6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

TEGV, "N KOLAY İSTANBUL"DA TOPLADIĞI 2 MİLYONU AŞKIN BAĞIŞLA 6 BİN 766 ÇOCUĞA EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLAYACAK


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı`nın (TEGV), "N Kolay 44. İstanbul Maratonu" kapsamında başlattığı kampanyada 2 milyon 29 bin 855 TL bağış toplayarak, yeni bir rekor kırdığı bildirildi. Toplanan bağışlarla 6 bin 766 çocuğa eğitim desteği sağlanacağı açıklandı.

 

Tarih : 24 Kasım 2022 Perşembe 12:21   Okunma : 548

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı`nın (TEGV), "N Kolay 44. İstanbul Maratonu" kapsamında başlattığı kampanyada 2 milyon 29 bin 855 TL bağış toplayarak, yeni bir rekor kırdığı bildirildi. Toplanan bağışlarla 6 bin 766 çocuğa eğitim desteği sağlanacağı açıklandı.

TEGV`den yapılan açıklamada, vakfın “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” kampanyasıyla yer aldığı N Kolay 44. İstanbul Maratonu`nu başarıyla tamamladığı bildirildi. Açıklamaya göre, TEGV Mütevelli Heyeti Üyesi Renay Onur, Yönetim Kurulu Üyelerinden Alp Öğücü, Begüm Mutuş, Elif Dilmen, Meltem Bakiler Şahin ile çok sayıda genel müdürlük çalışanı ile çok sayıda kurum temsilcisinden oluşan toplam 778 koşucunun katıldığı maratonda, 7 bin 415 bağışçının desteğiyle 2 milyon 29 bin 855 TL bağış toplandı.  

TEGV`DEN 2 MİLYON TL`LİK BAĞIŞ REKORU 

Yardımseverlik koşullarıyla 14 yıldır kampanyalar oluşturan ve çocuklar için bağış toplayan TEGV, toplanan bu bağışlarla kendi rekorunu kırarak, tüm yılların en yüksek bağış oranına ulaştı. Kampanyada toplanan bağışlarla 6 bin 766 çocuk; kodlamadan tasarım ve beceri atölyelerine, bilimden İngilizceye kadar nitelikli eğitim desteği alarak, birçok etkinlikle tanışma ve daha güzel bir geleceğe hazırlanma fırsatı bulacak.  

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA