29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

GÜLTEKİN UYSAL: “DÜNÜMÜZÜ ÇALANLARA YARINLARIMIZI ÇALDIRMAYACAĞIZ”


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Türkiye`de çarpık bir düzenle maalesef bir kamu kaynaklarıyla ahbap çavuş düzeni kroni kapitalizm diyebileceğimiz bir dağıtım mekanizmasıyla kravatlı bir soyguna muhatabız... Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldırmayacağız" dedi.

 

Tarih : 1 Ekim 2022 Cumartesi 12:39   Okunma : 349

NEDİM GÜLER

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Türkiye`de çarpık bir düzenle maalesef bir kamu kaynaklarıyla ahbap çavuş düzeni kroni kapitalizm diyebileceğimiz bir dağıtım mekanizmasıyla kravatlı bir soyguna muhatabız... Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldırmayacağız” dedi.

Bazı açılışlara katılmak ve temaslarda bulunmak için Yalova`ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. İktidarın kendi hatalarını kapatmak için muhalefeti suçlamak gibi bir niyeti olduğunu söyleyen Uysal, "Önümüzde belki de Türk demokrasisinin en zor seçimi diyebileceğimiz bir sınavla karşı karşıyayız. Türkiye pek çok darbe, ara dönemler yaşamış ama her geçen gün rengi koyulaşan ve bir keyfi rejimle, adeta rehin alınma kastıyla, Türkiye Cumhuriyeti`ne devri sabık muamelesi uygulanmış ve milletin iradesi felç edilmiştir. Türkiye`de çarpık bir düzenle maalesef bir kamu kaynaklarıyla ahbap çavuş düzeni kroni kapitalizm diyebileceğimiz bir dağıtım mekanizmasıyla kravatlı bir soygunla muhatabız" dedi. 

"MUHALEFET BİRARAYA GELEMEZ ALGISINI YIKTIK"

Uysal, iktidarın kendisini kurtarmak için ülkenin geleceğini ipotek altına aldığını ifade ederek şöyle devam etti:

"Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldırtmayacağız. Türkiye demografik bir tehditle karşı karşıyadır. O açıdan değişen bir iradeyle beraber, Suriye meselesinden başlayarak milli güvenliğimize yönelik terör örgütlerinden ve bugün milli güvenliğimize bir başka tehdit sistematik haldeki yolsuzlukların bu ülkenin kaynaklarını emip geleceğini tehdit eder hale geldiğini ifade etmek isterim. O açıdan da zamanımızın çok kalmadığını, bu tarihi eşikte milletimizin beklentilerine karşılık gelecek bir programı, aklı, kadroyu hep beraber koyacağımızdan da eminim."

Gelecek pazar günü yapılacak 6`lı masa toplantısına da değinen Genel Başkan Uysal, "İktidarın bütün varlığını, nasıl olsa muhalefet çok parçalı, hiçbir şekilde bir araya gelemez varsayımını yerle bir etmiş irade ile büyüyerek bugünlere geldik ve umudu büyütmek bizim hepimizin en temel vazifesidir. Milletimizin umutlarının çalındığı noktada varlığı millete umut olmuş insanlar olarak bu umudu yerelden genele genelden yerele daha da büyümesi için önümüzdeki zamanı iyi değerlendirmek mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

Gültekin Uysal, ayrıca Yalova merkezinde Cumhuriyet, İstanbul ve Fatih Caddeleri`nde vatandaşları selamladı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA