇEYREĞINDE GELEN EN BÜYÜK FELAKET RECEP TAYYIP ERDOĞAN`ıN BIZZAT KENDISIDIR”  
 
     
   

Doğan Kocabaş Yeniden Başkan


Tarsus Mobilyacılar ve Marangozlar Odası’nın iki başkan adayının yarıştığı genel kurulunda başkan yeniden mevcut başkan Doğan Kocabaş oldu. 287 oyun kullanıldığı genel kurulda 221 oyla Kocabaş ve ekibi yeniden göreve getirilirken, İbrahim Çapanoğlu ise 66 oyda kaldı.

 

Tarih : 22 Ocak 2018 Pazartesi 16:36   Okunma : 1803

Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Başkanvekilleri Nesil Aydın, Alper Deniz, Yönetim kurulu üyesi Ömer Şahbudak, Birlik Denetim Kurulu Başkanı Erdoğan Yalçın, Disiplin Kurulu Başkanı Duran Şen, Mersin Marangozlar Odası Başkanı Ali Cin, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Ateş, Kahveciler Odası Başkanı Hali Şekerci, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Nesil Aydın, Alper Deniz, Erdoğan Yalçın, Duran Şen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul gördü. Ardından oda başkanı Doğan Kocabaş tarafından açılış konuşması yapıldı. Konuşma sonrası Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş, odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem tahmini bütçesini okudu ve okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası, Divan Başkanı ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer esnaf sanatkarlara yönelik son gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu ve  “ Yıllardır basit usulun kaldırılması yönünde verdiğimiz mücadelenin meyvesini nihayet yemeye başlıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu TESK’i ziyaret eden sayın Başbakanımız basit usulun kaldırılması yönünde talimat verdi. Yine sayın Başbakanımız esnaf ve sanatkarlara faizsiz kredi kullandırılması için ilgili bürokratlara çalışma yapmaları için talimatta bulundu. Bunun yanı sıra esnaf kefalet kooperatifleri kanalıyla esnaf ve sanatkarlarımıza 10 yıl vadeli 500 bin lira limitli işyeri edinme kredisinin yolu açıldı. Bunlar esnafımız için çok iyi gelişmeler” dedi.

Talat Dinçer'in konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Mevcut başkan Doğan Kocabaş ile İbrahim Çapanoğlu’nun listelerini yarıştığı genel kurulda son sözü söyleyen delegeler Kocabaş ve ekibinde karar kıldı. 287 oyun kullanıldığı genel kurulda 221 oyla güven tazeleyen Doğan Kocabaş yeniden başkan seçilirken, İbrahim Hali Şanlı, Faruk Aksay, Selahattin Boynukara, Rasim Serin, Hasan Kaplan ve Ali Ataç yönetim kurulu, İsmail Yalnız, Mehmet Yalçın ve İbrahim Çelik denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  doğan kocabaş, tarsus, mobilyacılar ve marangozlar odası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA