5 Temmuz 2025 Cumartesi

17:59   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı   17:49   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... ANKARA 26. ASLIYE CEZA MAHKEMESI, BIR KEZ DAHA GÖREVSIZLIK KARARı VEREREK, DOSYAYı ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 5. CEZA DAIRESI’NE GÖNDERDI   16:55   ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU’NU RISK OLARAK ORTADAN KALDıRMAK IÇIN HER ŞEYI DENIYORLAR. EN SON BIR ROKETATARLA SALDıRACAKLAR"   15:46   SOLI GÜNEŞ FESTIVALI COŞKUSU SÜRÜYOR!    15:34   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN VETERINER İŞLERI MÜDÜRLÜĞÜ ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:15   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLA BU ŞENLIK ILE DOYDU   09:55   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:30   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:20   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:10   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:25   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:59   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE   17:51   GÜLNAR’ıN VERIMLI TOPRAKLARı BÜYÜKŞEHIR’LE YEŞERIYOR   17:36   DÜNYA SAĞLıK HARITASıNDA BIR BAŞARı DAHA   17:25   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SÖZDE İKLIM YASASı TÜRKIYE’YE VE MERSIN’E İHANETTIR”   17:10   MESKİ İLE ASKİ ARASıNDA “BELEDIYE SU KARDEŞLIĞI PROTOKOLÜ” İMZALANDı   15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!   
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI`NDA PİKNİK EĞLENCESİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Parkı`nda ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü` kapsamında piknik etkinliği düzenlendi. Havanın güzel olmasından yararlanan özel bireyler, parkın bahçesinde müziğin tadını çıkararak doyasıya dans etti.

 

Tarih : 7 Aralık 2022 Çarşamba 10:06   Okunma : 557

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Parkı`nda ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü` kapsamında piknik etkinliği düzenlendi. Havanın güzel olmasından yararlanan özel bireyler, parkın bahçesinde müziğin tadını çıkararak doyasıya dans etti.

Etkinlik hakkında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı Sorumlusu Betül Demir, Büyükşehir`in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu etkinliklerin içinde parkımızda özel birey ve ailelerine piknik düzenledik. Özel bireylerimiz ve aileleri birlikte kaynaşarak birlikte vakit geçirdiler. Bu etkinlikleri sadece özel günlerde değil farklı zaman dilimlerinde sürekli yapıyoruz. Aylık rutin çalışmalarımız var, onların talepleri doğrultusunda aylık programımızı güncelleyerek ilerliyoruz. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

“ETKİNLİKLERDEN ÇOK MEMNUNUM”

Piknik etkinliğine katılan özel gereksinimli birey Nimet Altun, farklı gereksinime sahip insanların bir arada bir şeyler yapıyor olmasının çok güzel olduğunu söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin yaptığı etkinliklerden çok memnun olduğunu dile getiren Altun, “Kesinlikle Vahap Başkanımı destekliyorum. Yaptıklarını görüyorum ve görülmesini istiyorum. Öncellikle sadece bedensel engelliler için değil bütün herkes için temiz bir Mersin getirdi. Bu çok önemli kesinlikle. Gittiğiniz her yer tertemiz. Engelliler için de yaptıkları var. Akü ihtiyacı artık eskisi gibi değil herkes bir şekilde akülü sandalyeye ulaşabiliyor. Bunlar güzel şeyler” diye konuştu.

Büyükşehir`in sunduğu evde bakım hizmetinden de yararlandığını söyleyen Altun, “Ben evde bakım hizmeti görüyorum mesela. Aylık geliyorlar, çok seviyorum hepsini, çok sıcakkanlı insanlar. Türküler şarkılar söyleyerek evlerimizi temizliyorlar. Ben memnunum. Sosyal bir belediyenin yapması gereken şeyleri Vahap Başkanımız yapıyor” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR`İN ETKİNLİKLERİ BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Bir buçuk yıldır Engelsiz Yaşam Parkı`ndaki faaliyetlere katılan özel gereksinimli birey 21 yaşındaki Elif Özer de parkın özellikle spor etkinliklerini çok sevdiğini belirterek, “Ben Bocce`ye katılıyorum. Çok memnunum, insanların katılmasını da isterim. Bugünkü etkinlik de çok güzel, çok keyif aldım. Büyükşehir de benim gibi bireyler için güzel etkinlikler yapıyor. Büyükşehir`in etkinlikleri bizi çok mutlu ediyor” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA