26 Aralık 2025 Cuma

21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”  
 
     
   

18. YENİCE BARIŞ VE KÜLTÜR FESTİVALİ, TARSUS`TA BAŞLADI


Türk Halk Müziği`nin sevilen sanatçılarından Nurettin Rençber, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “18. Yenice Barış ve Kültür Festivali”nde sahne aldı. Sanatçı, birbirinden güzel türkülerini Yeniceliler için seslendirdi.

 

Tarih : 23 Eylül 2022 Cuma 14:32   Okunma : 680

Türk Halk Müziği`nin sevilen sanatçılarından Nurettin Rençber, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “18. Yenice Barış ve Kültür Festivali”nde sahne aldı. Sanatçı, birbirinden güzel türkülerini Yeniceliler için seslendirdi.

Sevilen halk ozanı Nurettin Rençber, 18. Yenice Barış ve Kültür Festivali kapsamında sahne alarak müzikseverlerle buluştu. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da konseri Yenicelilerle birlikte dinledi.

Yoğun ilginin olduğu konserde Nurettin Rençber, sevenleri tarafından ayakta alkışlandı.

“TARSUS KÜLTÜRÜYLE, İNSANIYLA, ÇALIŞKAN BAŞKANIYLA İL OLMAYI HAK EDEN BİR İLÇE”

Tarsus`ta olmaktan mutlu olduğunu ve buranın il olması gerektiğini belirten Nurettin Rençber, “Buranın kendisine özgü doğası, insanı ve kültürü var. Tarsus yaşama kabiliyeti ve yerleşimi bakımından çok eski bir kent. On binlerce yıllık bir geçmişi var. Kendi içerisinde yaşattığı insanlarıyla, kültürüyle, doğasıyla, birikimiyle ve tabi ki çalışkan başkanıyla il olmayı hak eden bir ilçe. İlçe dediğimize bakmayın bizim gönlümüzde il oldu bile” diye konuştu.

“KÜLTÜR VE SANAT BİLİMİN HAYAL GÜCÜYLE YARATILDIĞI TEK ALANDIR”

Rençber, sözlerini şöyle noktaladı:

“Yerel yönetimler asıl yönetim olmalı. Yerel yönetimlerde; kültürü,  sanatı ve ekonomiyi birbirinden ayırmadan değer vermesi gerektiğini zaten bilinçli yöneticiler biliyorlar. Kültür ve sanat, bilimin hayal gücüyle yaratıldığı tek alandır. Bunu becerebilen yöneticilere sonsuz saygılar.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA