3 Temmuz 2025 Perşembe

17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”   15:45   BÜYÜKŞEHIR, MODACı DILEK HANIF İLE MERSINLI KADıNLARıN DOKUMALARıNı BULUŞTURDU   15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı  
 
     
   

AKADEMİSYEN DOÇ. DR. ÖZBOZKURT, HARVARD EĞİTİMİNİ 100 TAM PUANLA TAMAMLADI


Akademi Derneği Başkanı bilim adamı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Harvard Üniversitesi’nin kamu değeri oluşturan liderlik eğitimini 100 tam puan ile tamamlayarak başarı belgesini teslim aldı.

 

Tarih : 22 Haziran 2022 Çarşamba 11:15   Okunma : 2666

Akademi Derneği Başkanı bilim adamı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Harvard Üniversitesi'nin kamu değeri oluşturan liderlik eğitimini 100 tam puan ile tamamlayarak başarı belgesini teslim aldı.

Harvard Üniversitesinde kamu değeri oluşturan liderlik egitimi tamamlandı. Türkiye’den katılan Akademi Derneği Başkanı, bilim adamı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, eğitimi 100 tam puan alarak tamamlamayı başardı.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Akademi Derneği'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak halihazırda kamu değeri oluşturacak birçok alanda faaliyette bulunma gayreti içerisindeydik. Harvard Üniversitesi'nden almış olduğum bu eğitim, kamu değeri önerisinin başarılı bir şekilde oluşturulması, değer odaklı kamu ruhunun yaratılması, sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesi, kamu değeri çıktılarının analiz edilmesi ve geliştirilmesinde ortaya çıkan problem alanlarının üstesinden gelinmesi noktasında benim için ufuk açıcı olmuştur” dedi.

İçerisinde yaşanılan dünyada çözülmesi gereken sorunlarla birlikte umut, tutku ve fırsatların da olduğunu kaydeden Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Kamu değeri oluşturan bir lider olmak için, konfor alanınızdan çıkarak kendinizin haricinde toplumun karşılaştığı problem alanlarına da çözüm üretecek fikirler geliştirmeniz önem arz ediyor. Nitekim hayat, bireyin yalnızca kendisi için değil aynı zamanda içerisinde bulunduğu toplum için değer üretmesiyle daha anlamlı hale gelmektedir” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA