20 Mayıs 2025 Salı

01:28   ESKIŞEHIR`DE CHP`NIN YÜRÜYÜŞÜNDE KONUŞAN ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI: ANNEM YARALARıMı GÖRDÜ AĞLADı   23:43   DEVA PARTISI`NDEN ISTIFA ETTI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINDE CHP ROZETI TAKTı... SEDA KAYA ÖSEN: CHP`YE SAHIP ÇıKMAYı BIR VATAN GÖREVI OLARAK GÖRÜYORUM   23:22   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GÖKHAN GÜNAYDıN: O SANDıK BURAYA GELECEK VE TARIHIN ÇÖPLÜĞÜNE GITMESI GEREKENLER GIDECEK   23:20   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YENI ANAYASA NOKTASıNDA ÇALıŞMAMAK VEYA ONU ERTELEMEK MÜMKÜN DEĞIL   23:02   DEM PARTI GENÇLIK MECLISI YK ÜYESI VE PM ÜYESI LIVAN ORMAN GÖZALTıNA ALıNDı   22:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... BERKAY GEZGIN: ATATÜRK`ÜN BIZE EMANET ETMIŞ OLDUĞU BU ÜLKEYI, FIKRI HÜR, VICDANı HÜR, BIZ GENÇLER KURTARACAĞıZ   22:56   CHP`YE KATıLAN İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN: CHP, CUMHURIYET`IN BAĞıMSıZ KALAN SON KURUMUDUR   22:38   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... TAYFUN KAHRAMAN, "GÜNDOĞDU MEYDANı, MILLETIMIZI BIRLEŞTIREN `TÜRKIYE İTTIFAKı`NıN RESMI OLDU"   22:35   AK PARTILI RIZE BELEDIYESI, GITARISTI ERDOĞAN`ı ELEŞTIRDIĞI IÇIN RIZE`DEKI MADRIGAL GRUBU`NUN KONSERINI IPTAL ETTI   22:26   AK PARTI`LI ÇELIK`TEN ÖZGÜR ÖZEL`E `YEREL DIKTATÖR` TEPKISI: CUMHURBAŞKANıMıZıN LIDERLIĞI HAKKıNDA SÖZ SÖYLEMESI TRAJIK BIR DURUMDUR   22:17   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL, "TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK BIR TÜRKIYE KOMISYONU KURULMALıDıR"   21:09   CHP`NIN İZMIR`DE "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI… ÖZGÜR ÖZEL: “İKTIDAR BUGÜN SILIVRI`YI MUHALIFLERIN HAPSEDILDIĞI TOPLAMA KAMPLARıNA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR”   21:02   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: “EMPERYALIZME MEMUR OLMUŞ BIR AZıNLıK HÜKÜMETINE KARŞı DEMOKRASI BAYRAĞıNı GÜNDOĞDU‘DAN AÇıYORUZ”   20:48   VATANDAŞLAR, CHP`NIN İZMIR`DE "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGINDE KONUŞTU: “YOKLUĞA, YOKSULLUĞA, YASAKLARA, YOZLAŞMAYA KARŞı DIRENIYORUZ"   20:17   CHP`NIN İZMIR`DE "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN CHP`YE KATıLDı   20:17   İMAMOĞLU, CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGINE MESAJ GÖNDERDI: "HERKESIN ÖZGÜR, ADIL VE MÜREFFEH BIR HAYAT SÜRECEĞI GÜNLERE HEP BIRLIKTE MÜCADELE EDEREK KAVUŞACAĞıZ"   20:02   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı AYDıN: “GENÇLIĞIMIZE, VATANıMıZA SAHIP ÇıKıYORUZ”    18:08   TARSUS, 19 MAYıS COŞKUSUNU RENKLI ETKINLIKLERLE YAŞADı   17:35   LÖSEV, 19 MAYıS`ı TÜRKIYE`NIN DÖRT BIR YANıNDA ETKINLIKLERLE KUTLADı   16:33   CHP`NIN "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI İZMIR`DE... ENSAR AYTEKIN: "İZMIR YENI BIR BAĞıMSıZLıK, KURTULUŞ MÜCADELESINI BURADAN DEVAM ETTIRECEK"  
 
     
   

BURDUR`DA EŞİ NURCAN SEÇER`İ ÖLDÜREN SERHAN SEÇER`İN YARGILANMASINA DEVAM EDİLDİ


Burdur`da eşi Nurcan Seçer`i av tüfeğiyle öldüren Serhan Seçer, ikinci kez hakim karşına çıktı. Seçer Ailesi`nin avukatı Süleyman Kesici, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Sanığın, Nurcan Seçer`in abisi, teyzesi ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği yönünde duyumlar aldık. Böyle bir kişinin halen daha bir cinayet işledikten sonra öldürdüğü kişinin yakınlarını ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği düşünülürse bu kişinin serbest bırakılması, ceza almaması ya da cezasında herhangi bir indirim yapılması kesinlikle vicdanları sızlatır” dedi.

 

Tarih : 29 Kasım 2022 Salı 12:34   Okunma : 299

MUHAMMET FATİH BAŞCI

Burdur`da eşi Nurcan Seçer`i av tüfeğiyle öldüren Serhan Seçer, ikinci kez hakim karşına çıktı. Seçer Ailesi`nin avukatı Süleyman Kesici, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Sanığın, Nurcan Seçer`in abisi, teyzesi ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği yönünde duyumlar aldık. Böyle bir kişinin halen daha bir cinayet işledikten sonra öldürdüğü kişinin yakınlarını ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği düşünülürse bu kişinin serbest bırakılması, ceza almaması ya da cezasında herhangi bir indirim yapılması kesinlikle vicdanları sızlatır” dedi.

Burdur`da yaşayan Nurcan Seçer (35), yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serhan Seçer tarafından, birlikte işlettikleri restoranda 8 Nisan 2022 tarihinde av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. Serhan Seçer`in yargılandığı davanın ikinci duruşması, Burdur Ağır Ceza Mahkemesi`nde bugün yapıldı. Duruşmada, öldürülen Nurcan Seçer`in ailesi ve taraf avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu.

"HÂLÂ TEHDİT ALIYORUZ"

Öldürülen Nurcan Şeçer`in kardeşi Ömer K., mahkemede, "Sanığın, yıllardır kardeşime çektirdiklerinden dolayı en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Nurcan Seçer`in Babası Mustafa K. ise "Hâlâ tehdit alıyorum. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye ifade verdi. Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesi ve Adli Tıp`tan beklenen raporun gelmemesi nedeniyle davayı 7 Şubat 2023 tarihine erteledi.

"SANIĞIN, NURCAN SEÇER`İN ABİSİ, TEYZESİ VE DOSYADAKİ BİR TANIĞI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİĞİ YÖNÜNDE DUYUMLAR ALDIK"

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Nurcan Seçer`in ailesinin avukatı Süleyman Kesici, şunları söyledi:

"Nurcan Seçer dosyasında bir duruşma daha sona erdi. Bekleyen raporlar var. Bu raporların sonuçlanmasını bekliyoruz. Raporlar geldikten sonra bir karar verilecek. Öncelikle şunu söyleyeyim; Türk Ceza Kanunu`nda eşini öldüren bir kişinin alacağı ceza, kanunda en ağır ceza olarak öngörülen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıdır. Biz de sanığın, kendisinin de suçunu kabul ettiği ve tüm delillerin aleyhinde olduğunu gözeterek en ağır cezayı alması için çabalıyoruz ve Türk adalet teşkilatının en ağır cezayı sanığa vereceğinden kesinlikle eminiz. Şunu da belirtmek isteriz; sanığın, Nurcan Seçer`in abisi, teyzesi ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği yönünde duyumlar aldık. Böyle bir kişinin halen daha bir cinayet işledikten sonra öldürdüğü kişinin yakınlarını ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği düşünülürse bu kişinin serbest bırakılması, ceza almaması ya da cezasında herhangi bir indirim yapılması kesinlikle vicdanları sızlatır. Yerinde bir karar olmaz. Biz de en ağır cezayı alacağını düşünüyoruz. Aile olumsuz etkileniyor bu durumdan. Zor bir durum kendileri için. Hiç kimse böyle bir şey yaşamak istemez. Umarım bundan sonra kadın cinayetleri devam etmez."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA