13 Temmuz 2025 Pazar

09:05   YENI DOĞAN BEBEKLERIN İLK HEDIYESI BÜYÜKŞEHIR’DEN   22:40   MALATYA’DA ON BINLERCE KIŞI SıCAK HAVAYA RAĞMEN MITING ALANıNı DOLDURDU... "BIR ŞEHRI KAZANMAK KOLAY HALKıN KALBINI KAZANMAK YÜREK ISTER, EKREM GIBI"   22:32   ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "ARTıK YAŞLANDıN, YORULDUN, YÜZDE 29’LA SENI ORADA OTURTMAM"   09:35   ERDEMLI BELEDIYESI KURS MERKEZLERI’NDEN 2 LGS TÜRKIYE BIRINCISI   09:30   BÜYÜKŞEHIR ZABıTASı KALDıRıM VE YOL İŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   09:20   MERSIN’DE KURUMLAR YEŞIL DÖNÜŞÜM İÇIN BULUŞTU   16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI  
 
     
   

AKŞENER`DEN "SEÇİM KANUNU" TEPKİSİ: "MİLLETİN FERASETİNE İNANMIYORSAN DAHA FAZLASINI GETİR. HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın`da; AKP ve MHP`nin hazırladığı Milletvekili Seçim Kanunu değişikliği ile ilgili “O kadar korktular ki, milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya kalkıştılar. Ben de diyorum ki; az gelir az gelir! Sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın burada işte” dedi.

 

Tarih : 17 Mart 2022 Perşembe 21:31   Okunma : 799

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın`da; AKP ve MHP`nin hazırladığı Milletvekili Seçim Kanunu değişikliği ile ilgili “O kadar korktular ki, milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya kalkıştılar. Ben de diyorum ki; az gelir az gelir! Sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın burada işte” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Aydın ziyareti kapsamında ikinci durağı İncirliova ilçesi oldu.

“TANSİYONLARINI ALT ÜST EDİYORSUNUZ. SONRA OLANLAR KANUNLAR YOLUYLA KENDİLERİNE OLUYOR”

Kendisine hediye edilen kasketi takan Akşener, “Hem bunu verdiniz, ağaların uykusu kaçacak. Yeni bir kanun daha çıkaracaklar. Yani böyle yapıyorsunuz, yapıyorsunuz; muhteremlerin sinirlerini bozuyorsunuz. Sonra tansiyonlarını alt üst ediyorsunuz. Sonra olanlar kanunlar yoluyla kendilerine oluyor” dedi.

Akşener, zeytinlikleri maden projesine açılmasına izin veren düzenlemeye de tepki gösterdi. Akşener, “Yandaşlara para verebilmek için maden için zeytinlikleri sökme kararı aldılar. Bunların gerçekten dünyadan haberleri yok. 300 yıllık, 500 yıllık zeytinleri söküyorlar, madenler çıkıyor, otoyollar geçiyor, sonra o zeytinleri dikiyorlar. Bu tarımın her türlü alanına, tecrübesine, bilimine, üretimine, her şeyine aykırı” diye konuştu.

"HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA İŞTE"

AKP ve MHP`nin Seçim Kanunu değişikliği teklifi ile ilgili olarak da Akşener, şunları söyledi:

“O kadar korktular ki, milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya kalkıştılar. Ben de diyorum ki; az gelir az gelir! Sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın burada işte. O seçimi beş tane yandaş için harcadıkları o paraların, siz verilmesi gerekirken onların cebine konulan sizin paralarınızın hesabını soracağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Lideri konuşması ardından esnafın dertlerini dinleyip, İncirliova Belediyesi`ni ziyaret etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA