23 Ocak 2026 Cuma

15:08   MINGUZZI AILESININ ADALET ÇıĞLıĞı... ANNE YASEMIN MINGUZZI’DEN ADALET BAKANı TUNÇ’A: HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   15:07   AHMET ÖZER’E “KENT UZLAŞıSı” DAVASıNDAN 6 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   15:06   CHP’NIN TBMM’DEKI "TABUTLU" EYLEMI... VELI AĞBABA: "RAHATSıZ OLDUKLARı TABUT DEĞIL, YÜZSÜZLÜKLERI, EMEKLIYE REVA GÖRDÜKLERI AÇLıK, YOKSULLUK"   15:04   CHP’NIN YALOVA MITINGI YARıN... EMEKLI VATANDAŞ: “TAYYIP BABA, EMEKLIYE BIR BAK. SEÇIM GÜNÜ GELECEK, SEÇIME GIRECEKSIN. ALLAH BÜYÜKTÜR”   15:03   İZMIR’DE CUMHURIYETÇI AVUKATLAR GRUBU’NDAN ’BAYRAK’ TEPKISI: TÜRK BAYRAĞı BU MILLETIN ORTAK ONURUDUR   10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA   16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU   15:32   TGC: "BASıN KARTı SAHIPLERININ YEŞIL PASAPORT KAPSAMıNA ALıNMASı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GÜÇLENDIRILMESI ANLAMıNA GELECEKTIR"   13:28   DOKTOR DERTLI HASTA DERTLI... KıRıMLı: ZORUNLU OLARAK TAZE MEYVE SEBZE YIYIN, PROTEIN AĞıRLıKLı BESLENIN DIYORUZ, AMA IMKANLARı YOK. BU BATAN BIR GEMININ IÇINDEN KAŞıKLA SUYU BOŞALTMAYA BENZIYOR   13:27   KAMER GENÇ’IN VEFATıNıN 10’UNCU YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL:    10:59   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:28   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI   10:21   “KARTALKAYA FACIASıNıN YıLDÖNÜMÜNDE DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLISTE VICDAN ÇAĞRıSı: ‘İÇIMIZDEKI YANGıN SÖNMEDI’”   09:28   ATLANTIK’TE 10 TON KOKAIN: İSTANBUL’DA DEV SORUŞTURMA, 10 TUTUKLAMA!  
 
     
   

“TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ ŞİDDETLE, NEFRETLE KINIYORUZ”


Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, terörün nereden, kimden ya da kimlerden gelirse gelsin karşısında olduklarını, terörü ve destekçilerini şiddetle, nefretle kınadıklarını vurguladı.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 18:45   Okunma : 672

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, terörün nereden, kimden ya da kimlerden gelirse gelsin karşısında olduklarını, terörü ve destekçilerini şiddetle, nefretle kınadıklarını vurguladı.

Mersin’in Mezitli İlçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine düzenlenen canlı bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve Türk Polis Teşkilatı’na, Türk milletine baş sağlığı ve sabır dileyen Başkan Kış, yaralanan polis memuru ile bir vatandaşa da acil şifalar diledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her vatandaşın birlik ve beraberlik içerisinde, ülkesinin toprakları ve bayrağı için terör örgütlerine ve teröristlere kararlı bir şekilde topyekün karşı çıkmasının önemine işaret eden Başkan Kış, “Güzel Mersinimizin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Kültürlere ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim kentimiz Mersin’e yapılan bu hain saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz. Ülkemizin birliğine, beraberliğine kast eden her kim olursa olsun bilsinler ki karşılarında büyük Türk milleti var” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin teröre asla geçit vermeyeceğine işaret eden Başkan Hüseyin Kış, “Ülkemizin huzur ve refahına karşı yapılan saldırılar asla amacına ulaşamaz. Türkiye üzerinde oynanmak istenen kirli oyunlara asla geçit vermeyeceğiz. Şehit polisimiz Sedat Gezer’e bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA