6 Aralık 2025 Cumartesi

17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”  
 
     
   

ÇETİN ARIK: BİTİRİLMESİ TAAHHÜT EDİLEN OKULLAR BİTİRİLEMEDİĞİ İÇİN KAYSERİ`DE TAM GÜN EĞİTİME GEÇİLEMEDİ


CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, okulların açılmasına bir gün kala, Kayseri`de bitirilemeyen bir okul inşaatının önünde, “2022-2023 eğitim-öğretim yılında, Kayseri`de tam gün eğitime geçilecekti. Ancak yeterince derslik sayısı olmadığı, bitirilmesi taahhüt edilen okullar bitirilemediği için Kayseri`de tam gün eğitime geçilemedi” dedi.

 

Tarih : 11 Eylül 2022 Pazar 12:49   Okunma : 499

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, okulların açılmasına bir gün kala, Kayseri`de bitirilemeyen bir okul inşaatının önünde, “2022-2023 eğitim-öğretim yılında, Kayseri`de tam gün eğitime geçilecekti. Ancak yeterince derslik sayısı olmadığı, bitirilmesi taahhüt edilen okullar bitirilemediği için Kayseri`de tam gün eğitime geçilemedi” dedi.

Çetin Arık, okulların yarın açılacak olmasına rağmen Kayseri`de halen inşaatı bitmeyen okullar bulunduğunu söyledi. Arık, Kayseri`deki Millet Bahçesi`ne 700 milyon liraya cami yaptıracağı belirtilen iş insanı Mehmet Altun tarafından Osmanlı Mahallesi`nde inşa edilen ve taahhüt edilen tarih geçtiği halde hâlâ bitirilemeyen okulun önünde bugün yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“2022-2023 eğitim-öğretim yılında, Kayseri`de tam gün eğitime geçilecekti. Ancak yeterince derslik sayısı olmadığı, bitirilmesi taahhüt edilen okullar bitirilemediği için Kayseri`de tam gün eğitime geçilemedi. Bakınız burası, Melikgazi Belediyesi Av. Mehmet Altun Ortaokulu inşaatı.  Kayseri`nin merkezinde. İşin başlama tarihi, 11. ayın 29`u, 2021. İşin bitiş tarihi, 8. ayın 26`sı, 2022. Yani bir ay öncesinden bu okul bitmiş olacaktı. İşte görüyorsunuz. Daha okulun temeli dahi atılmamış. Buradan Kayseri Valisi`ne, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı`na ve Melikgazi Belediye Başkanı`na sesleniyorum. İmzaladığınız protokolün arkasında durun. Ve bu okulu bir an önce bitirin. Sonra yine Millet Bahçesi`ne aynı iş adamı Mehmet Altun tarafından yapılacağını söylediğiniz 20 bin kişilik caminin temel atma törenine hep birlikte katılalım.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA