12 Ocak 2026 Pazartesi

10:17   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:11    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   19:38   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”   17:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 2025 YıLıNDA İKLIM VE SıFıR ATıK YÖNETIMINDE ÖNE ÇıKTı   17:01   TARSUS GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI’NDE HER MALZEME DEĞER KAZANıYOR    16:55   CHP MERSIN İL GENÇLIK KOLLARı: KYK BURSU, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ IHTIYAÇLARıNı KARŞıLAMAK ZORUNDADıR!   16:52   KORAL ÖMÜR’DEN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:47   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:30   MERSINLI EMEKLILERDEN OTURMA EYLEMI   17:05   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:45   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:39   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:32   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı  
 
     
   

TOTALENERGİES’E İKİ YENİ DİSTRİBÜTÖR


Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, pazardaki konumunu yeni iş birlikleriyle daha da güçlendirmeye devam ediyor.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 18:47   Okunma : 2538

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, pazardaki konumunu yeni iş birlikleriyle daha da güçlendirmeye devam ediyor.

Şirketin Bursa’daki yeni madeni yağlar distribütörü Bekiroğlu Pazarlama oldu. Mayıs 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında, TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımı Bekiroğlu Pazarlama tarafından yapılacak. Sektörde yaklaşık on yılı aşkın süredir hizmet veren Bekiroğlu Pazarlama, TotalEnergies ile başlayan bu yeni iş birliği sayesinde hızlı tüketim sektöründe başarıyla distribütörlüğünü yaptığı güçlü markaların yanına TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını da ekliyor.

TotalEnergies, Orta Karadeniz’deki müşterilerine ise BTF Madeni Yağlar ile daha yakın olacak. Şirketin, Samsun, Ordu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat illerindeki yeni distribütörü BTF Madeni Yağlar, Ağustos 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında, TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını yapacak. BTF Madeni Yağlar, 2010 yılından bu yana bölgede güçlü bir pazarlama şirketi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Mehmet Selçuk, yeni iş birliklerine ilişkin “TotalEnergies Turkey Pazarlama olarak İzmir Menemen’deki en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisimizde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapıyoruz. Son teknoloji ürünlerimizi daha fazla kullanıcıya ulaştırma hedefimizi, iki yeni distribütör ile daha ileriye taşıdık. Bekiroğlu Pazarlama, Bursa’da uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen firmalarının distribütörlüğünü yapıyor. Aynı şekilde BTF Madeni Yağlar da Orta Karadeniz bölgesinde güçlü bir pazarlama şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. İki şirketin de hizmet verdikleri bölgelerdeki tecrübesi ve hizmet kalitesi çok güçlü. İş birliklerimizin tüm taraflara değer katacağına, hem müşteri sayımızı hem de müşteri memnuniyetimizi artıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Hakkında

TotalEnergies Turkey Pazarlama, tamamı TotalEnergies şirketi iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2021 yılı sonu itibariyle %9,4 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir. TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA