16 Ocak 2026 Cuma

16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA   12:10   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “MECLIS’TE ÇÖZÜM YOK, SADECE CEZA VE VERGI ARTıŞı VAR”   11:35   “MERSIN’DE KADıN EMEĞI KENT MEYDANıNDA HAYAT BULUYOR”  
 
 
 
 
 
   

İSTANBUL MERKEZLİ 5 İLDE ÇÖKERTİLEN ÇETENİN ÜYELERİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ


İstanbul merkezli 5 ilde fuhuş çetesine düzenlenen operasyonda yakalanan 41 şüphelinin 36`sı, bugün adliyeye sevk edildi. Çetenin, fuhşa zorladıkları kadınlardan hamile kalanlara baskıyla düşük yaptırdıkları ve ölü doğan bebekleri Esenyurt`ta başka kişilere ait dolu mezarlara gömdükleri iddia edilmişti.

 

Tarih : 2 Haziran 2022 Perşembe 17:56   Okunma : 518

İstanbul merkezli 5 ilde fuhuş çetesine düzenlenen operasyonda yakalanan 41 şüphelinin 36`sı, bugün adliyeye sevk edildi. Çetenin, fuhşa zorladıkları kadınlardan hamile kalanlara baskıyla düşük yaptırdıkları ve ölü doğan bebekleri Esenyurt`ta başka kişilere ait dolu mezarlara gömdükleri iddia edilmişti.

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı`nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, 23 Mayıs günü İstanbul merkezli 5 ilde gerçekleştirdiği operasyonda bir fuhuş çetesi ve ona silah temin eden suç örgütüne mensup oldukları iddiası ile 41 kişi yakalanmıştı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, şüphelilerden biri Covid-19 hastası olduğu gerekçesiyle karantinaya alınırken, haklarında kesinleşmiş hüküm bulunan 2`si cezaevine teslim edildi. 2 şüpheli ise savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü`ndeki işlemleri tamamlanan 36 şüpheli ise Büyükçekmece Adliyesi`ne sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Esenyurt ilçesi başta olmak üzere İstanbul genelinde "yağma", "ruhsatsız silah bulundurma", "kasten yaralama", "tehdit", "uyuşturucu ticareti`" ve "zorla fuhuş yaptırma" gibi birçok suça karışan bir suç ağına yönelik soruşturma başlatmış, savcılık talimatı ile harekete geçen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 23 Mayıs günü İstanbul merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Çeteye liderlik ettiği iddia edilen Mehmet E. ve Aykut Z.`nin de aralarında bulunduğu 41 şüpheli gözaltına alınmış, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, uyuşturucu haplar ile taş kokain ve 780 gram uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Yürütülen soruşturmaya ilişkin çökertilen çeteyle ilgili vahim iddialar ortaya atılmıştı. Çetenin, fuhşa zorladıkları kadınlardan hamile kalanlara baskıyla düşük yaptırdıkları ve ölü doğan bebekleri Esenyurt`ta başka kişilere ait dolu mezarlara gömdükleri ileri sürülmüştü. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA