31 Aralık 2025 Çarşamba

21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”   10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU  
 
     
   

AKŞENER`DEN "SEÇİM KANUNU" TEPKİSİ: "MİLLETİN FERASETİNE İNANMIYORSAN DAHA FAZLASINI GETİR. HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın`da; AKP ve MHP`nin hazırladığı Milletvekili Seçim Kanunu değişikliği ile ilgili “O kadar korktular ki, milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya kalkıştılar. Ben de diyorum ki; az gelir az gelir! Sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın burada işte” dedi.

 

Tarih : 17 Mart 2022 Perşembe 21:31   Okunma : 845

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın`da; AKP ve MHP`nin hazırladığı Milletvekili Seçim Kanunu değişikliği ile ilgili “O kadar korktular ki, milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya kalkıştılar. Ben de diyorum ki; az gelir az gelir! Sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın burada işte” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Aydın ziyareti kapsamında ikinci durağı İncirliova ilçesi oldu.

“TANSİYONLARINI ALT ÜST EDİYORSUNUZ. SONRA OLANLAR KANUNLAR YOLUYLA KENDİLERİNE OLUYOR”

Kendisine hediye edilen kasketi takan Akşener, “Hem bunu verdiniz, ağaların uykusu kaçacak. Yeni bir kanun daha çıkaracaklar. Yani böyle yapıyorsunuz, yapıyorsunuz; muhteremlerin sinirlerini bozuyorsunuz. Sonra tansiyonlarını alt üst ediyorsunuz. Sonra olanlar kanunlar yoluyla kendilerine oluyor” dedi.

Akşener, zeytinlikleri maden projesine açılmasına izin veren düzenlemeye de tepki gösterdi. Akşener, “Yandaşlara para verebilmek için maden için zeytinlikleri sökme kararı aldılar. Bunların gerçekten dünyadan haberleri yok. 300 yıllık, 500 yıllık zeytinleri söküyorlar, madenler çıkıyor, otoyollar geçiyor, sonra o zeytinleri dikiyorlar. Bu tarımın her türlü alanına, tecrübesine, bilimine, üretimine, her şeyine aykırı” diye konuştu.

"HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA İŞTE"

AKP ve MHP`nin Seçim Kanunu değişikliği teklifi ile ilgili olarak da Akşener, şunları söyledi:

“O kadar korktular ki, milimetrik hesaplarla sizin oylarınızı manipüle etmek için kanun çıkarmaya kalkıştılar. Ben de diyorum ki; az gelir az gelir! Sen milletin ferasetine inanmıyorsan daha fazlasını getir. Halep oradaysa arşın burada işte. O seçimi beş tane yandaş için harcadıkları o paraların, siz verilmesi gerekirken onların cebine konulan sizin paralarınızın hesabını soracağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Lideri konuşması ardından esnafın dertlerini dinleyip, İncirliova Belediyesi`ni ziyaret etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA