28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Mersin Yenişehir Belediyesi ödüllü ses yarışması düzenliyor


Mersin Yenişehir Belediyesi, kentte sanatsal hareketliliği sağlamak ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşları sanata teşvik etmek amacıyla ödüllü ses yarışması düzenliyor. Başvuruların online olarak başladığı ses yarışmasında finale çıkacak adayları ve yarışmanın kazananını ise halk oylaması belirleyecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de vatandaşları Yenişehir Ses Yarışması’na başvuru yapmaya davet etti.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 13:02   Okunma : 512

Mersin Yenişehir Belediyesi, kentte sanatsal hareketliliği sağlamak ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşları sanata teşvik etmek amacıyla ödüllü ses yarışması düzenliyor. Başvuruların online olarak başladığı ses yarışmasında finale çıkacak adayları ve yarışmanın kazananını ise halk oylaması belirleyecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de vatandaşları Yenişehir Ses Yarışması’na başvuru yapmaya davet etti.

“Müziğin Yeni Şehri” ve “Yeni Sahne Seni Bekliyor!” sloganıyla Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ses yarışmasına başvurular başladı. Adaylar,Yenişehir Ses Yarışması için kurulan “muziginyenisehri.com” internet sitesine ön eleme için performans videolarını yükleyecek. Yarışma başvuruları 5 Mayıs Perşembe günü sona erecek. Yarışmanın internet sitesi üzerinden yapılacak online ön eleme halk oylaması ise 6 Mayıs Cuma günü başlayacak ve 31 Mayıs Salı günü sona erecek. Finale katılmaya hak kazanan adaylar 6 Haziran’da açıklanacak, yarışmanın finali ise 12 Haziran’da yapılacak ve ön elemede en yüksek oyu alan 10 aday ile seçici kurul tarafından belirlenebilecek 3 aday sahnede canlı performanslarını sergileyecek. Finalde yarışmanın kazananı yine halk oylaması belirleyecek.

İster kendin katıl ister grup kur

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran herkesin katılabildiği yarışmaya başvurular Mersin ili ile sınırlı, adaylar bireysel veya grup oluşturarak yarışmaya katılım sağlayabilir. Yarışmada katılımcılar için müzik türü veya şarkı dili sınırlaması ise olmayacak.

“Müziğin Yeni Şehri”

Yarışmacılar performans videolarını karşı cepheden tek bir açıyla, kesintisiz ve görünür bir şekilde çekerek, “muziginyenisehri.com” internet sitesine yükleyecek. Yüklenecek performans videosu maksimum 2 dakika şeklinde olabilecek. Adaylar ön eleme performanslarını herhangi bir çalgı aleti eşliğinde icra edilebilecek. Online halk oylaması sonucu en yüksek oyu alan 10 kişi finale çıkacak. Yarışmanın seçici kurulu dilediği takdirde ilk 10 arasına giremeyen adaylardan 3’ünü final için seçebilecek. Yarışmacıların aldıkları puanların eşit olması durumunda son değerlendirme yine halk oylaması ile yapılacak ve ön eleme sonuçları yarışmanın internet sitesi ve “www.yenisehir.bel.tr” adresinden duyurulacak.

Kazananı halk oylaması belirleyecek

Finale kalan adaylar iki final provasını önceden belirlenen tarihlerde orkestra ile yapabilecek. Yenişehir Belediyesi tarafından adaylara randevu verilecek ve randevu verilen tarihte prova ve ses ayarlamaları için adaylara gerekli imkân sağlanacak. Orkestra organizasyon tarafından hazırlanacak, adaylar sahnede ses performanslarını icra edecek. Oluşturulacak karekod sistemi ile finalde yine internet üzerinden oylama yapılacak ve en yüksek oyu alan üç aday için canlı yayında yeni bir halk oylaması yapılarak ilk üç sıralaması belirlenecek. Yarışmanın finali Yenişehir Belediyesi tarafından önceden belirlenecek yerde yapılacak. Final Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından ve televizyonlardan da canlı yayınlanacak.

Yarışmanın seçici kurulu belirlendi

Mersin Devlet Opera ve Balesinde görevli trompet sanatçısı Ezgi Arman, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarından Dr.Öğr.Gör Duygu Deniz Demirel ve sanatçı Mami Keskin yarışmanın seçici kurulunu oluşturuyor. Yarışmanın ödülleri ise şu şekilde; birinciye 3 adet stüdyo kaydı ve aranjman ile 1 video klip, ikinciye iki adet stüdyo kaydı ve aranjman, üçüncüye ise 1 adet stüdyo kaydı ve aranjman.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA