19 Ocak 2026 Pazartesi

15:58   ULUSLARARASı ALıCıLAR MERSIN’DE BULUŞTU: 10 MILYON ÜRÜN SATıŞı GERÇEKLEŞTI   13:55   “ADA’DAN ÇARPıCı UYARı: TUTUKLU AILELERINE SAHTE OPERASYON MESAJLARıYLA DOLANDıRıCıLıK TUZAĞı”   10:44   SURIYE ORDUSU RAKKA’DA KRITIK PETROL VE GAZ SAHALARıNı ELE GEÇIRDI: FıRAT BARAJı KONTROL ALTıNDA!   10:40   “TARıM ALARM VERIYOR: GIRDI FIYATLARı ÇIFTÇIYI İCRAYA, TÜKETICIYI RAF KRIZINE SÜRÜKLÜYOR”   10:25   “CUMHURBAŞKANLıĞı BÜTÇESI AŞıLDı: 2026’DA %35 ARTıŞLA REKOR ÖDENEK!”   10:04   “SÜPER AMATÖR’DE NEFES KESEN DERBI: AKDENIZ VE YENIŞEHIR 2-2’DE BULUŞTU”   20:55   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN HATAY’DA SERT ÇıKıŞ: ‘YALANıN VE ALGıNıN KARŞıSıNDA DIMDIK DURUYORUZ’”   20:34   “CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı: HALKıN İRADESINE MÜDAHALEYE SON VERILMELI”   13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"  
 
     
   

ÖZGÜR CEYLAN, ÇANAKKALE`DE KAPATILAN İSKELE YÜZÜNDEN MAĞDUR OLAN ESNAFI DİNLEDİ


CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale`nin Lapseki ilçesi Çardak beldesinde kapatılan feribot iskelesi sebebiyle işlerini kaybeden esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir esnaf, yakın zamanda kepenk kapatmak zorunda kalacaklarını belirtti.

 

Tarih : 10 Ağustos 2022 Çarşamba 17:20   Okunma : 996

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale`nin Lapseki ilçesi Çardak beldesinde kapatılan feribot iskelesi sebebiyle işlerini kaybeden esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir esnaf, yakın zamanda kepenk kapatmak zorunda kalacaklarını belirtti.

Çanakkale`nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde bulunan feribot iskelesi kullanım izninin sona erdiği gerekçesiyle haziran ayında kapatıldı. Çanakkale Liman Başkanlığı tarafından kullanıma kapatılan iskele sebebiyle yüzlerce esnaf mağduriyet yaşamaya başladı.

"KİMSELER GELİP SORMUYOR DURUMUMUZU"

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, mağdur esnafları gezerek sorunlarını dinledi. Kısa zaman sonra dükkanını kapatacağını belirten bir esnaf, “Bizim burada işimizin yüzde 90`ı feribotlar ile zaten. Sezonumuz çok kısa. 2 ay sezonumuz var. Yol boyundaki herkes kapatacak. 2 ay yazımız 10 ay kışımız var bizim. Ağustosun başında görüyorsunuz ortalığı. Kimseler gelip sormuyor durumumuzu” dedi.

"BÖYLE YÖNETİLMEZ BU SÜREÇ"

Özgür Ceylan ise “Biz kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. Esnafın mağdur olduğu dile getiriyoruz. Herkesin köprüden geçmesi için çalışma buradaki. Burada insanlar ekmek yiyor. Yüz kişi çalışıyor senelerden beri. Böyle olmaz, böyle yönetilmez bu süreç” diyerek yetkilileri göreve çağırdı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA