Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “Bizim için kimin ne dediğinin hiç önemi yok. Esas olan, Sayın Kılıçdaroğlu`nun ağzından çıkan sözlerdir. Kimse boşa beklemesin. Kimse ‘masa dağılır mı` diye üzülmesin. Bu masa dağılmaz. 6 lidere selam olsun. Millet İttifakı kazanacaktır” dedi.
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyut, sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda Altılı Masa ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Enginyurt, şunları kaydetti:
“ESAS OLAN, SAYIN KILIÇDAROĞLU`NUN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZLERDİR”
“Bizim için kimin ne dediğinin hiç önemi yok. Esas olan, Sayın Kılıçdaroğlu`nun ağzından çıkan sözlerdir. Kimse boşa beklemesin. Kimse ‘masa dağılır mı` diye üzülmesin. Bu masa dağılmaz. 6 lidere selam olsun. Millet İttifakı kazanacaktır.”