19 Mart 2024 Salı

12:45   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI   12:42   NEŞET TARHAN, MEZİTLİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NDE YENİLİKÇİ PROJELERİNİ AÇIKLADI   12:40   GÜRAN DİNÇER’DEN EMEKLİLERE TAM DESTEK    12:38   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “HALKIN SESİNE KULAK VERDİK, DERDİNE KOŞTUK”   11:34   CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ BİNGÖL: "TEKSTİL SEKTÖRÜ YANLIŞ EKONOMİ POLİTİKALARI NEDENİYLE KAN AĞLIYOR."   10:37   VAHAP SEÇER, MERSİN İŞ DÜNYASI KULÜBÜ`YLE BİR ARAYA GELDİ   10:33   SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ   10:31   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN’DAN ÇİRKİN SÖYLEMLERE KINAMA   09:56   TÜRKİYE YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEK. BİR MİLYON 32 BİN 610 GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK   09:22   TARSUS’U ZİYARET EDEN MBB VAHAP SEÇER’E YOĞUN İLGİ   01:45   ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİNİN GENÇ ADAYLARIYLA BULUŞTU   01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:40   BAŞKAN GÜLTAK,31 MART’TA BU HALK SİZE ‘ARTIK YETER’ DİYECEK  
 
     
   

BAŞKAN TARHAN MEZİTLİ BELEDİYESİ GÖNÜLLÜLERİYLE BULUŞTU


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gönüllüler ile bir araya geldi.

 

Tarih : 10 Ağustos 2022 Çarşamba 17:08   Okunma : 642

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gönüllüler ile bir araya geldi.

İlgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de yer aldığı buluşmada; gönüllü yurttaşlar ilçenin cadde ve sokaklarında karşılaştıkları sorunlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Tarhan`a bilgi verdi. Buluşmada, gönüllülük bilincinin yayılması için yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişi yapılırken; Tarhan da aksaklık yaşanan konuların çözümü için ilgililere talimat verdi. 

Farklı alanlarda çalışan gönüllülere tanıtım kartı verdiklerini ve belediyenin pek çok hizmetinden ücretsiz olarak yararlandıklarını belirten Tarhan, şunları söyledi:

“Mezitli`de oluşan gönüllülük kavramının dünyanın hiçbir yerinde olmadığını düşünüyorum. Belki grup grup başarılı örnekler vardır ancak böylesi farklı alanları kapsayan gönüllülük kavramının olduğunu sanmıyorum. Çünkü bizim gönüllülerimiz sadece bir alanda faaliyet yapmıyor. Gönüllü serasında emeklimiz Selman Kalender tek başına Mezitli Belediyesi aşevinin sebze ihtiyacını karşılıyor. Kompost üretim gönüllülerimiz aynı zamanda öğrencilere ekonomik katkı sağlayacak faaliyetler yürütüyorlar. Gönüllü Evlerimiz onlarca kızımızın eğitimine katkı sağlıyor. Belediyemize hayırsever olarak destek veren, “Mezitli`nin Filizleri” projemizde çocuk okutan gönüllülerimiz, Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi`nde üretim yapan gönüllülerimiz var. Belediyemize ve kentimize katkı sağlayan bu insanlarımızı desteklemek istiyoruz. Projelerimizden ve tesislerimizden ücretsiz yararlanmalarını, tarihi, kültürel ve sosyal geziler yapmalarını sağlıyoruz.”

Gönüllü yurttaşların belediyenin en büyük gücü olduğunun altını çizerek Mezitli`nin hemen her bölgesinde Gönüllü Evi açtıklarını dile getiren Tarhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“VATANDAŞLARI GÖNÜLLÜ ORDUSUNA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

“Her türlü etkinlik ve buluşmada gönüllü evlerimizi kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun doğum gününü, kadınların altın günü buluşmasını Gönüllü Evimizde yapın. Yine gönüllü olarak çalışmalara destek olun. Özellikle Covid-19 sürecini halkımızın gönüllü desteği ile rahat atlatan ilçelerden birisi olduk. Halkımız evlerinde ve Gönüllü Evlerimizde maske dikti, gıda desteği sağladı ve bu zorlu süreci dayanışarak atlattık. Vatandaşlarımızı da bu gönüllü ordusuna katılmaya davet ediyorum. Hem Mezitli Belediyesi`yle olan iletişimin daha kolay olması hem de yaşanan sıkıntıların el birliği ile çözüme ulaşması, ancak halkımızın işbirliği yapmasıyla daha verimli olacaktır. Biz de gönüllü çalışmalarımıza katılan vatandaşlarımıza ekonomik destek sağlayamasak da pek çok hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlıyoruz. Mezitli`yi diğer kentlerden farklı kılan en büyük yönü, vatandaşlar arasında olan bu dayanışma ve birliktelik ruhudur. Mezitli Belediyesi`nin en büyük gücü de halkının bu desteği ve güvenidir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA