26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ KAÇAK PEYNÝR ÝMALATHANESÝNÝ MÜHÜRLEDÝ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACÝASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETÝCÝLERE CEZA VERÝLMEMESÝNE TEPKÝ GÖSTERDÝ   14:47   EMÝR CAN ÝÐREK`TEN MEZÝTLÝ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN VATANDAÞLARA VERGÝ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIÞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’SÝ ÇALIÞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AÝLELER: YÜREÐÝMÝZE SU SERPÝLDÝ AMA BU DAVA BURADA BÝTMEZ. 35 KAMU ÝHALESÝ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVÝNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEÐÝZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAÞARI, DAYANIÞMA GÖSTERENLERÝNDÝR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAÐIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPÝS CEZASI VERÝLEN TCDD YÖNETÝCÝSÝ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDÝYE BAÞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇÝFTÝNÝN ÝSTEÐÝNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAÞOVA BELEDÝYESÝ`NÝN BORCU BELEDÝYE BÝNASINA ASILDI: 32 MÝLYON 715 BÝN 775 LÝRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTÝ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDÝYESÝ`NÝN 88 MÝLYON TL BORCU OLDUÐU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖÐRENCÝLERÝNÝN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKÝ OTURMA EYLEMÝNE ÇANKAYA BELEDÝYE BAÞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUÞ ÝLGEZDÝ: "YOKSULLUK GÝRDABI ÇOCUKLARIMIZI EÐÝTÝMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESÝ AÇIKLAMA: “ÖLENLERÝ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BÝR KARARA KÝMSE YELTENMESÝN"   10:01   MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, FÝZÝKSEL YETERLÝLÝK KURSLARIYLA GENÇLERÝ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEÞTÝRÝR" KARMA RESÝM SERGÝSÝ   09:23   ÝSÝAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETÝNE ÇAÐRI: "DEVLET GÖREVLÝLERÝNÝN DE BU DAVA DOSYASINA DAHÝL EDÝLMESÝ GEREKÝR"   23:21   DENÝZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETÝM KURULU ÜYESÝ DE OLAN KÜLTÜR VE TURÝZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAÞI 801 BÝN TL"   21:29   GEZÝ ÝÇÝN ADALET NÖBETÝ`NÝN ÝKÝNCÝ YIL DÖNÜMÜNDE ÝZMÝR`DEN ADALET ÇAÐRISI: "HUKUKSUZLUÐA SON VERÝN"   20:21   ÝYÝ PARTÝ`NÝN 5 OLAÐANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, ÝL VE ÝLÇE YÖNETÝCÝLERÝ ÝLE ESKÝ MÝLLETVEKÝLLERÝ DIÞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

BAÞKANLARDAN ÖÐRENCÝLERE ‘’ALTIN ÖÐÜTLER’’


Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliðinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan ve Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya öðrencilerle buluþtu. Ýþ ve mesleki deneyimlerini paylaþan Baþkanlar, öðrencilere altýn öðütler niteliðinde tavsiyelerde bulundu.

 

Tarih : 14 Haziran 2022 Salý 18:06   Okunma : 843

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliðinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan ve Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya öðrencilerle buluþtu. Ýþ ve mesleki deneyimlerini paylaþan Baþkanlar, öðrencilere altýn öðütler niteliðinde tavsiyelerde bulundu.

Tarsus Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliðinde Tarsus TSO Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak’ý, MTSO Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan’ý ve Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya’yý konuk etti. Etkinliðin açýlýþýnda Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydýn, üniversitenin geliþim sürecini anlatarak, hedefledikleri kýsa, orta ve uzun vadeli planlarýný paylaþtý. Daha sonra MTSO Yönetim Kurulu Baþkaný Kýzýltan, öðrencilere yabancý dil eðitimi almalarý, araþtýrma yapmalarý, bilgilerini sürekli güncellemeleri, hedef koymalarý ve özgüvenli olmalarý gerektiðiyle ilgili tavsiyelerde bulundu.

‘’BAÞARININ SIRRI SEVMEK VE ÇALIÞMAK’’

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Baþkaný H. Ruhi Koçak da baþarýnýn sýrrýnýn sevmek ve çok çalýþmaktan geçtiðini vurgulayarak, ‘’Ben bu iþi yapabiliyor muyum önce bunu sorgulayýn. Önce iþinizi sevin, sonra çok çalýþýp gayret gösterin. Kendinizi sürekli geliþtirin, yaptýðýnýz iþe saygý duyun. Ýsterseniz, gayret gösterirseniz her þey oluyor. El birliðiyle çok güzel bir organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Bu sanayi bölgesini sizler için kuruyoruz. Sizler bizim geleceðimizsiniz. Kendinizi tüm geliþmelere hazýrlayýn’’þekilde altýn öðütler verdi.

‘’HAYAL KURUN, HEDEF BELÝRLEYÝN’’

Tarsus Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kaya da kente üniversite ve organize sanayi bölgesi kazandýrma yolundaki çabalarýnýn baþarýyla sonuçlanmasýndan duyduðu memnuniyeti dile getirerek, öðrencilere hayal kurmalarý, hedef koymalarý, çok çalýþmalarý, deðiþen koþullarý iyi takip etmeleri, güven ve empati kurmalarý yönünde öðütlerde bulundu.

Akademisyen, öðrenciler ve iþ dünyasý temsilcilerini bir araya getiren ve interaktif ortamda geçen etkinlikte öðrenciler merak ettikleri sorularý yöneltme imkâný buldu. Daha sonra üniversite bünyesindeki laboratuvarlar ziyaret edildi.

 

Paylaþ :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA