18 Nisan 2024 Perşembe

16:37   CHP`Lİ BAŞARIR: "ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN BANA ULAŞAN BİR TAKVİM YOK. İKİ GENEL BAŞKANIN KENDİ BELİRLEYECEĞİ BİR TAKVİM OLACAK"   16:26   ÖZEL`DEN YSK`NIN HATAY KARARINA TEPKİ   16:01   CHP, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KİRA VE ÖZEL YURTLARA DEVLET DESTEĞİ VERİLMESİNİ İSTEDİ, AK PARTİ REDDETTİ   15:49   ALİ MAHİR BAŞARIR`DAN BAKAN MEHMET ŞİMŞEK`E SESLENDİ   13:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER: “MERSİN ÖZGÜRLÜKLER KENTİDİR”   12:53   ÖZGÜR ÖZEL: “BİZ AVRUPA`NIN BİR PARÇASIYIZ"    12:23   YSK BAŞKANI AHMET YENER`DEN "HATAY" VE "ORDU" AÇIKLAMASI: "BUGÜN MUHTEMELEN GÖRÜŞÜLÜR"   11:51   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`DA SOSYALİSTLER, DEMOKRATLAR VE YEŞİLLER GRUBU TOPLANTISI`NDA KONUŞTU   10:51   ÖZGÜR ÖZEL: KURULUŞUNUN 84`ÜNCÜ YILINDA KÖY ENSTİTÜLERİ`NİN MİMARLARINI MİNNETLE ANIYORUM   10:11   MERKEZ BANKASI`NDAN TARİHİ ZARAR... YURTTAŞLAR TEPKİLİ   09:23   VAHAP SEÇER, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ   01:22   ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANVEKİLLİĞİ`NE BASRİ BAĞCI`NIN SEÇİLMESİ KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:57   AĞBABA VE ZENGİN ARASINDA "İSRAİL TARTIŞMASI"   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI  
 
     
   

Mersin Genç Veteranlar Turnuva Şampiyonu


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından Sayman Mutlu anısına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyon bu yıl da Mersin Genç Veteranlar oldu.

 

Tarih : 18 Mayıs 2018 Cuma 14:54   Okunma : 1480

TÜFAD Mersin Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen Veteranlar Futbol Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı. Bu yıl Tarsus’un efsane futbolcularından ve teknik adamlarından olan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sayman Mutlu’nun isminin verildiği turnuvada 12 takım şampiyonluk mücadelesi verirken, çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada izleyenler futbola doydu. Mersinli Ahmet Futbol Sahasında oynanan müsabakaların final gününde Sayman Mutlu’nun eşi Emel Mutlu, kızı Esra Baskın ile eşi, torunları Elif ve Kaan Baskın'da katılarak final heyecanına ortak oldu. Turnuvanın şampiyonu Yolspor Veteranları 30 mağlup eden Mersin Genç Veteranlar olurken, 3.’lük kupası Toroslar Veteranları 41 yenen BESYO Veteranlara gitti. Turnuvanın şampiyonu Mersin Genç Veteranlara kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel takdim ederken, 2.’lik kupasını TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir verdi. Turnuvanın 3.'sü BESYO Veteranlara kupasını Sayman Mutlu’nun eşi Emel Mutlu verirken, Mutlu’nun kızı Esra Baskan'da Toroslar Veteranlara 4.lük kupasını takdim etti. 
 

Turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının hem Mersin sporuna büyük emek veren isimleri anmak hem de spor camiasındaki birlik ve beraberlik ruhunu arttırmak olduğunu söyleyen Başkan Mesut Bilir, “Turnuva sonunda amacımıza ulaştığımızı görmek bizleri mutlu etti. Bu turnuvada rekabetten çok birlik, beraberlik ve dostluk bağlarının gelişmesi bizim için önemliydi. Bunu da başardık. Turnuva öncesi ve sonrasında bize büyük desteği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a maddi manevi yanımızda olan destekçilerimize ve sporcu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizleri turnuva boyunca yalnız bırakmayan Sayman Mutlu’nun ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım futbol zevki adına da turnuvayı takip eden sporseverler güzel bir organizasyon izlemişizdir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  tüfad

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA