13 Ağustos 2025 Çarşamba

18:03   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:40   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı   16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:56   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!   13:48   ÖZGÜR ÖZEL: ŞEHIT AILELERININ GÖZYAŞLARıNı SILMEK IÇIN O KOMISYONDA YER ALDıM   12:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSAL MAHALLELERE YOL DESTEĞI   11:24   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER’DEN SILIVRI’DE TUTUKLU BULUNAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA ZIYARET   09:45   PERSEID METEOR YAĞMURU ZAMANı   09:42   ARPAÇBAHŞIŞ SAKINLERI KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:57   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN, TOPLU NİKAH TÖRENİNDE 11 ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, düzenlenen toplu nikah töreninde, 11 çiftin nikahını kıydı. Çocukları olmasına karşın ailelerinin rızaları bulunmaması nedeniyle nikah yapamadıkları bilgisini veren Hürriyet Mahallesi Muhtarı Sıtkı Tan`ın Başkan Tarhan`dan bu konuda destek istedi. Birlikte yaşayan nikahlarının olmadığı tespit edilen 11 çift için Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisleri içerisinde bulunan Nikah Memurluğunun bahçesinde tören yapıldı.

 

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe 15:50   Okunma : 522

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, düzenlenen toplu nikah töreninde, 11 çiftin nikahını kıydı. Çocukları olmasına karşın ailelerinin rızaları bulunmaması nedeniyle nikah yapamadıkları bilgisini veren Hürriyet Mahallesi Muhtarı Sıtkı Tan`ın Başkan Tarhan`dan bu konuda destek istedi. Birlikte yaşayan nikahlarının olmadığı tespit edilen 11 çift için Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisleri içerisinde bulunan Nikah Memurluğunun bahçesinde tören yapıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan`ın kıydığı nikahlarda, çiftlerin şahitliklerini ise törene katılan belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Muhtar Sıtkı Tan yaptı. Genç çiftlerle sohbet eden Tarhan, nikah hediyesi olarak da farklı alışveriş merkezlerinden hediye çeki armağan etti.

“BAZI ÇİFTLERİMİZİN ÇOCUKLARI VARDI, BAZI GELİNLERİMİZ İSE HAMİLEYDİ”

Mezitli gibi bir kentte hala nikahı olmayan çiftlerin bulunmasının çok üzücü olduğunu ifade eden Tarhan, “Maalesef çeşitli gerekçelerle gençlerimiz çocukları olmasına karşın nikah kıyamamışlar. Muhtarımız Sıtkı Tan`ın isteğiyle bu çiftlerimiz için nikah kıydık. Bazı çiftlerimizin çocukları vardı, bazı gelinlerimiz ise hamileydi. Hatta içlerinde 9 aylık hamile bir gelinimiz bile var. Bende gençlerimizin mutlu bir geleceğe ‘evet` dedikleri o anlarda yanlarında olarak nikahlarını kıydım. Belediye meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz de bu mutlu anlara şahitlik ettiler” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA