29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

DOĞUKAN MANÇO, ELF MOTOR YAĞLARI İLE SANAYİDE USTALARLA BULUŞTU


TotalEnergies Turkey Pazarlama, ikonik ürünü ELF’in iletişim çalışmaları kapsamında iş birliği yaptığı drift pilotu Doğukan Manço ile saha aktivitelerine başladı. YouTube kanalındaki eğlenceli içerikleri otomobil tutkunları tarafından büyük ilgiyle takip edilen Manço, ELF’in 16 ilde 200 noktayı kapsayan “ELF Roadshow” sanayi sitesi etkinliklerinin startını İstanbul’da verdi.

 

Tarih : 8 Haziran 2022 Çarşamba 12:05   Okunma : 641

TotalEnergies Turkey Pazarlama, ikonik ürünü ELF’in iletişim çalışmaları kapsamında iş birliği yaptığı drift pilotu Doğukan Manço ile saha aktivitelerine başladı. YouTube kanalındaki eğlenceli içerikleri otomobil tutkunları tarafından büyük ilgiyle takip edilen Manço, ELF’in 16 ilde 200 noktayı kapsayan “ELF Roadshow” sanayi sitesi etkinliklerinin startını İstanbul’da verdi.

30-31 Mayıs’ta Maslak ve Bostancı’daki oto sanayilere giden Manço, ustalarla bir araya geldi. Araç bakımı ve tamiri konusunda uzun yıllardır sık sık ziyaret ettiği sanayideki ustalar sayesinde bilgi ve birikim edindiğini söyleyen Manço, “Buradaki birçok usta beni iyi tanır. Ne zaman ihtiyaç duysam soluğu onların yanında alıyorum. Aradan geçen bunca zaman içinde müşteri-usta ilişkisinden sıkı dostluklar kurduğumuz bir aşamaya geçtik. Ustalardan çok şey öğrendim. Motor yağındaki uzmanlığına ve performansına güvendiğim ELF’in böyle bir buluşma ile bizi tekrar bir araya getirmiş olmasından da büyük keyif ve mutluluk duydum” dedi. Manço’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ustalar ise “Doğukan Bey’i seviyor ve ilgiyle takip ediyoruz. Bu tür etkinlikleri de kıymetli buluyoruz. Bizim için keyifli ve verimli oluyor” dedi.

“Alman araç üreticilerinin onayladığı ELF motor yağları ile üstün performans”

Manço’ya TotalEnergies Teknik Servisler Müdürü Mine Altınkurt da eşlik etti. ELF’in 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında motor yağlarında önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Altınkurt, “5 farklı segmentte 100'den fazla ürünü ile 100’ü aşkın ülkede bulunan ELF'in dünya çapında efsanevi bir marka olmasında, markanın özünü oluşturan tutku, teknolojik uzmanlık ve birinci sınıf ürün kültürü değerleri bulunuyor” dedi. ELF’in Volkswagen grubu, Mercedes-Benz ve BMW gibi önde gelen Alman araç üreticileri tarafından da onaylandığına özellikle vurgu yapan Altınkurt şöyle devam etti:

“Motor sporları alanındaki şampiyonluklarıyla bilinen ELF’in DNA’sında performans var. ELF motor yağları, yol tutkusunu her an canlı tutar ve sürücülerin motor sporlarının tüm adrenalinini ve enerjisini hissetmesini sağlar. Alman araç üreticilerinin gereksinimlerini karşılamak için özel olarak geliştirilmiş sentetik teknolojisiyle uzun motor ömrü ve yakıt ekonomisi sağlayan ELF motor yağları, egzoz gazı emisyonlarını düşüren teknolojisiyle çevreye de duyarlı.”

16 ilde, 200 nokta ziyaret edilecek

Ustalara teknik konularda eğitimlerin yanı sıra çeşitli hediyelerin verildiği “ELF Roadshow” sanayi sitesi etkinliklerinin İstanbul’dan sonraki ilk durağı 2 Haziran’da Kocaeli oldu. Sırasıyla Eskişehir, Bursa, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Konya, Mersin, Gaziantep, Kayseri, Ankara ve Samsun’da ustalarla gerçekleştirilecek turun son durağı 1 Temmuz’da Trabzon olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA