25 Nisan 2024 Perşembe

13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ  
 
     
   

“ENGELLEME GİRİŞİMLERİNE RAĞMEN ASFALT SERİMİNE BAŞLADIK”


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kürkçü Mahallesi’nde, fen işlerine ait yerleşke içinde kurulumu tamamlanıp Akdeniz ilçesine ilk kez kazandırılan sıcak ve soğuk asfalt üretimi yapacak tesiste incelemelerde bulundu. Fen işleri ekiplerinin, son teknolojiye sahip iş makinesi desteğiyle Huzurkent Köselerli Mahallesinde yaptığı sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmalarını da takip eden Başkan Gültak: “Bütün engelleme girişimlerine, bize borç yetkisi verilmek istenmemesine rağmen asfalt serim hizmetimize başladık” dedi.

 

Tarih : 16 Ekim 2022 Pazar 19:31   Okunma : 547

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kürkçü Mahallesi’nde, fen işlerine ait yerleşke içinde kurulumu tamamlanıp Akdeniz ilçesine ilk kez kazandırılan sıcak ve soğuk asfalt üretimi yapacak tesiste incelemelerde bulundu.

Fen işleri ekiplerinin, son teknolojiye sahip iş makinesi desteğiyle Huzurkent Köselerli Mahallesinde yaptığı sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışmalarını da takip eden Başkan Gültak: “Bütün engelleme girişimlerine, bize borç yetkisi verilmek istenmemesine rağmen asfalt serim hizmetimize başladık” dedi. 

Başkan Mustafa Gültak’ın, Akdeniz sakinlerine kazandırılan asfalt plentine yaptığı inceleme gezisine, Başkan Yardımcıları Mustafa Arslan ve Tufan Nenni ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar da katıldı. Akdeniz’e ilk kez kazandırılan ve hem sıcak hem de soğuk asfalt üretecek tesisteki incelemesinin ardından Başkan Gültak, gün içerisinde Köselerli Mahallesi’nin sokaklarında gerçekleşen soğuk asfalt serim çalışmasını da yerinde inceledi.

“Başkanımız bize verdiği sözü yerine getirdi”

Sokaklarında gerçekleşen sathi kaplama çalışmasından dolayı teşekkürlerini dile getiren Köselerli Mahallesi Muhtarı Nedim Bozoğlu; “Başkanımız Gültak, seçimlerden önce, ‘Kazandığımızda sathi asfalt dökülmedik bahçe yolu, mahalle aralarında da bozuk yol kalmayacak’ demişti. Başkanımız, söz verdiği bu hizmetleri bugün tek tek yapmaya başladı. Tüm Huzurkent halkı ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

“Uzun zamandır beklediğimiz bir hizmetti”

Huzurkent sakinlerinden Ali Yılmaz adlı vatandaş ise duygularını; “Asfalt dökülmesini uzun zamandır bekliyorduk. Bu hizmeti gerçekleştiren Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a çok teşekkür ederiz. Hizmetlerin devamını bekliyoruz ve inşallah daha güzel hizmetlerin geleceğine de eminiz. Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarının hepsine teşekkür ediyoruz” sözleriyle dile getirdi.

Gültak; “Son teknoloji cihaz sayesinde geçmişte yaşanan sıkıntılara son verdik”

Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin sathi kaplama (soğuk asfalt serimi) çalışmalarını yerinde inceleyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da açıklamasında, Türkiye’de bulunan en son teknolojiyi kullandıklarının altını çizdi. Başkan Gültak; “Bu çalışma, daha önceleri zift, macun veya bitüm dedikleri malzeme dökülerek, sıcakta birkaç gün erimesi, yeri tutması bekleniyordu. Tabi bu yollardan arabalar geçtiğinde zift veya bitüm zarar görüyor, arabalar da mahvoluyordu. Yolu kullanmak isteyen yayalar büyük sıkıntı yaşıyor, mahalle sakinleri evlerinde oturamıyorlardı. Fakat bizim uyguladığımız bu sistemde kombisi, mucuru her şeyi üzerinde, son teknoloji bir cihaz. Hiçbir sıkıntımız yok… Direkt hem bitümü döküyor, üzerine de mucuru döküyor. Daha sonra da üzerinden silindir geçtiğinde tertemiz bir sathi kaplamayı gerçekleştirmiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

“Engelleme girişimlerine rağmen asfalt dökmeye başladık”

Cihazın, hem çevreci olduğunu ve etrafa zarar vermediğine, hem de insanların konforundan bir eksilme yaşatmadığına dikkat çeken Başkan Gültak; “Dolayısıyla Mersin ve Akdeniz’e yeni bir teknoloji kazandırmış olduk. Bütün engellemelere rağmen; ‘Meclis üyelerinin bize borç yetkisi vermemesine rağmen asfaltı dökeceğiz’ demiştim. İşte biz bugün Türkiye’de çok ender bulunan bir cihazı Akdeniz’e kazandırdık ve kombili cihazımız hızlı bir şekilde sathi kaplamayı döküyor. Bu cihaz sayesinde günde 3 kilometrelik yolu kaplayabiliyorsunuz. Bir şoför ve bir yardımcı personelle bütün bu işler yapılabiliyor. Akdeniz’e ve Akdeniz’de yaşayan herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA