17 Ocak 2026 Cumartesi

13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA  
 
     
   

AKŞENER, SAKARYA`DA SÖKÜLMEYE BAŞLANAN TANK-PALET FABRİKASININ ÖNÜNDE: “BİZİM İKTİDARIMIZDA, BU SEFER BİZ DEVLET OLARAK BU YATIRIMI YAPARIZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ve kısa süre önce de söküm işlemi başlatılan Sakarya`nın Karasu ilçesindeki fabrika önünde “Şimdi demin meydanda konuşurken ‘Allah bizi milletimize yalan söyleyenlerden eylemesin` demiştim. İşte apaçık yalan eylemi ile karşı karşıyayız. Ama şimdi bunu çok sıkı takip ederseniz inşallah bizim iktidarımızda, bu sefer biz devlet olarak bu yatırımı yaparız” diye konuştu.

 

Tarih : 9 Haziran 2022 Perşembe 18:43   Okunma : 501

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ve kısa süre önce de söküm işlemi başlatılan Sakarya`nın Karasu ilçesindeki fabrika önünde “Şimdi demin meydanda konuşurken ‘Allah bizi milletimize yalan söyleyenlerden eylemesin` demiştim. İşte apaçık yalan eylemi ile karşı karşıyayız. Ama şimdi bunu çok sıkı takip ederseniz inşallah bizim iktidarımızda, bu sefer biz devlet olarak bu yatırımı yaparız” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, temeli Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atılan ancak temel düzeyinin önüne geçilmeden, kısa süre önce sökümüne başlanılan Sakarya`nın Karasu ilçesindeki “tank-palet fabrikasının” önünde konuştu. Akşener`e İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile partisinin Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan eşlik etti. 

Dikbayır, Akşener`e “Sayın Genel Başkanım burası tank üretilmek üzere dört yıl önce BMC grubuna verildi. Tayyip Bey de buranın temel atma törenine geldi, burada 10 bin kişinin çalışacağını söyledi. O zaman bu işin olmayacağını söyledik. Şimdi bu fabrikayı söküp kaldırıyorlar buradan” dedi.

“10 BİN KİŞİNİN İŞİ NE OLDU PEKİ? BU NASIL BİR ŞEY? BİR İLÇEYE, BİR ŞEHRE SÖZ VERİLİYOR”

Akşener ise, “10 bin kişinin işi ne oldu peki? Bu nasıl bir şey? Bir ilçeye, bir şehre söz veriliyor; gençlerine, kadınlarına söz veriliyor… Deniliyor ki, ‘10 bin kişi istihdam edilecek`. Hiçbir şey söylenmeden, hiçbir gerekçe gösterilmeden nasıl oluyor da bu fabrika kaldırılıp götürülüyor? Nereye götürüldüğü de belli değil” diye konuştu.

Dikbayır, “Zaten BMC de bu işi bıraktı. Acil tank ihtiyacı var diye tank palet fabrikasını bu hale getirdiler. Daha bir tane tank gelmedi maalesef” diye yanıt verdi.

“TAŞINMA OLAYINDAN SONRA HERKES UMUDUNU YİTİRDİ”

İl Başkanı Kılıçaslan ise fabrikada söküm işlemi başlatılmasına yönelik, “Özellikle ilçemizde büyük umutlarla bu fabrikanın kurulması bekleniyordu yıllardır. Yeni tahsisi yapılmıştı ve şimdi ilçede birçok insan ve birçok gencimiz bu yaşanan taşınma olayından sonra herkes umudunu yitirdi. Sakarya için büyük bir yatırımdı, maalesef bu şansını da yitirmiş oldu gençlerimiz. Herkes aynı umutsuzluğa kapılıyor. Zaten ekonomik bir sıkıntı var ülkemizde, bu da üstüne tuz biber oldu” diye konuştu.

“İNŞALLAH BİZİM İKTİDARIMIZDA BU SEFER BİZ DEVLET OLARAK BU YATIRIMI YAPARIZ”

Akşener de “Şimdi demin meydanda konuşurken ‘Allah bizi milletimize yalan söyleyenlerden eylemesin` demiştim. İşte apaçık yalan eylemi ile karşı karşıyayız. Ama şimdi bunu çok sıkı takip ederseniz inşallah bizim iktidarımızda bu sefer biz devlet olarak bu yatırımı yaparız” dedi.     

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA