6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

FATİH ERBAKAN: SAYIN İKTİDAR YETKİLİLERİ, SİZİN YAŞADIĞINIZ EPİSTEMOLOJİK KOPUŞ FALAN DEĞİL, DÜPEDÜZ GERÇEKLERDEN, HALKTAN, HALKIN GÜNDEMİNDEN KOPUŞ


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Geçenlerde Sayın Bakan Nebati, yaptığı konuşmada bir epistemolojik kopuştan bahsetti. Yaptığı konuşmayı ben, kendisinin de anladığından şüpheliyim. Paradigmalar, epistemolojik kopuşlar, şunlar, bunlar; bir kağıt yazıp vermişler, onları okudu. Biz kendilerine diyoruz ki; Sayın Bakan, sayın iktidar yetkilileri, sizin yaşadığınız epistemolojik kopuş falan değil, düpedüz gerçeklerden kopuş, halktan kopuş, halkın gündeminden kopuş" dedi.

 

Tarih : 10 Ekim 2022 Pazartesi 15:18   Okunma : 325

GÖKAY ŞİMŞEK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Geçenlerde Sayın Bakan Nebati, yaptığı konuşmada bir epistemolojik kopuştan bahsetti. Yaptığı konuşmayı ben, kendisinin de anladığından şüpheliyim. Paradigmalar, epistemolojik kopuşlar, şunlar, bunlar; bir kağıt yazıp vermişler, onları okudu. Biz kendilerine diyoruz ki; Sayın Bakan, sayın iktidar yetkilileri, sizin yaşadığınız epistemolojik kopuş falan değil, düpedüz gerçeklerden kopuş, halktan kopuş, halkın gündeminden kopuş" dedi.

Fatih Erbakan, dün partisinin Bilecik il kongresine katıldı. Erbakan, kongrede yaptığı konuşmada AKP iktidarını eleştirdi ve şunları söyledi:

"20 SENİN SONUNDA GELDİKLERİ NOKTADA BÜYÜK BİR KOPUŞ YAŞIYORLAR"

"İktidar partisi, 20 seneden beri iktidarda bulunuyor. Kimseye nasip olmamış kadar uzun bir süre, kimseye nasip olmamış yetkilerle ve kimsenin alamadığı kadar büyük halk desteği ile iktidarda durmuş ve bu 20 senenin sonunda da gelinen noktanın birinci derecen sorumlusudur. Hiçbir mazeretin, hiçbir bahanenin arkasına sığınması mümkün değildir. Bu millet, kimseye vermediği desteği, kimseye vermediği yetkiyi verdi. Kimseye vermediği kadar süre verdi ama 20 senin sonunda geldikleri noktada büyük bir kopuş yaşıyorlar.

"SİZİN YAŞADIĞINIZ EPİSTEMOLOJİK KOPUŞ FALAN DEĞİL, DÜPEDÜZ GERÇEKLERDEN, HALKTAN, HALKIN GÜNDEMİNDEN KOPUŞ"

Geçenlerde Sayın Bakan Nebati, yaptığı konuşmada bir epistemolojik kopuştan bahsetti. Yaptığı konuşmayı ben, kendisinin de anladığından şüpheliyim. Paradigmalar, epistemolojik kopuşlar, şunlar, bunlar; bir kağıt yazıp vermişler, onları okudu. Biz kendilerine diyoruz ki; Sayın Bakan, sayın iktidar yetkilileri, sizin yaşadığınız epistemolojik kopuş falan değil, düpedüz gerçeklerden kopuş, halktan kopuş, halkın gündeminden kopuş.

"ARTIK HALKIN HALİNDEN ANLAMAZ OLDULAR"

20 senelik iktidarın sonunda öyle bir noktaya geldiler ki artık halkın halinden anlamaz oldular. ‘Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler` noktasına gelmiş durumdalar maalesef. ‘Tarih yazıyoruz` dediler. ‘Yeni ekonomik modeli, Türkiye modeli` dediler. ‘Avrupa bizi kıskanıyor` dediler. ‘Amerika`da, Fransa`da, İngiltere`de raflar boş, bizde dolu` dediler, vatandaşın feryatlarına kulaklarını tıkadılar. Herkesi kendi çevrelerinde ballı ihaleleri alan müteahhitler gibi zannettiler. Herkesi kendi çevrelerindeki 5 maaş, 7 maaş, 9 maaş, ayda 300 bin lira maaş alan bürokratlar gibi zannettiler. Çay, simit hesabıyla, asgari ücret hesabıyla iktidara geldiklerini unuttular.

"HANİ İŞSİZLİK YOKTU"

Bakınız, gerçeklerden kopuşun bir örneği; Sayın Cumhurbaşkanı, Kütahya`da yaptığı konuşmada, ‘Birde utanmadan, sıkılmadan ‘işsizlik` diyorsun, ne işsizliği ya? Bu ülkede işsizlik falan yok` dedi. ‘İş isteyene iş çok` dedi. Peki rakamlar ve gerçekler ne diyor? Tam tersini söylüyor. Geçen ay Türkiye genelinde kamu kurumları 455 kadro açtı, 455 işçi almak üzere. Başvuru ne kadar? 113 bin 812. Yani açılan kadronun 230 misli başvuru oldu. 455 kadroya 113 bin 812 başvuru; hani işsizlik yoktu? Şanlıurfa`da bir kamu kurumu 60 temizlik işçisi alacak, 53 bin 220 kişi başvuruyor. 60 kadro için 53 bin 220 kişi başvuruyor. Temizlik görevlisi olarak, şoför olarak, güvenlik görevlisi olarak başvuranların çok önemli bir kısmı, dört senelik üniversite mezunları. Çaresiz, ümitsiz; üniversite okumuş ama aç kalmamak için mecburen bu işlere başvuruyor.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA