7 Temmuz 2025 Pazartesi

13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:08   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:05   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:59   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:45   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:38   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:50   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:50   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:50   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:30   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR  
 
     
   

TUNÇ SOYER, İZMİR`DE İKTİSAT KONGRESİ DÜZENLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI: "TÜRKİYE`NİN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAĞIZ, CHP İKTİDARINDA YOLUMUZU AYDINLATACAK"


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP`nin Seferihisar`daki değerlendirme toplantısında, İzmir`de iktisat kongresi düzenleyeceklerini açıkladı. Soyer, “Türkiye`nin geleceğine ışık tutacağız ve CHP iktidarında elinde bulunduracağı bu doküman, bilgi ve belgeleri, yolumuzu aydınlatacak katkı olarak değerlendiriyoruz” dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2022 Cuma 12:37   Okunma : 631

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP`nin Seferihisar`daki değerlendirme toplantısında, İzmir`de iktisat kongresi düzenleyeceklerini açıkladı. Soyer, “Türkiye`nin geleceğine ışık tutacağız ve CHP iktidarında elinde bulunduracağı bu doküman, bilgi ve belgeleri, yolumuzu aydınlatacak katkı olarak değerlendiriyoruz” dedi.

CHP`nin İzmir`in Seferihisar ilçesinde düzenlediği TBMM 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı bugün başladı. İki gün sürecek toplantının açış konuşmalarını, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir`de iktisat kongresi düzenleyeceklerini açıkladı ve “Aslında yüzüncü yıllarda mutlaka, yeni bir yüzyıla girerken geçmiş yüzyılla ilgili bir değerlendirme yapmak gerekir. Tarihe bakmayı biraz araba kullanırken dikiz aynasına bakmaya benzetiyorum. Kazasız, belasız ileri gitmek için mutlaka arada bir dikiz aynasına bakmak gerekiyor. Bizim de yapmak istediğimiz şey bu aslıda, İktisat Kongresi`nin yüzüncü yılı vesilesiyle” dedi.

Soyer, Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulurken düzenlenen İzmir İktisat Kongresi`nin tarihinden bahsederek şunları söyledi:

“Dört ayrı grup olarak toplanılıyor; işçiler, çiftçiler, tüccarlar ve sanayiciler. Biz de uzun çalışmalardan sonra Sayın Genel Başkan`ımızın onayı ve Sayın Faik Öztrak, Sayın Selin Sayek Böke ve Sayın Fethi Açıkel hocalarımızın rehberliği ile bu süreci başlattık. 10 Ağustos`ta işçi ve çiftçi buluşmalarının ilkini tamamladık, 23 Ağustos`ta tüccar ve sanayici buluşmalarını gerçekleştirdik. Önümüzdeki zaman dilimi içinde dört ayrı grupla buluşmaları sürdürüyor olacağız. Dört masada ortaya çıkan verileri akademisyenlerle tartışacağız. Bunlar, Birbirimizden Razıyız Masası, Doğa Masası, Tarih ve Gelecek Masası olacak.

İkinci safhasına başladığımız bu süreçte iki de ilavemiz olacak. 100 yıl önce yapılmayan iki yurttaş forumu düzenliyoruz. O gün bulunmayan girişimciler, inovatif tasarımcılar, bütün bunların içine gireceğiz. Gençlerin ve kadınların da söz hakkı olacak. İki ayrı yurttaş forumu düzenleyeceğiz. Akdeniz Yerel Yönetimler Forumu düzenleyeceğiz. Bu politikaların oluşmasıyla ilgili uluslararası boyutlarını değerlendirecek zemin yaratmak istiyoruz.

Bu derin umutsuzluk, gelecek kaygıları içinde, bugünün siyasal ikliminde gelecekte oluşturacağımız siyasi kararlara zemin teşkil edecek talepler, beklentiler ve çözüm önerilerini gündemimize getirmiş olacağız. Türkiye`nin geleceğine ışık tutacağız ve CHP iktidarında elinde bulunduracağı bu doküman, bilgi ve belgeleri, yolumuzu aydınlatacak katkı olarak değerlendiriyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA