3 Kasım 2025 Pazartesi

16:49   “KIRLI OYUNLARA KARŞı BIRLEŞIK DIRENIŞ!” – SOL PARTI’DEN TARIHI ÇAĞRı   16:35   EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI MERSIN’DE GERÇEK OLUYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN LGS VE YKS’YE TAM DESTEK   16:25   BARAN GÜNEŞ’TEN STRAZBURG’DA SERT MESAJ: “YA HEP BERABER YA HIÇBIRIMIZ!”   16:03   EDIRNE CEZAEVI’NDEN EL YAZıSıYLA MESAJ: “KAR MAKINESINI KURCALAMAYıN, YOLUNUZU KAPATMAYıN.”   15:29   TOROSLAR’DA UMUTUN ADı: OKUMA SALONLARı   15:13   TARSUS’UN KALBI YENIDEN ATıYOR: ATATÜRK CADDESI’NDE TRAFIK AKıŞı NEFES ALDı   01:28   12 SAATLIK YARGıLAMANıN ARDıNDAN TAHLIYE: DEM’LI BAŞKANLAR SERBEST   23:58   MERSIN’IN YENI ENERJISI YOLLARDA: BAŞKAN SEÇER’DEN ELEKTRIKLI OTOBÜS DEVRIMI!   23:45   “ÜRETEN TARSUS’UN KALBINDE BULUŞMA: BOLTAÇ SAHADA”   13:25   ERDAL İNÖNÜ ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE INSANLAR SIYASETTE MIZAHıN AYNı ANDA AYNı CIDDIYETLE AYNı CÜMLELER IÇINDE YER ALABILECEĞINI ÖĞRENDI   13:23   GRAND KARTAL OTEL YANGıNı DAVASı... AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKIN: "ADALET YERINI BULMAZSA KıYAMET KOPAR"   13:22   CHP’LI KıŞ’TAN HÜKÜMETE TEPKI: "ÜLKE YÖNETMEK YERINE VATANDAŞıN CEBINE ÇÖKMEYI MARIFET SAYıYORLAR"   13:20   EKREM İMAMOĞLU’NUN DANıŞMANı İBRAHIM ÖZKAN GÖZALTıNA ALıNDı   13:16   YÜKSELEN FIYATLAR NEDENIYLE IKINCI EL PAZARıNA RAĞBET ARTTı   03:09   CUMHURIYET COŞKUSUYLA TARIH YAZDıLAR: MSK AVRUPA’DA İLK ZAFERINI ALDı!   19:34   “CUMHURIYET, HUKUKUN NEFESIDIR”: MERSIN BAROSU’NDAN 102. YıLA ANLAM YÜKLÜ RESEPSIYON   18:13   SARıULAK FIDANıYLA CUMHURIYETIN İZINI SÜRDÜLER: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ   17:25   “MERSIN NASıLSA TÜRKIYE DE ÖYLE OLACAK” – SEÇER’DEN İKTIDAR VIZYONU   17:05   TOROSLAR’DA CUMHURIYET MEŞALESI BINLERCE YÜREKLE YANDı   16:49   CUMHURIYETIN 102. YıLıNA SANATLA SELAM: MERSINLI ÇOCUKLAR SAHNEYE TAŞTı  
 
     
   

MUSTAFA ADIGÜZEL: “FATSA`DA BUGÜN BİR PROVOKASYON DENEMESİ OLDU. FATSA BELEDİYE BAŞKANI DA BU İŞİN TAŞERONLUĞUNU YAPTI”


CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere bugün Fatsa`ya gittiklerini, toplantının yapılacağı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı`nın etkinliğe son anda izin vermediğini belirterek, “Fatsa`da bugün bir provokasyon denemesi olmuştur. Fatsa Belediye Başkanı da bu işin taşeronluğunu yapmıştır” dedi.

 

Tarih : 7 Temmuz 2022 Perşembe 22:46   Okunma : 657

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere bugün Fatsa`ya gittiklerini, toplantının yapılacağı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı`nın etkinliğe son anda izin vermediğini belirterek, “Fatsa`da bugün bir provokasyon denemesi olmuştur. Fatsa Belediye Başkanı da bu işin taşeronluğunu yapmıştır” dedi.

Mustafa Adıgüzel, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu`yla birlikte CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere bugün Ordu`nun Fatsa ilçesine gittiklerini; toplantının yapılacağı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı`nın etkinliğe son anda izin vermediğini belirtti. Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Bugün Fatsa`daydık, 3 milletvekili; Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz ve ben. İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu, Ordu il ve ilçe başkanları, belediye başkan ve meclis üyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarımız, tüm örgüt emekçilerimiz ile birlikte Fatsa CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısı için Fatsa Kültür Sarayı`nın önüne geldik.

“FATSA`DA BUGÜN BİR PROVOKASYON DENEMESİ OLMUŞTUR”

Fatsa halkına ait Fatsa Kültür Sarayı`nın, önceden söz alınmasına ve birkaç kez de teyit edilmesine rağmen, Fatsa tarihinde olmayan, demokrasi ahlakına ve hoşgörü iklimine uymayan bir şekilde bize kapılarının son anda kapatılmasını şiddetle kınıyorum. Fatsa Belediye Başkanı`nın, böyle bir kararı almaya ne çapı ne yüreği yeter. Perde arkasından bu tiyatroyu oynatanı biliyoruz. Uyuşturucu kaçakçılarına, dolandırıcı, rüşvetçi, çocuk tacizcilerine makam odasını açanlar, bir ilçenin toplantı salonunu millete kapatmışlardır. Fatsa`da bugün bir provokasyon denemesi olmuştur. Fatsa Belediye Başkanı da bu işin taşeronluğunu yapmıştır.

Sırf salonu dolu gösterme adına alelacele tiyatro provası koyup da dört tane belediye zabıtasını seyirci diye oturtmak da işte sizin acizliğiniz ve basitliğinizdir. Vasfı, kimliği, makamı ne olursa olsun bir insan, önce sözüne sahip çıkmalıdır. Seni arayıp talimat veren değil ‘suç işleri bakanı`, cumhurbaşkanı olsa, ‘ben bu sözü verdim arkadaş` deyip sözünün arkasında durdun mu, işte o zaman ben sana ‘adam` derdim Belediye Başkanı. Şimdi gözümde bir hiçsin.

Bu AKP`lilerde kafa da yok. Salonu açsalar biz bize konuşup bitirecektik. Kapıyı kapattılar, biz de sokak ve caddelerde halk ile kucaklaştık. Ne yaparsanız yapın; suç işleri bakanının türlü türlü kirli oyunları da ağa babanızın nafile çırpınışları da sizi kurtarmaya yetmeyecek. Salona girmedik, bir kere daha sokağa, caddelere çıktık; hani şu sizin dolaşmaya cesaret edemediğimiz yerlere.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA