5 Mayıs 2026 Salı

06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!   13:52   DÜNYA BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NDE TÜRKIYE ÇıKıŞı: ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ’NDEN SERT ELEŞTIRI!   12:45   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BARıŞ VE DEMOKRASI VURGUSU: ’MÜCADELESINE ŞAHIDIZ’   19:38   MERSIN’DE MUSIKI RÜZGARı: SOLI TSM TOPLULUĞU GÖNÜLLERE DOKUNDU!   16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’  
 
     
   

İYİ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞI, SEDAT PEKER`İN İDDİALARINDA ADI GEÇENLER HAKKINDA ERZURUM`DA YAPAMADIĞI SUÇ DUYURUSUNU ANKARA`DA YAPTI


İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı, Sedat Peker`in ortaya attığı yolsuzluk iddialarında adı geçenler hakkında Erzurum`da yapamadığı suç duyurusunu Ankara`da yaptı. İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Erzurum`da yapmış olduğumuz suç duyurusu çeşitli bahanelerle kabul edilmemişti, bizler de suç duyurumuzu yapmak için Ankara Adliyesi`ne geldik. Bütün mücadelemiz, yapanın yaptığının yanına kâr kalmayacağı bir ülke içindir” dedi.

 

Tarih : 27 Eylül 2022 Salı 15:10   Okunma : 328

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı, Sedat Peker`in ortaya attığı yolsuzluk iddialarında adı geçenler hakkında Erzurum`da yapamadığı suç duyurusunu Ankara`da yaptı. İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Erzurum`da yapmış olduğumuz suç duyurusu çeşitli bahanelerle kabul edilmemişti, bizler de suç duyurumuzu yapmak için Ankara Adliyesi`ne geldik. Bütün mücadelemiz, yapanın yaptığının yanına kâr kalmayacağı bir ülke içindir” dedi.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker`in ortaya attığı yolsuzluk iddialarında adı geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, boşanmak üzere olduğu eşi Ünsal Ban, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı danışmanları Serkan Taranoğlu ve Salih Orakçı hakkında geçen hafta Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı`na yapmak istedikleri suç duyurusunun işleme alınmadığı açıklamıştı. Kırkpınar, bugün Başkent`e gelerek Erzurum`da yapamadıkları suç duyurusunu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı`na yaptı. Akpınar, suç duyurusunun ardından adliye önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Emir olmadan, talimat olmadan dosyayı kabul edemeyeceklerini, herhangi bir işlem yapamayacakları bize söyleyince ısrarcı olmadık. Erzurum olmayınca avukatlarımızla birlikte 890 kilometre yol gelerek bugün Ankara Adliyesi`nde müracaatımızı yaptık. Suç duyurumuz kabul edildi. 85 milyon adına olan talebimiz, Erzurum`da kabul edilmedi. Buradan AK Parti iktidarına seslenmek istiyorum; artık bu millet, adalet bekliyor.

“ERZURUM`DA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ SUÇ DUYURUSU KABUL EDİLMEMİŞTİ, SUÇ DUYURUMUZU YAPMAK İÇİN ANKARA ADLİYESİ`NE GELDİK”

Erzurum`da yapmış olduğumuz suç duyurusu çeşitli bahanelerle kabul edilmemişti, bizler de suç duyurumuz yapmak için Ankara Adliyesi`ne geldik. Zehra Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı danışmanları Serkan Taranoğlu ve Salih Orakçı hakkında suç duyurusunda bulunduk.

“BİZİM TÜM MÜCADELEMİZ, YOLSUZLUKLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTENLERE ‘DUR` DEMEK İÇİNDİ”

Bütün mücadelemiz, yapanın yaptığının yanına kâr kalmayacağı bir ülke içindir. Bizim tüm mücadelemiz, yolsuzlukların üstünü örtenlere ‘dur` demek içindir. Ülkemizde açlık sınırında, yoksulluk sınırında yaşayan milyonlar içindir. Ülkenin geleceği, milletimizin refahı içindir. Hakkın, hukukun, adaletin tesisi içindir. Çocuklarımıza temiz bir toplum, aydınlık ve refah bir gelecek içindir tüm mücadelemiz. Söz verdik, yapmak da boynumuzun borcudur.

“ZEHRA TAŞEKESENLİOĞLU CUMHURİYET`İMİZİN SAVCILARINA GELİP GERÇEKLERİ ANLATSIN”

Mücadelemizi İYİ Parti olarak, Sayın Genel Başkan`ımız Meral Akşener`in başkanlığında sonuna kadar sürdüreceğimizden milletimizin şüphesi olmasın. Dini duyguları sömürmekte mahir olanların vatan evlatlarını sömürmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bu konuda tavrımız nettir. Buradan 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına sesleniyorum. Gelecek nesillerin emaneti olan bu güzel vatan için, 85 milyonun hakkı için bu durumun takipçisi olacağız. AK Parti iktidarına sesleniyorum; aşağıdan yukarıdan yolu sonu görülüyor, artık geçmiş olduğunuz köprüleri lütfen yıkmayın, bir gün döndüğünüz de o köprüler size de lazım olacak. Bir tavsiyem de Zehra Taşekesenlioğlu`na; Cumhuriyet`imizin savcılarına gelip gerçekleri anlatsın.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA