19 Nisan 2024 Cuma

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ’DAN JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA ZİYARET


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Gözne Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti.

 

Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 12:29   Okunma : 512

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Jandarma Teşkilatı’nın 183'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Gözne Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu nezdinde tüm Jandarma Teşkilatı’nın 183'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Yılmaz, tüm teşkilat mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ile de bir araya gelen Başkan Yılmaz, “Jandarma Teşkilatımız, 183 yıldır güven ve huzurun tesisi için gece gündüz demeden büyük bir aşkla vatan nöbetini sürdürmektedir. Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Jandarmamızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor,  ilimizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdikleri gayretten dolayı İl Jandarma Komutanımız Sayın Necip Çarıkçıoğlu’nun şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TUĞGENERAL ÇARIKÇIOĞLU, “TEŞKİLATIMIZIN, 183’ÜNCÜ KURULUŞ YILI KUTLU OLSUN”

Başkan Yılmaz’ı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Tuğgeneral Çarıkçıoğlu da bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, “Jandarma Teşkilatımızın, 183’üncü kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

“JANDARMA TEŞKİLATIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Gözne Jandarma Karakol Komutanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Baybostan ve güvenlik güçleriyle bir araya geldi.

“Vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum” diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA