26 Nisan 2026 Pazar

09:50   MERSIN ONU UNUTMADı! ŞEHIT İTFAIYECI NAZMI ÇELIKKAYA DUALARLA ANıLDı   09:19   RESMI GAZETE’DE GECE YARıSı MESAISI: MEB BAKAN YARDıMCıSı DEĞIŞTI, DEV KURUMLARDA ÜST DÜZEY ATAMALAR!   09:16   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK GELIŞME: TUNCELI’DE İKI GÖREVLI GÖZALTıNA ALıNDı!   19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”  
 
     
   

İŞSİZ KALAN TAŞERON İŞÇİLER İÇİN TBMM`YE YÜRÜYEN TÜM KAMU-DER, GÖLBAŞI`NDA ÇADIR KURDU: “İŞÇİLER VE EMEKÇİLER BİRLİK OLSUNLAR”


Tüm Kamu Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin (TÜM KAMU-DER), 15 Haziran itibariyle işsiz kalan taşeron kamu çalışanları için dün Aksaray`dan başlattıkları yürüyüş devam ediyor. Ankara`nın Gölbaşı ilçesinde çadır kuran Tüm Kamu-Der`in bir üyesi, “Beraber yürüyeceğiz, Meclis`e gideceğiz, sesimizi duyuracağız. İşçi ve emekçi kardeşliğini büyüteceğiz. Tüm ülkeye sesleniyoruz işçiler ve emekçiler birlik olsunlar, haklarını savunsunlar diyoruz” dedi.

 

Tarih : 21 Haziran 2022 Salı 01:16   Okunma : 662

CEYLAN SAĞLAM

Tüm Kamu Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin (TÜM KAMU-DER), 15 Haziran itibariyle işsiz kalan taşeron kamu çalışanları için dün Aksaray`dan başlattıkları yürüyüş devam ediyor. Ankara`nın Gölbaşı ilçesinde çadır kuran Tüm Kamu-Der`in bir üyesi, “Beraber yürüyeceğiz, Meclis`e gideceğiz, sesimizi duyuracağız. İşçi ve emekçi kardeşliğini büyüteceğiz. Tüm ülkeye sesleniyoruz işçiler ve emekçiler birlik olsunlar, haklarını savunsunlar diyoruz” dedi.

Tüm Kamu Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TÜM KAMU-DER) üyeleri, 15 Haziran itibariyle işsiz kalan taşeron kamu çalışanlarına dikkat çekmek için dün Aksaray`dan TBMM`ye yürüyüşe başlamışlardı. Dernek üyeleri, bu gece Ankara`nın Gölbaşı ilçesinde çadır kurdu.

Derneğin genel başkanı Halit Önük şöyle konuştu:

“32 BİN MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇALIŞANI 15 HAZİRAN İTİBARİYLE İŞSİZ KALDI. İKİ AY BOYUNCA ÇALIŞMAYACAK”

“Ankara`ya yürüyoruz, niçin yürüyoruz? 32 bin Millî Eğitim Bakanlığı çalışanı 15 Haziran itibariyle işsiz kaldı. İki ay boyunca çalışmayacak ve iki ay boyunca evine ekmek girmeyecek. Ne acı ki, işçiden ve işverenden kesilen ve işçi işsiz kaldığı zaman maaş bağlansın diye biriktirilen işsizlik fonundan da yararlanılamıyor. Herhangi bir yerde de çalışamaz, iki ay gibi bir sürede kim, ne iş verir çalışana? Onun için 32 bin insan çok mağdur. Aileleri ile birlikte mağdur, bunun için Ankara`ya yürüyoruz. Sesimizi duyurmak için yürüyoruz.”

Derneğin bir kadın üyesi ise şöyle dedi:

“TÜM ÜLKEYE SESLENİYORUZ İŞÇİLER VE EMEKÇİLER BİRLİK OLSUNLAR”

“İşçi ve emekçi kardeşlerimiz Adana`dan buraya mücadele vermeye geldiler. Bizde İstanbul`dan Ankara`ya işçinin kendi partisi olarak destek vermeye geldik. Beraber yürüyeceğiz, Meclis`e gideceğiz, sesimizi duyuracağız. İşçi ve emekçi kardeşliğini büyüteceğiz. Tüm ülkeye sesleniyoruz işçiler ve emekçiler birlik olsunlar, haklarını savunsunlar diyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA