17 Aralık 2025 Çarşamba

14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

TOTALENERGİES’E İKİ YENİ DİSTRİBÜTÖR


Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, pazardaki konumunu yeni iş birlikleriyle daha da güçlendirmeye devam ediyor.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 18:47   Okunma : 2520

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, pazardaki konumunu yeni iş birlikleriyle daha da güçlendirmeye devam ediyor.

Şirketin Bursa’daki yeni madeni yağlar distribütörü Bekiroğlu Pazarlama oldu. Mayıs 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında, TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımı Bekiroğlu Pazarlama tarafından yapılacak. Sektörde yaklaşık on yılı aşkın süredir hizmet veren Bekiroğlu Pazarlama, TotalEnergies ile başlayan bu yeni iş birliği sayesinde hızlı tüketim sektöründe başarıyla distribütörlüğünü yaptığı güçlü markaların yanına TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını da ekliyor.

TotalEnergies, Orta Karadeniz’deki müşterilerine ise BTF Madeni Yağlar ile daha yakın olacak. Şirketin, Samsun, Ordu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat illerindeki yeni distribütörü BTF Madeni Yağlar, Ağustos 2022 itibarıyla başlayan iş birliği kapsamında, TotalEnergies ve ELF markalı madeni yağların satış, pazarlama ve dağıtımını yapacak. BTF Madeni Yağlar, 2010 yılından bu yana bölgede güçlü bir pazarlama şirketi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Mehmet Selçuk, yeni iş birliklerine ilişkin “TotalEnergies Turkey Pazarlama olarak İzmir Menemen’deki en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisimizde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapıyoruz. Son teknoloji ürünlerimizi daha fazla kullanıcıya ulaştırma hedefimizi, iki yeni distribütör ile daha ileriye taşıdık. Bekiroğlu Pazarlama, Bursa’da uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen firmalarının distribütörlüğünü yapıyor. Aynı şekilde BTF Madeni Yağlar da Orta Karadeniz bölgesinde güçlü bir pazarlama şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. İki şirketin de hizmet verdikleri bölgelerdeki tecrübesi ve hizmet kalitesi çok güçlü. İş birliklerimizin tüm taraflara değer katacağına, hem müşteri sayımızı hem de müşteri memnuniyetimizi artıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Hakkında

TotalEnergies Turkey Pazarlama, tamamı TotalEnergies şirketi iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2021 yılı sonu itibariyle %9,4 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir. TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA