26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

MSK’NIN SİGORTASI ATTI: 70-60


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Sigortam.net’i konuk eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), karşılaşmayı 70-60’lık skorla galip tamamladı. 11 hafta sonunda 10’uncu galibiyetini alan temsilcimiz, zirvedeki yerini korudu.Başkan Vahap Seçer, karşılaşmayı tribünden izleyerek, Carettalar’ın galibiyet sevincine ortak oldu.

 

Tarih : 17 Aralık 2022 Cumartesi 08:20   Okunma : 659

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK), ligin güçlü ekiplerinden Sigortam.net'i konuk etti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de tribünden takip ettiği karşılaşmada temsilcimiz, 70-60’lık skorla galip ayrıldı. Galibiyet serisini sürdüren MSK, zirvedeki yerini korudu.

Edip Buran Spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketler ile başa baş bir mücadele şeklinde geçti. Bu dakikalardan sonra her iki ekip de güçlü savunmaları ile sahne alınca uzun süre sayı üretilemedi. Özellikle dış şutlarda düşük yüzde ile oynayan her iki ekip periyodu 11-11 berabere tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci periyodunun ortalarına kadar takımlar yine düşük sayı yüzdesi ile oynadı. Periyodun ikinci diliminde ise etkili bir oyun sergilemeye başlayan Carettalar bir ara farkı 7 sayıya kadar çıkardı ve oyunun inisiyatifini eline aldı. Konuk ekibin çabaları farkı kapatmaya yetmedi ve temsilcimiz devreyi 34-23 önde kapadı.

Üçüncü periyoda hızlı başlayan temsilcimiz MSK, rakibinin oyuna tutunma çabalarına pota altındaki etkili oyunuyla cevap verdi. Bu periyotta hücumda aradığı sayıları bulan temsilcimiz, farkı iyice açtı ve bu periyodu da 54-40 önde kapadı.

Son periyotta iki takım da sayı üretme açısından dengeli bir oyun sergileyince son dakikalara kadar aradaki fark kapanmadı. Konuk ekibin oyunda üstünlük kurma çabasına rağmen temsilcimiz, son dakikalara kadar sayı avantajını korudu ve bu kritik karşılaşmadan 70- 60’lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla temsilcimiz 11 hafta sonunda 10. galibiyetine ulaşarak zirvedeki yerini korudu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA