Türk Tabipleri Birliği (TTB), “Artık kaybettiklerimizin değil umudun, özgürlüğün, sevincin dilimizde; sağlığımızın, geleceğimizin ellerimizde olduğu günlerde hep birlikte bayramları kutlayabilmek için… Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Türk Tabipleri Birliği`nin sosyal medya hesabında, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı. Yayınlanan mesaj şöyle:
“Artık kaybettiklerimizin değil umudun, özgürlüğün, sevincin dilimizde; sağlığımızın, geleceğimizin ellerimizde olduğu günlerde hep birlikte bayramları kutlayabilmek için… Buradayız, burada olmaya devam edeceğiz!”
BAHÇELİ: TTB KAPATILMALIDIR
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün, bayram namazı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada; “TTB kapatılmalıdır, hekim kardeşlerimiz yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlardan mesleği kurtarmalıdır” demişti.