6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

GÜLTEKİN UĞUR, SEYAHAT ACENTALARI İLE BİR ARAYA GELDİ


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı Gültekin Uğur, seyahat acentaları ile bir araya gelerek seçim öncesinde projelerini anlattı.

 

Tarih : 6 Ekim 2022 Perşembe 16:35   Okunma : 464

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı Gültekin Uğur, seyahat acentaları ile bir araya gelerek seçim öncesinde projelerini anlattı.

Merada Suite Otel’de düzenlenen toplantıda seyahat acentaları ile bir araya gelerek yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Uğur, ‘Öncelikle bugün davetimizi kırmayıp burada bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Turizm sektörünün tüm paydaşları olarak çok büyük bir ekonominin birer parçasıyız. Ve biz seyahat acentaları bu ekonominin en önemli ayaklarından biriyiz. Bizlerin çalışma ortamının iyileştirilmesi, yaşanılan sıkıntıların giderilmesi turizm sektörü açısından büyük önem taşımakta. Biz yıllardır içerisinde bulunduğumuz bu sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını iyi biliyoruz. Ayrıca sizlerin sorunlarını yönetim kurulu üyelerimiz ve kuracağımız komiteler ile yerinde dinleyecek, hızlı ve kalıcı çözümler üretmeye gayret edeceğiz. Biz sektörümüzü Mersin’de ciddi bir temsiliyet noktasına taşıyarak, seyahat acentalarının turizm sektörü içerisindeki önemini her platformda vurgulayacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyor, seçimlerin sonucu ne olursa olsun kazananın seyahat acentaları olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Gültekin Uğur son olarak seçimi kazanması halinde yapacağı çalışmaları, ‘Kaçak turların önüne geçeceğiz. Sağlık turizmi ile ilgili çalışmalar yapacak, özellikle kaçak çalışmaların önüne geçeceğiz. Sizlerin de görüşlerine başvurarak kültür turlarının fiyat politikası ile alakalı bir çalışma düzenlemek istiyoruz. Otel ve havalimanı transferleri ile alakalı çalışmalar yaparak bunları acentaya yönlendirmek için çalışmalar düzenleyeceğiz’ şeklinde konuştu.

Toplantı seyahat acentalarının fikir ve önerilerini bildirmesi ile son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA