6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: “SAĞLIKÇILARIMIZIN ÇAĞRISINA KULAK VERİN VE BİR AN ÖNCE ATAMA İÇİN KILAVUZU YAYINLAYIN”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, atama bekleyen sağlıkçıların sosyal medyada başlattıkları “Atama Sözünü Tut” kampanyasına destek verdi. Akkuş İlgezdi, “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkçılar için 85 bin kadro açılacağını duyurmuştu. Ancak ne atamadan haber var ne de Sağlık Bakanı`ndan… Sağlıkçılarımıza verilen sözler yine tutulmadı. Henüz kılavuz paylaşılmadığı için 2020`de KPSS`ye girip atanmayan sağlıkçılar, bu alımdan kendilerinin de faydalanıp faydalanamayacağını merak ediyor. Sağlıkçılarımızın puanları yanmak üzere. Sağlıkçılarımızın çağrısına kulak verin ve bir an önce atama için kılavuzu yayınlayın” dedi.

 

Tarih : 8 Ekim 2022 Cumartesi 15:20   Okunma : 466

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, atama bekleyen sağlıkçıların sosyal medyada başlattıkları “Atama Sözünü Tut” kampanyasına destek verdi. Akkuş İlgezdi, “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkçılar için 85 bin kadro açılacağını duyurmuştu. Ancak ne atamadan haber var ne de Sağlık Bakanı`ndan… Sağlıkçılarımıza verilen sözler yine tutulmadı. Henüz kılavuz paylaşılmadığı için 2020`de KPSS`ye girip atanmayan sağlıkçılar, bu alımdan kendilerinin de faydalanıp faydalanamayacağını merak ediyor. Sağlıkçılarımızın puanları yanmak üzere. Sağlıkçılarımızın çağrısına kulak verin ve bir an önce atama için kılavuzu yayınlayın” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, atama bekleyen sağlıkçıların “Atama Sözünü Tut” çağrısı ile başlattıkları sosyal medya kampanyasına destek verdi. İlgezdi, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkçılar için 85 bin kadro açılacağını duyurmuştu. Ancak ne atamadan haber var ne de Sağlık Bakanı`ndan… Sağlıkçılarımıza verilen sözler yine tutulmadı. Henüz kılavuz paylaşılmadığı için 2020`de KPSS`ye girip atanmayan sağlıkçılar, bu alımdan kendilerinin de faydalanıp faydalanamayacağını merak ediyor. Sağlıkçılarımızın puanları yanmak üzere. Ekim ayındayız ve bu yılı bitirmeye son 3 ayın kaldığını hatırlatmak istiyoruz. 2022 bütçesiyle hiçbir sağlıkçı ataması yapılmadı! Artık yaşattığınız bu mağduriyete son verin. 2020 KPSS dönemini ve alınan puanları yok sayamazsınız. Sağlıkçılarımızın çağrısına kulak verin ve bir an önce atama için kılavuzu yayınlayın. Önümüzdeki salı gününe kadar bir an önce bu işin netliğe kavuşması gerekmektedir. 2020 KPSS puanları 21 Ekim`de geçerliliğini yitirecek. 7 gün tercih süresi olmaktadır. Yani en az 13-14 Ekim`de kılavuz açıklanmalı. Aksi taktirde sağlıkçılarımız için telafisi olmayan bir hak kaybı yaşanacaktır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA