13 Mayıs 2025 Salı

20:08   HAKIMLIK IFADESI SUÇ SAYıLDı.... İMAMOĞLU, HAKKıNDA AÇıLAN YENI BIR SORUŞTURMA NEDENIYLE YARıN IFADE VERECEK   17:03   PKK KONGRESINDEN SONRA ÖCALAN`DAN ILK MESAJ: “ALıNAN KARARLARı VE ÖNÜMÜZDEKI DÖNEME ILIŞKIN MESAJLARı SAYGıYLA SELAMLıYORUM”   16:50   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MADENCILER IÇIN DÜZENLENEN MEVLIT PROGRAMıNA KATıLDı   16:37   CHP`LI ADEM`DEN 2025 YıLı IÇIN AÇıKLANAN YAŞ ÇAY ALıM FIYATLARıNA TEPKI: "BU FIYAT, ÜRETICININ SıRTıNA YÜK BINDIRMEKTEN BAŞKA BIR ANLAM TAŞıMıYOR"   16:17   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIRILERININ ‘TELEF EDILMEMESI` IÇIN SOMA`YA ADALET GELMESI LAZıM"   16:04   CHP`LI BULUT`TAN, DEPREMDE 35 KIŞININ ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTULAN SANıĞıN TRT`YE DAVET EDILMESINE TEPKI: “NE HALE GETIRDINIZ KOSKOCA TRT`YI. YAZıKLAR OLSUN”   15:58   ÜÇ AYDıR TUTUKLU BULUNAN SANATÇı PıNAR AYDıNLAR ILK DURUŞMADA TAHLIYE OLDU   15:31   İSTANBUL BAROSU`NDAN "TOPLUMSAL CINSIYET" AÇıKLAMASı: "BAKANLıKLAR VE KAMU KURUMLARı BU GERÇEĞI YASAKLAMAKLA DEĞIL, TANıMAKLA YÜKÜMLÜDÜR”   15:27   ÖZGÜR ÖZEL: “MEMLEKETIN DOĞU TARAFıNDA ÖZGÜRLÜK, BU TARAFıNDA ‘TURPUN BÜYÜĞÜ...` BÖYLE IŞ OLMAZ”   15:22   ÖZGÜR ÖZEL, SOMA`DA MADEN ŞEHITLERINI ANMA YÜRÜYÜŞÜ`NE KATıLDı: "ANT OLSUN BU DAVA BIR DAHA GÖRÜLECEK, SUÇLULAR CEZASıNı ÇEKECEK"   14:58   CHP`LI KARABAT: “MEHMET ŞIMŞEK`IN ESAS BAKMASı GEREKEN YER, ‘TURPUN BÜYÜĞÜ` DIYEREK ÜLKEYI FELAKETE SÜRÜKLEYEN SARAY`DıR"   14:37   MEZITLI`DE ENGELLILER HAFTASı`NDA ÖZEL GEREKSINIMLI ÖĞRENCILER GÖSTERI YAPTı   14:35   TBMM`YE ÜÇ MILLETVEKILI HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı SUNULDU   10:50   ÖMER FETHI GÜRER: “14 MAYıS DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ`NDE ÜLKEMIZ ÇIFTÇISI MUTSUZ”   10:41   MARMARA`DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   10:31   PKK`NıN FESIH KARARı... MANSUR YAVAŞ: "TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETINI PAZARLıK YAPıYOR NOKTASıNA GETIRECEK HIÇBIR GIRIŞIME IZIN VERILEMEZ, VERILMEMELIDIR"   10:12   KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR: “FEDERASYON DEMEK, TÜRKIYE`NIN BURADAN ÇıKMASı DEMEK, IKI DEVLETLI SIYASETTEN BAŞKA BIR SIYASET GÖRÜŞMEYIZ”   10:09   MERSIN`DE ŞEHIT VE GAZI ANNELERI, ANNELER GÜNÜ PIKNIĞINDE BULUŞTU   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN "ENGELLILER HAFTASı" ETKINLIKLERI IKINCI GÜNÜNDE DEVAM ETTI   09:56   TEKIRDAĞ`DA HEKIME DARP IDDIASı... HEKIM BIRLIĞI SENDIKASı GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZGÜR ÖZ: "BAŞHEKIM DERHAL GÖREVDEN ALıNMALı"  
 
     
   

VAHAP SEÇER, ‘DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ` KAPSAMINDA ÖZEL BİREYLERLE BULUŞTU


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Çankaya Özel Eğitim Meslek Okulu`nun bahçesinde düzenlenen ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği`ne katılarak, özel gereksinimli öğrencilerle ve aileleriyle bir araya geldi.

 

Tarih : 2 Aralık 2022 Cuma 17:28   Okunma : 524

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Çankaya Özel Eğitim Meslek Okulu`nun bahçesinde düzenlenen ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği`ne katılarak, özel gereksinimli öğrencilerle ve aileleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte; Toroslar Çankaya Özel Eğitim Meslek Okulu, Yunus Emre İşitme Engelliler İlk-Orta Okulu, İbni Sina Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri yer aldı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada sosyal devletin, yurttaşları arasında ayrım yapmadan, adaletli ve eşit hizmet götüren devlet anlayışı olduğunu belirten Başkan Seçer, aynı anlayışın yerel yönetimlerde de olması gerektiğini söyledi. Seçer, “Özel çocuklarıyla birlikte, kendi kısıtlı imkanları içinde hayatla mücadele eden ailelerimizin yanında olma gayreti içerisindeyiz. Özel çocuklara sahip ailelerimizin şartlarının, durumlarının, onların yaşadıkları zorlukların farkında olarak, onların yaşamına biraz daha kalite sunmanın çalışması içerisindeyiz. Bünyemizde yer alan Engelliler Şube Müdürlüğü`nde, sizlerin talepleri doğrultusunda projeler geliştiriliyor. Ben de Başkanınız olarak, bu konuda her zaman yanınızdayım ve destekçinizim” dedi.

OTİZM MERKEZİ AÇILACAK 

Büyükşehir`in Engelsiz Yaşam Merkezi ve Engelsiz Yaşam Parkı hizmetlerinden de bahseden Seçer, bu merkezlerde yapılan çalışmalarla özel bireylerin hem sosyalleşmelerinin, hem de fiziksel aktivitelerde bulunmalarının sağlandığını anlatarak, yakın zamanda açılacak Otizm Merkezi`ni de duyurdu. Akkent`te ocak ayının sonunda hizmete girecek bir Otizm Merkezi çalışması yürüttüklerini kaydeden Seçer, “0-6 yaş arası çocuklarımızın eğitileceği, terapiye tabi tutulacağı bir merkez olarak dizayn ediliyor. Bu çocuklarımız için her türlü fedakarlıkta bulunan anne babalarımıza, müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çocuklarımıza, hep beraber iyi bakalım. Birlik beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir zorluk ve engel yok” diye konuştu. 

ÖZEL BİREYLERDEN BAŞKAN SEÇER`E ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı öğrencileri ve öğretmenleri de ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü` kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Hülya Atila ile birlikte Başkan Seçer`i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi`nin ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri`, bir hafta boyunca kentin değişik noktalarında devam edecek.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA