14 Kasım 2025 Cuma

16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”   01:49   TÜRK SANAT MÜZIĞININ EFSANE SESI MUAZZEZ ABACı, 78. YAŞ GÜNÜNDE HAYATA VEDA ETTI   16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU`NUN "GERÇEKTEN BENİMLE BİRLİKTE MİSİNİZ?" SÖZLERİNE DESTEK GELDİ: "YANINDAYIM"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Seferihisar`da "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?", "Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?" diye sordu. Kılıçdaroğlu`nun sözlerine, sosyal medyada CHP yöneticileri, belediye başkanları ve milletvekillerinden "Yanındayım" etiketiyle destek mesajları geldi. "Yanındayım" etiketi, Twitter`de kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya çıktı.

 

Tarih : 23 Eylül 2022 Cuma 13:13   Okunma : 1279

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Seferihisar`da "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?", "Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?" diye sordu. Kılıçdaroğlu`nun sözlerine, sosyal medyada CHP yöneticileri, belediye başkanları ve milletvekillerinden "Yanındayım" etiketiyle destek mesajları geldi. "Yanındayım" etiketi, Twitter`de kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya çıktı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Seferihisar`daki kampında yaptığı konuştu. Kılıçdaroğlu, toplantıda partililere; “Bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz. Özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Ama şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğinizi de görüyorum ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?” diye seslendi. 

Kılıçdaroğlu`nun “Benimle birlikte misiniz?” sözlerine sosyal medyadan CHP`li Büyükşehir Belediye başkanları, Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri ve partililerden destek mesajları geldi. "Yanındayım", "Seninleyiz Kılıçdaroğlu" etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya çıktı.

Kılıçdaroğlu`nun sözleri üzerine gelen destek mesajlarından öne çıkanlar şöyle:  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın yanındayım.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun yanındayım.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Gençlerin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, milletimizin huzurlu ve mutlu olduğu, daha aydınlık, daha özgür ve daha adil bir Türkiye için bugün de yarın da Sayın Genel Başkanımızın yanındayım. Cumhuriyetimizin 100. yılında geliyor gelmekte olan.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu: Aydınlık yarınlar için daima Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun yanındayım. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: Sayın Genel Başkanım, hep yanındaydık, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yanındayım. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Dün ne isem bugün de aynıyım. Yanındayım. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Hak, hukuk, adalet için, özgür yarınlarımız için, "Tek bir çocuğun yatağa aç girmediği" Türkiye`yi birlikte yaratmak için, bugün yanınızdayım, yarın da yanınızda olacağım Sayın Genel Başkanım.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: İlk günden beri, her zaman Sonuna kadar… Yanındayım Kemal Kılıçdaroğlu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: Devlete adalet, millete refah, memlekete huzur için yanındayım.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Yanındayım.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan: Üretim, eğitim, adalet, sosyal devlet… Yarının Türkiye`sini inşa yolculuğunda, her zaman yanındayım. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: Tavrımız net! Yolun yolumuzdur. Seninleyiz Kılıçdaroğlu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: Yolunuz, yolumuzdur. Mücadelenizde yanındayız, arkanızdayız sayın Genel Başkanım!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen: Halk düşmanlarını beraber yeneceğiz. Yanındayız Kılıçdaroğlu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Kara: Adalet için, özgürlük için, hak için, hukuk için, millete refah, memlekete huzur için yanındayım.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel: Hak, hukuk, adalet için; milletimizin hazinesini soyanlardan hesap sormak için; Türkiye`yi, fabrikalarla çevrili bir kale yapmak için; vatanı ve vatandaşlığı satanları göndermek için; güçlü bir sosyal devlet ile eşitsizliklere son vermek için; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun yanındayım.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel: Şartlar ne olursa olsun cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma mücadelemizden, adalet mücadelemizden bir adım dahi geri atmayacağız. Bu büyük mücadelede seni asla yalnız bırakmayacağız, yanındayım sayın Genel Başkanım.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: Tavrımız net, seninleyiz Kılıçdaroğlu, yanındayız Kılıçdaroğlu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç: Yaşanabilir bir Türkiye ve halkın iktidarı için her daim seninleyiz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: Evlatlarımızın geleceği için, aydınlık günler için, adaletli yarınlar, huzurlu, özgür ve refah bir Türkiye için liderimizin yanındayım birlikte başaracağız.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu: Yanındayım.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: Halk düşmanlarını yenmek için yanındayız Genel Başkanım.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA